غذاهای اعیانی برای مهمانی های رودربایستی دار

در این مطلب به شما غذا‌هایی آموزش می‌دهیم که در آن‌ها هم پلوی مخلوط هست هم خورش و هم آش و کباب، ولی نه باقالی پلو و خورش فسنجان. غذا‌های متفاوت و غیر متداول مجلسی که همه را انگشت به دهان می‌کند، بپزید و پز بدهید.
۴ ساعت پیش
آشپزی

سوپ ذرت غلیظ و خامه‌ای با دو رنگ متفاوت

سوپ ذرت یکی از آن سوپ‌های خوشمزه با بافتی زیباست که برای کسانی خوب است که عاشق سوپ‌های غلیظ و خامه‌ای هستند. این سوپ از نوع کاملا گیاهی و بدون گوشت است که هر کسی آن را خواهد پسندید. برای اینکه یک خلوت دل انگیز پاییزی با غذایی گرم داشته باشید، یک قابلمه سوپ ذرت به شما همان چیزی را می‌دهد که می‌خواهید.
۱۰ ساعت پیش
آشپزی

انواع ساندویچ سرد

این ساندویچ‌های سرد و خوشمزه بسیار سالم بوده و برای بچه‌هایی که ناهار به مدرسه می‌برند، مناسب است.
۱ روز پیش
آشپزی

طرز تهیه مرغ شکم پُر گیلانی؛ سنتی و آبرومند

رغ شکم پر جز اون دسته غذاهاییه که خیلی به درد مهمونی‌ها و مجالس میخوره و کلا غذای مجلسی‌ای به حساب میاد. داخل شکم مرغ با مواد مختلفی پر میشه و هر منطقه از ایران مواد متفاوتی رو برای داخل شکم مرغ انتخاب میکنن که همگی لذیذ و خوشمزه هستن. ما در این مطلب طرز تهیه مرغ شکم پر گیلانی رو براتون آماده کردیم.
۱ روز پیش
آشپزی

غذاهای محلی استان تهران؛ پایتخت ایران

غذا‌های محلی هر شهر و استانی، ممکن است در مکان‌هایی دیگر پخته و استفاده شوند و حتی دست‌مایه‌ی تغییر شده باشند. اما باید این نکته را به خاطر سپرد هر غذایی شناسنامه و اصالتی برای خودش دارد که همیشه با آن باقی می‌ماند.

سیب کاراملی را باید گاز زد، با پوست و شکلات

دسر سیب کاراملی یکی از دسر‌های فانتزی پاییزی است. برای درست کردن این دسر کافی ست مقداری تافی کاراملی را با مقداری خامه آب کنیم و سیب دسته‌دار را داخل آن بغلتانیم و بعد با قند‌های رنگی، خرده شکلات یا پودر نارگیل تزئین کنیم. یک دسر خوشمزه که برای مهمانی و تعطیلات عالی است.
۲ روز پیش
آشپزی

سس‌های رنگارنگ سالاد؛ هر سلیقه، یک سس

درست کردن سس سالاد یکی از لذت بخش‌ترین مراحل تهیه سالاد است. انواع سس سالاد با توجه به نوع آن و همچنین سلیقه اعضای خانواده وجود دارد. سس‌های آماده فروشگاهی که در بطری عرضه می‌شوند، خیلی خوب هستند، اما ما به دنبال سسی خانگی و با طعم دلخواه خودمان هستیم.
۳ روز پیش
آشپزی

طرز تهیه چند نوع غذای تبریزی

از غذا‌های سنتی تبریز باید به کوفته تبریزی، کباب تابه‌ای، کوکو لوبیا سبز، دلمه برگ و آش دوغ، آش گوجه‌فرنگی و خورش هویج اشاره کرد. در ادامه همراه ما باشید تا با طرز تهیه برخی از این غذا‌ها آشنا شوید. باشد که موردتوجه قرار گیرد.
۴ روز پیش
آشپزی

طرز تهیه اسکرامبل تخم مرغ در مایکروفر

اسکرامبل تخم مرغ در مایکروفر فقط در عرض ۲ دقیقه آماده خوردن است و همان مزه اسکرامبل معمولی را دارد. این مدل از صبحانه برای آغاز روز‌های کاری خیلی خوب است. این اسکرامبل تخم مرغ در مایکروفر را هم می‌توان ساندویچ کرد و هم در بشقاب قرار داد و با نان تست سرو کرد.
۴ روز پیش
آشپزی

پاندکیک لیمویی، حتما امتحانش کنید!

در این مطلب هم طرز تهیه‌ی پاند کیک لیمویی رو با هم میبینیم که میتونم بگم یکی از خوشمزه‌ترین کیک‌هایی بوده که من تا حالا خوردم. پیشنهاد میکنم حتما امتحانش کنین.
۵ روز پیش
آشپزی

طرز تهیه شیرینی ماکارون همراه با ترفندهای حرفه‌ای

ماکارون یک شیرینی نرم و پفی است که به سرعت در دهان ذوب می‌شود. این شیرینی با تنها چند ماده تشکیل دهنده درست می‌شود، اما درست کردن آن بر خلاف ماکارونی اصلا راحت نیست، اما این دلیل نمی‌شود که ما تلاشمان را نکنیم. با رعایت کردن یک سری نکات که در زیر به شما خواهیم گفت، می‌توانید یک ماکارون خوب درست کنید.
۶ روز پیش
آشپزی

اسپاگتی با کوفته‌ی گیاهی در سس مخصوص

اسپاگتی با کوفته گیاهی روشی عالی برای گنجاندن بیشتر اقلام گیاهی و پرفیبر در رژیم غذایی است. برای درست کردن کوفته گیاهی از ترکیب لوبیا قرمز، کمی جو دوسر، رب گوجه و خردل استفاده می‌شود. سس این پاستا هم یک نوع سس مخصوص با فلفل دلمه‌ای قرمز است.
۷ روز پیش
آشپزی

دستور پخت ۶ نان فوق العاده

در این مطلب به طرز تهیه ۶ نوع نان که هر کدام می‌تواند صبحانه‌ای خوشمزه و عصرانه‌ای انرژی بخش باشد می‌پردازیم.
۸ روز پیش
آشپزی

سس چیز ویز؛ سس پنیری برای انواع ساندویچ

سس چیز ویز یک سس پنیری غلیظ و زرد رنگ است که برای انواع ساندویچ‌ها به خصوص فیلی چیز استیک و سایر ساندویچ‌های گوشتی استفاده می‌شود. این سس با شیر، پنیر چدار، خردل و چند ماده تشکیل دهنده دیگر درست می‌شود. این سس چند نوع دارد که ما نوع کلاسیک را که بهترین نوع است، برای شما انتخاب کرده‌ایم.
۸ روز پیش
آشپزی

دستور تهیه سوپ لازانیا؛ متفاوت، مقوی و خوشمزه

سوپ لازانیا یکی از سوپ‌های مورد علاقه من است. شما همه طعم‌های خوشمزه لازانیا را به شکل سوپی راحت فراهم می‌آورید. این سوپ با گوشت چرخ کرده، گوجه و سبزی‌های معطر آشپزی ایتالیایی درست می‌شود و در انتها مقداری هم پنیر به آن اضافه می‌شود.
۹ روز پیش
آشپزی

طرز تهیه انواع کلوچه برای روزهای پرماجرای پاییز

کلوچه یک نوع شیرینی گرد، سبک و با تنوع بسیار است که برای اغلب افراد حکم یک میان وعده پر انرژی را دارد. این خوراکی به دلیل حمل آسان و تنوع مزه بسیار مورد اقبال همگان است. خوبی این نوع شیرین این است که آماده کردن و پختن آن زمان زیادی نمی‌برد و درست کردن آن خیلی آسان است.
۱۰ روز پیش
آشپزی

طرز تهیه بهترین مرغ زعفرانی در فر

مرغ زعفرانی در فر از غذا‌های خوشمزه‌ی ایرانی است که طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. این غذا بسیار ساده و در عین حال مناسب برای مهمانی‌های شماست.
۱۰ روز پیش
آشپزی

آموزش تهیه دمپخت زعفرانی؛ هم گیاهی، هم با مرغ

دمپخت زعفرانی زرد رنگ یک غذای ساده و در عین حال خوشمزه است. این غذا رنگ طلایی زیبایی دارد و بسیار هم خوش عطر است. پلو زعفرانی فقط از زعفران برای رنگ و طعم بهره می‌گیرد، اما در این دمپخت زعفرانی هم از زردچوبه و هم زعفران برای بدست آوردن رنگی طلایی استفاده می‌شود.
۱۱ روز پیش
آشپزی

پاستا قالبی با سس بلونیز؛ مخصوص دورهمی‌های دوستانه

انواع پاستا جز محبوب‌ترین غذا‌ها هستن و از بزرگ و کوچیک طرفدارشن. در این مطلب هم طرز تهیه پاستا با سس بلونیز رو براتون آماده کردم که قسمت پخت نهاییش داخل فر انجام میشه و به خاطر شکل ظاهری و مزه‌ی عالیش و همین طور آماده شدنش داخل فر و کم کار بودنش گزینه‌ی خیلی خوبی برای مهمونی‌ها و دورهمی هاست.
۱۲ روز پیش
آشپزی

سه دستور پخت غذا با نخود

نخود یکی از حبوبات محبوب و بسیار سالم برای بدن است. گیاه نخود به صورت بوته‌ای و به صورت یک سال در میان در زمین‌های کشاورزی کاشته می‌شود. نخود یکی از حبوبات معروف در دنیا است و در رژیم غذایی افرادی که به سلامتی خود بسیار اهمیت می‌دهند، حتما وجود دارد.
۱۳ روز پیش
آشپزی

سس ژوگ (شوق)؛ سبز و تند از سرزمین مردمان خوشبخت

سس ژوگ یا شوق یک سس تند و سبز رنگ است که بخشی از فرهنگ آشپزی مردم یمن محسوب می‌شود. این سس به دلیل وجود زیره سیاه و گشنیز طعمی چند لایه دارد و رنده پوست پرتقال هم رنگی روشن و بوی دل انگیز به آن می‌دهد. مقداری از آن را روی تخم مرغ بریزید و یا مقداری روی نان ساندویچ‌تان پخش کنید یا به عنوان یک دیپ استفاده کنید و از طعم خوش و بوی فوق العاده آن بهره ببرید.
۱۳ روز پیش
آشپزی

کباب میگو با سس مخصوص و در حداقل زمان

کباب میگو به ساده‌ترین روش درست می‌شود. میگو در یک سس مخصوص با چهار ماده تشکیل دهنده فقط به مدت ۳۰ دقیقه خوابانده می‌شود سپس گریل می‌شود. این کباب میگو با وجود آسانی طعم فوق العاده‌ای دارد.
۱۴ روز پیش
آشپزی

۲۰ صبحانه گرم و سریع

‌می‌گویند صبحانه را خودت بخور، نهارت را با دوستت و شامت را با دشمن. خب حالا که وقتتان کم است و می‌خواهید در یک فرصت کوتاه، یک وعده صبحانه مفصل وپرانرژی آماده کنید، به روش تهیه این صبحانه‌های سریع نگاهی بیندازید. شاید به دردتان خورد.
۱۴ روز پیش
آشپزی

طرز تهیه دسر پاناکوتا زعفرانی

پاناکوتا جز اون دسته از دسر‌های خوشمزه با یه بافت لطیف و خامه ایه که میتونیم در طعم‌های مختلفی تهیه‌اش کنیم. از طرفی درستش کردنش هم خیلی آسونه و در صورتی که آشپزی رو به صورت حرفه‌ای هم بلد نباشیم میتونیم خیلی راحت درستش کنیم. در این مطلب هم میتونین طرز تهیه پاناکوتا زعفرانی رو ببینین.
۱۵ روز پیش
آشپزی

طرز تهیه میگو پلو؛ غذای خوشمزه جنوبی

اگه جز اون دسته از افرادی هستین که غذا‌های دریایی رو دوست دارین حتما از این میگو پلو خوشتون میاد.
۱۶ روز پیش
آشپزی

سبزیجات را چگونه در فر برشته کنیم؟

سبزیجات برشته بهترین روش برای استفاده از سبزیجات به صورت پخته است. وقتی که آن‌ها را برشته می‌کنید، طعم آن‌ها عمیق و خوشمزه می‌شود و بافت عالی را به ما می‌دهند. سبزیجات برشته هم می‌توانند بغل بشقابی خوبی باشند و هم به تنهایی یک ناهار کامل را تشکیل می‌دهند.
۱۶ روز پیش
آشپزی

طرز تهیه لازانیا رولی به چندین شکل مختلف

لازانیا رولی نه تنها ظاهر خیره کننده‌ای دارد بلکه مزه آن هم عالی است. این غذا به صورت بخش‌هایی جداگانه سرو می‌شود و برای فریز کردن هم عالی است. اگر لازانیا را به این روش درست کنید هرگز به روش‌های قبلی پخت لازانیا برنخواهید گشت. این بهترین دستورالعمل برای لازانیا است که تاکنون دیده‌اید.
۱۷ روز پیش
آشپزی

دسرهای ایرانی برای سفره‌های ایرانی

شیرینی و دسر‌های ایرانی همیشه طرفداران خاص خود را دارند. در این بخش طرز تهیه چند نوع دسر ایرانی را مشاهده کنید.
۱۸ روز پیش
آشپزی

نان سیر داریم؛ هم با کره هم با پنیر

برای درست کردن نان سیر شما چندین گزینه دارید و می‌توانید طعم آن را بنابر ذائقه خود تغییر دهید، اما نان، سیر و سبزیجات معطر پایه اصلی هستند که هرگز نمی‌توان آن‌ها را حذف کرد، چون بدون آن‌ها ناهار شما بی معنی خواهد بود. بعضی از ما غذای تند را ترجیح می‌دهیم پس هیچ مانعی برای افزودن مقدار متناسبی از فلفل به این نان وجود ندارد.
۱۸ روز پیش
آشپزی

پنکیک ماستی؛ صبحانه‌ی متفاوت آخر هفته

پنکیک یکی از اون صبحونه‌های دلچسبه که بعید میدونم کسی باشه که دوستش نداشته باشه. اگه شما هم مثل من جز اون دسته این که طرفدار پنکیک هستین بهتون پیشنهاد میکنم حتما پنیک ماستی رو هم امتحان کنین مطمئنم عاشق بافت لطیف و طعم دلپذیرش میشین.
۱۹ روز پیش
آشپزی

طرز تهیه ترشه تره گیلانی

غذا‌های محلی گیلانی که دیگه بین همگی مون از نظر لذیذ بودن و تنوع شناخته شده هست و واقعا هم همینطوره. خورشت ترشه تره هم یکی از این خورشت‌های خوشمزه شمالیه که از سبزی‌های معطر درست میشه و داخلش از گوشت یا مرغ استفاده نمیشه و به جاش تخم‌مرغ داره، امیدوارم شما هم درستش کنین و از طعم و مزه‌ی محشرش لذت ببرین.
۲۱ روز پیش
آشپزی

آموزش مرحله به مرحله فسنجان همراه با نکات ریز

فسنجان یکی از غذا‌هایی است که پخت آن نیاز به مهارت زیادی دارد. احتمالا در اطرافیانتان، تعداد کسانی که فسنجان واقعا خوشمزه درست می‌کنند کم است. این به دلیل همان مهارتی است که تعداد اندکی از آن برخوردارند. اما ما می‌خواهیم راز تهیه یک فسنجان خوشمزه را با شما در میان بگذاریم.
۲۲ روز پیش
آشپزی

سس آلفردو؛ سفید و خامه‌ای برای همراهی با پاستا

درست کردن سس آلفردو بسیار آسان و سریع است. شما وقت کمی را صرف می‌کنید تا شامی خوشمزه داشته باشید؛ بنابراین برای روز‌هایی که سرتان شلوغ است و یا آخر هفته‌های بی دغدغه و تنبلانه خیلی خوب است. شاید این سس به نظر غلیظ و چرب باشد، اما قرار نیست که هر روز آن را درست کنیم.
۲۲ روز پیش
آشپزی

هویج پلو، ساده‌ترین پلوی مخلوط و شیرین

در مجموعه پلو‌های مخلوط و شیرین، هویج پلو شاید ساده‌ترین و کم دردسر‌ترین این غذا‌ها باشد. غذایی رسمی که بسیار لذیذ و خوشمزه است. هویج پلو را با مرغ یا بلدرچین و حتی با مرغابی یا کبک میتوانید نوش جان کنید.
۲۳ روز پیش
آشپزی

سوپ حریره مراکشی؛ مقوی و پُرپروتئین

حریره یک سوپ مشهور مراکشی است که با عدس یا لپه، گوجه و نخود درست می‌شود، اما حاوی گوشت هم هست که آن را یک غذای سیر کننده و لذت بخش می‌سازد. چندین نوع از این سوپ وجود دارد و بعضی از آن‌ها کاملا گیاهی و بدون گوشت هستند. در انتها هم در صورت دلخواه مقداری ورمیشل به آن اضافه می‌شود.
۲۳ روز پیش
آشپزی

غذا‌هایی که فقط با تن ماهی می‌چسبه!

برای یک بار هم که شده تن ماهی را در یکی از بیست غذای پیشنهادی ما امتحان کنید. مطمئن باشید پشیمان که نمی‌شوید هیچ، شاید به طعم ماهی هم علاقمند شدید.
۲۴ روز پیش
آشپزی

طرز تهیه سمبوسه هندی

سمبوسه هندی مشابه سمبوسه ایرانی است با این تفاوت که شما می‌توانید به راحتی خمیر سمبوسه هندی را در مدت زمان کم و تنها با استفاده از آب و آرد و نمک تهیه نمایید.
۲۵ روز پیش
آشپزی

طرز تهیه خورش آلو اسفناج؛ خورش سنتی و معروف ایرانی

خوشت آلو اسفناج یکی از خورشت‌های لذیذ و اصیل ایرانی هستش که هم میتونیم با مرغ و هم گوشت تهیه اش کنیم و در اینجا میتونین طرز تهیه این خورشت خوشمزه با گوشت رو ببینین.
۲۵ روز پیش
آشپزی

خوشامدگویی به پاییز با دسر سیب پخته

سیب پخته یکی از آسانترین دسرهایی‌ست که می‌توانید درست کنید. برای این دسر، هسته سیب‌ها را خارج کرده و داخل آن‌ها را دارچین، شکر و آجیل پر می‌کنیم و در فر می‌پزیم تا سیب کاملا پخته و لطیف شود. مزه آن شبیه به پای سیب است، اما بدون مواد پای سیب به همان خوبی و خوشمزگی است.
۲۶ روز پیش
آشپزی

خوراک نودل با گوشت و سبزیجات؛ این مدل را هم امتحان کنید

نودل جز اون دسته از غذا‌های سریعی هستش که اکثرا دوستش داریم و به خاطر همین با خیال راحت میتونیم هر دفعه با اضافه کردن مواد مختلف طعم‌های مختلفش رو امتحان کنیم از گوشتی و مرغی گرفته تا گیاهی یا دریایی و ... اینجا هم میتونین طرز تهیه یه خوراک خوش طعم نودل با گوشت و سبزیجات رو ببینین.
۲۷ روز پیش
آشپزی

اوتمیل پخته؛ صبحانه‌ای پرفیبر و مغذی

اوتمیل پخته صبحانه‌ای خوشمزه است که با جو دوسر مغذی درست می‌شود و با عسل شیرین شده و با دارچین و وانیل طعم‌دار می‌شود. این صبحانه عالی روش خوبی برای شروع صبحگاه بخصوص برای کارمندان و دانشجویان است.
۲۸ روز پیش
آشپزی

چگونه استانبولی‌ پلوی خوشمزه‌ درست کنیم؟

استانبولی پلو، غذایی است آسان که تقریبا همه تهیه آن را بلد هستند، اما هر غذای آسانی هم برای خودش راز و رمز‌هایی دارد که با رعایت آنها، خوشمزه‌تر می‌شود.

همه چیز درباره نودالیت، این خوراکی خوشمزه و همه پسند!

نودالیت یکی از محبوب‌ترین غذا‌ها در سراسر جهان می‌باشد. جالب است بدانید سالیانه چیزی حدود ۱۰۵ میلیارد عدد نودالیت در جهان مصرف می‌گردد!
۱ ماه پیش
آشپزی

این لازانیای قابلمه‌ای چه خوشگله!

این لازانیا می‌تواند پاسخگوی همه نیاز‌های لازانیایی شما باشد! تهیه آن بسیار آسان‌تر از لازانیا‌های همیشگی است و کمتر هم زمان می‌برد، علاوه بر اینکه ظاهر جذاب‌تری هم دارد!
۱ ماه پیش
آشپزی

طرز تهیه خورشت هویج با مرغ و آلو، مرحله‌به‌مرحله

خورشت هویج یکی از اون دسته خورشت‌های لذیذی هستش که با ترکیبات مختلفی درست میشه از گوشت گرفته تا مرغ و همراه طعم دهنده‌هایی مثل آلو. اینجا میتونین طرز تهیه خورشت هویج با مرغ و آلو رو ببینین که خیلی راحت سریع و خوشمزه است.
۱ ماه پیش
آشپزی