کسرول مرغ و پوره سیب‌زمینی؛ مخصوص باکلاس‌ها

کسرول معمولا به غذا‌هایی گفته میشه که داخل ظرف‌های دیواره دار و داخل فر تهیه میشن و داخل همون ظرف هم سرو میشن. در این مطلب طرز تهیه کسرول مرغ و پوره‌ی سیب‌زمینی رو آماده کردم که با شنیسل مرغ درست میشه و فوق العاده لذیذه. امیدوارم تهیه اش کنین و از طعمش لذت ببرین.
۶ روز پیش
غذاهای ملل

خوراک مرغ پنیری؛ شعبده‌بازی با مرغ!

در این مطلب به شما خوراک مرغ پنیری فرانسوی را آموزش میدهیم. در این خوراک از پیاز کاراملی، مرغ و پنیر گرویر، که یک نوع پنیر سوئیسی‌ست، استفاده می‌شود. می‌توانید این خوراک را با جعفری تزئین کنید و در کنار نان سرو کنید.
۱۴ روز پیش
غذاهای ملل

لازانیا اسفناج؛ بدون گوشت اما خوشمزه!

لازانیا رو همه دوست دارن، اما معمولا بیشترمون لازانیا رو با گوشت یا کالباس درست میکنیم و کمتر شده که از انواع گوشت داخلش استفاده نکنیم. ولی در این مطلب طرز تهیه لازانیا با اسفناج رو براتون میذاریم که با اینکه گوشت نداره خیلی خیلی لذیذ و خوشمزه است.
۲۲ روز پیش
غذاهای ملل

پخت اسپاگتی در فر به شیوه‌ای آسان

اسپاگتی در فر یک پاستای کسرول پنیری وجترین است که درست کردن آن بسیار آسان است و تنها به یک ظرف مناسب فر نیاز دارد تا یک غذای راحت و خوشمزه را برای کل خانواده فراهم کند. ضمن اینکه در این روش از شر کثیف کاری‌های مربوط به درست کردن پاستا راحت می‌شوید. این اسپاگتی همانقدر خوشمزه است که اسپاگتی‌های معمولی هستند و حتی بیشتر.
۲۹ روز پیش
غذاهای ملل

دستور تهیه پلو افغانی؛ شیرین پلوی افغانستان

لو افغانی یا کابلی پلو یکی از غذا‌های اصیل و مشهور کشور افغانستان هستش که به دلیل طعم لذیذش در کشور‌های همسایه هم شناخته شده. پلو افغانی جز خانواده‌ی شیرین پلو به حساب میاد و از قضا با ذائقه‌ی ما ایرانی‌ها هم خیلی جوره. در صورتی که طعم شیرین رو برای غذا میپسندین پیشنهاد میکنم حتما امتحانش کنین و از طعمش لذت ببرین.
۱ ماه پیش
غذاهای ملل

طرز تهیه مک‌اند‌چیز ساده و با بروکلی

مک اند چیز یک خوراکی ساده و راحت است که ترکیبی از دو ماده ماکارونی و پنیر است که روی هم مک اند چیز گفته می‌شود. این ماده با پاستای ماکارونی و سس پنیری که بیشتر پنیر چدار است، درست می‌شود. این غذا را می‌توان با مواد دیگر همانند نان سوخاری، گوشت و سبزیجات هم درست کرد.
۱ ماه پیش
غذاهای ملل

سیب‌زمینی تنوری پنیری با سس سفید

سیب‌زمینی تنوری پنیری با سیب‌زمینی ورقه شده در سس پنیری خامه‌ای درست می‌شود و در فر پخته می‌شود. با یک ترفند سریع می‌توان این غذا را در کمتر از یک ساعت تهیه کرد. آن‌ها قطعا یک تفریح خوب برای بخش آشپزی خانواده هستند.
۱ ماه پیش
غذاهای ملل

اسپاگتی با کوفته‌ی گیاهی در سس مخصوص

اسپاگتی با کوفته گیاهی روشی عالی برای گنجاندن بیشتر اقلام گیاهی و پرفیبر در رژیم غذایی است. برای درست کردن کوفته گیاهی از ترکیب لوبیا قرمز، کمی جو دوسر، رب گوجه و خردل استفاده می‌شود. سس این پاستا هم یک نوع سس مخصوص با فلفل دلمه‌ای قرمز است.
۲ ماه پیش
غذاهای ملل

سس چیز ویز؛ سس پنیری برای انواع ساندویچ

سس چیز ویز یک سس پنیری غلیظ و زرد رنگ است که برای انواع ساندویچ‌ها به خصوص فیلی چیز استیک و سایر ساندویچ‌های گوشتی استفاده می‌شود. این سس با شیر، پنیر چدار، خردل و چند ماده تشکیل دهنده دیگر درست می‌شود. این سس چند نوع دارد که ما نوع کلاسیک را که بهترین نوع است، برای شما انتخاب کرده‌ایم.
۲ ماه پیش
غذاهای ملل

پاستا قالبی با سس بلونیز؛ مخصوص دورهمی‌های دوستانه

انواع پاستا جز محبوب‌ترین غذا‌ها هستن و از بزرگ و کوچیک طرفدارشن. در این مطلب هم طرز تهیه پاستا با سس بلونیز رو براتون آماده کردم که قسمت پخت نهاییش داخل فر انجام میشه و به خاطر شکل ظاهری و مزه‌ی عالیش و همین طور آماده شدنش داخل فر و کم کار بودنش گزینه‌ی خیلی خوبی برای مهمونی‌ها و دورهمی هاست.
۲ ماه پیش
غذاهای ملل

سس ژوگ (شوق)؛ سبز و تند از سرزمین مردمان خوشبخت

سس ژوگ یا شوق یک سس تند و سبز رنگ است که بخشی از فرهنگ آشپزی مردم یمن محسوب می‌شود. این سس به دلیل وجود زیره سیاه و گشنیز طعمی چند لایه دارد و رنده پوست پرتقال هم رنگی روشن و بوی دل انگیز به آن می‌دهد. مقداری از آن را روی تخم مرغ بریزید و یا مقداری روی نان ساندویچ‌تان پخش کنید یا به عنوان یک دیپ استفاده کنید و از طعم خوش و بوی فوق العاده آن بهره ببرید.
۲ ماه پیش
غذاهای ملل

طرز تهیه لازانیا رولی به چندین شکل مختلف

لازانیا رولی نه تنها ظاهر خیره کننده‌ای دارد بلکه مزه آن هم عالی است. این غذا به صورت بخش‌هایی جداگانه سرو می‌شود و برای فریز کردن هم عالی است. اگر لازانیا را به این روش درست کنید هرگز به روش‌های قبلی پخت لازانیا برنخواهید گشت. این بهترین دستورالعمل برای لازانیا است که تاکنون دیده‌اید.
۲ ماه پیش
غذاهای ملل

غذا‌هایی که فقط با تن ماهی می‌چسبه!

برای یک بار هم که شده تن ماهی را در یکی از بیست غذای پیشنهادی ما امتحان کنید. مطمئن باشید پشیمان که نمی‌شوید هیچ، شاید به طعم ماهی هم علاقمند شدید.
۲ ماه پیش
غذاهای ملل

طرز تهیه سمبوسه هندی

سمبوسه هندی مشابه سمبوسه ایرانی است با این تفاوت که شما می‌توانید به راحتی خمیر سمبوسه هندی را در مدت زمان کم و تنها با استفاده از آب و آرد و نمک تهیه نمایید.
۲ ماه پیش
غذاهای ملل

چگونه استانبولی‌ پلوی خوشمزه‌ درست کنیم؟

استانبولی پلو، غذایی است آسان که تقریبا همه تهیه آن را بلد هستند، اما هر غذای آسانی هم برای خودش راز و رمز‌هایی دارد که با رعایت آنها، خوشمزه‌تر می‌شود.
۲ ماه پیش
غذاهای ملل

همه چیز درباره نودالیت، این خوراکی خوشمزه و همه پسند!

نودالیت یکی از محبوب‌ترین غذا‌ها در سراسر جهان می‌باشد. جالب است بدانید سالیانه چیزی حدود ۱۰۵ میلیارد عدد نودالیت در جهان مصرف می‌گردد!
۲ ماه پیش
غذاهای ملل

این لازانیای قابلمه‌ای چه خوشگله!

این لازانیا می‌تواند پاسخگوی همه نیاز‌های لازانیایی شما باشد! تهیه آن بسیار آسان‌تر از لازانیا‌های همیشگی است و کمتر هم زمان می‌برد، علاوه بر اینکه ظاهر جذاب‌تری هم دارد!
۲ ماه پیش
غذاهای ملل

آموزش پخت غذای حاضری برای آدم‌های خسته

این ۱۱ غذای حاضری برای روز‌هایی که خسته یا بی‌حوصله هستید و علاوه بر این، غذای مانده‌ای در یخچال دارید که نمی‌خواهید آن را دور بریزید، مناسب است.
۲ ماه پیش
غذاهای ملل

پاستای تابستانی با سبزیجات رنگی؛ کاملاً گیاهی!

پاستای تابستانی با سبزیجات رنگارنگ این فصل درست می‌شود. این یک نوع غذای کاملا گیاهی و سالم است و برای کسانی که علاقه‌ای به گوشت ندارند خیلی خوب است. این سبزیجات با طعم خود، یک غذای خوشمزه و کاملا گیاهی را با عناصر تابستانی درست می‌کنند.

دستور تهیه ۸ بورک، میان وعده پرطرفدار ترکیه

بورک (Burek) یک میان وعده فوق العاده پرطرفدار در کشور ترکیه است. این پیش غذا متشکل است از یک خمیر نان یا شیرینی (معروف به خمیر یوفکا) و مواد مورد علاقه ای که در این خمیر پیچیده شده و در روغن سرخ و یا در فر پخته می شوند. با ما همراه شوید و طرز تهیه چند نوع بورک خوشمزه را فرا بگیرید.
۳ ماه پیش
غذاهای ملل

طرز تهیه خوراک مرغ ترش و شیرین

مرغ ترش و شیرین تکه‌های مرغ مزه‌دار شده با فلفل‌دلمه‌ای تازه و آناناس است که در ماهیتابه تفت داده می‌شوند و با هم یک مزه فوق‌العاده را می‌سازند. درست کردن این غذا آسان است و طعم آن به واسطه ترکیب سس خوشمزه آن است. این غذا خوشمزه، متنوع و رنگارنگ است.
۳ ماه پیش
غذاهای ملل

طرز تهیه برگر بوقلمون؛ به سلامتی‌تان اهمیت بدهید!

برگر انواع مختلفی دارد که بر اساس نوع گوشت آن طبقه بندی می‌شود اکثر برگر‌هایی که در سطح شهر و در فست فود‌ها به فروش می‌رسد با استفاده از گوشت گوساله است که دارای چربی می‌باشد، اما معمولا شما در هیچ فست فودی نمیبیند که با گوشت بوقلمون برای شما برگر تهیه کنند حال در اینجا ما به شما آموزش می‌دهیم که چطور یک غذای سالم تهیه کنید که حتی شما را چاق هم نکند و برای سلامتیتان نیز مفید باشد.
۳ ماه پیش
غذاهای ملل

آموزش تصویری «رولت مرغ چرخ کرده» بدون فر

دوستان این رولت مرغ بسیار خوشمزه رو از دست ندهید، پیشنهاد میکنم حتما درستش کنید. در این مطلب طرز تهیه آن را همراه با تصویر به صورت مرحله به مرحله آموزش داده ایم.
۳ ماه پیش
غذاهای ملل

آموزش تصویری: درست کردن سوشی در خانه

در این دستور تصویری، به شما می‌آموزیم چگونه در خانه سوشی درست کنید و از طعم آن لذت ببرید.
۳ ماه پیش
غذاهای ملل

انچیلادای مرغ به روشی سریع، در ماهیتابه چدنی

انچیلادای مرغ در واقع یکی از آن غذا‌های راحت است، اما آماده کردن آن زمان بر است. این مدل که در ماهیتابه چدنی درست می‌شود همان چیزی است که شما به دنبالش هستید، چون تنها در عرض ۳۰ دقیقه آماده می‌شود.
۳ ماه پیش
غذاهای ملل

طرز تهیه شکشوکه؛ تخم مرغ با سس گوجه فلفلی خودمان!

شکشوکه غذایی شبیه املت گوجه و سبزیجات است که روی آن با پنیر و گشنیز خوشبو تزئین شده است. برای این غذا از چندین نوع فلفل تابستانی و گوجه برای سس درست می‌شود سپس تخم مرغ‌ها در این سس نیمرو می‌شوند. این یک غذای ساده و راحت تابستانی ست که تنوع رنگی جالبی دارد.
۳ ماه پیش
غذاهای ملل

برگر بره کبابی با سبزیجات معطر و پنیر

برگر بره یک برگر خوش طعم با سبزیجات معطر است که به سبک مدیترانه‌ای درست می‌شود. این برگر به صورت مینی درست می‌شود. در این برگر از برگ‌های تازه جعفری، مقداری برگ ریحان و نعناع به عنوان سبزی معطر استفاده می‌شود. همچنین مقداری فلفل هالوپینو به آن اضافه می‌شود که هم تند و تیز است و هم بخاطر رنگ قرمز زیبایش تنوع رنگی به برگر ما می‌دهد.
۳ ماه پیش
غذاهای ملل

دمپخت گوجه و فلفل با طعم عالی و پرادویه

دمپخت گوجه و فلفل یک کته پرادویه و خوش طعم بومی غرب آفریقاست. این غذا بسیار ساده و خوشمزه است و می‌تواند به تنهایی یک وعده غذایی را تشکیل دهد. همچنین می‌توانید آن را با سالاد و یا سبزیجات برشته سرو کنید.
۴ ماه پیش
غذاهای ملل

طرز تهیه سالاد ایتالیایی با سس سبز مخصوص

سالاد ایتالیایی با شکوه حاوی سبزیجات و گوجه و زیتون است و علاوه بر این با یک سسس مخصوص سرو می‌شود که یک سس سبز مخصوص است. این سالاد با همراه کردن مقداری پنیر واجد همه عناصر آشپزی ایتالیایی خواهد بود و از این جهت یک سالاد ایتالیایی درجه یک است.
۴ ماه پیش
غذاهای ملل

دستور تهیه تارت راتاتویی؛ هم رژیمی هم خوشمزه!

تارت راتاتویی غذای فرانسوی است. شاید خیلی از ما بعد از دیدن انیمیشن موش سرآشپز با این غذا آشنا شده باشیم، اما امروز می‌خواهیم دستور غذایی جدید از این تارت راتاتویی خوشمزه را در اختیارتان قرار دهیم.
۴ ماه پیش
غذاهای ملل

خوراک کدوسبز ایتالیایی با سیب‌زمینی

خوراک کدوسبز با سیب‌زمینی یک غذایی ایتالیایی روستایی است. این دستور غذایی گیاهی و بدون گلوتن یک غذایی سالم با سبزیجات تازه است. این غذا را باید به صورت گرم و با برنج سرو کرد.
۴ ماه پیش
غذاهای ملل

سه روش درست‌کردن یک استیک خوشمزه

استیک یکی از ساده‌ترین و بهترین غذا‌هایی است که می‌توانید با گوشت بپزید. این غذا به کار زیادی نیاز ندارد و حتی سس‌ها و ادویه‌های اضافی می‌تواند طعم طبیعی گوشت را از بین ببرد.
۵ ماه پیش
غذاهای ملل

سالاد اسپاگتی تایلندی با آجیل و سبزیجات رنگی

سالاد اسپاگتی تایلندی یک سالاد خوشمزه است که عناصر سالاد ماکارونی کلاسیک را همراه با چند ماده دیگر دارد که با وجود این مواد تشکیل‌دهنده به سرعت درست می‌شود.
۵ ماه پیش
غذاهای ملل

برنج سرخ کرده هاوایی؛ تنوعی از رنگ‌ها و مزه‌ها

برنج سرخ کرده هاوایی شامل عناصر استوایی علاوه بر مواد برنج سرخ کرده کلاسیک است از جمله، آناناس، فلفل‌دلمه‌ای، برنج نارگیلی و گیاهان معطر طعم‌دهنده است.
۵ ماه پیش
غذاهای ملل

مینی چیزبرگر شکم‌پر؛ ساندویچی جمع‌و‌جور و بدون دردسر

مینی چیزبرگر یک مینی ساندویچ است که نیازمند یک گاز کوچک برای رونمایی است. این نان به جای آنکه برگر و پنیر را در میان دو برش جای دهد آن‌ها را در شکم خود فرو داده تا زحمت خوردن و گرفتن آن‌ها را برایتان به حداقل برساند.
۵ ماه پیش
غذاهای ملل

طرز تهیه پاستا پنه

یکی از معروف‌ترین خوراک‌های کافه‌ها و رستوران‌های ویژه، پاستا است و مشهورترین پاستا پنه‌ی مرغ آلفردو است. پنه بروکلی هم یک نوع خوشمزه از پاستاست. در این مطلب طرز تهیه این دو نوع پاستا را آموزش داده ایم.
۵ ماه پیش
غذاهای ملل

خورش کاری بادمجان یک خورش گیاهی پُرادویه

خورش کاری بادمجان یک نوع خورش هندی از گروه کاری‌ها است. خورش کاری انواع مختلفی دارد از انواع گیاهی تا گوشتی که با گوشت مرغ، گوشت قرمز و حتی ماهی درست می‌شود. این خورش تابستانی با طعم بادمجان و انواع ادویه‌ها و دانه‌های معطر شما را به دنیایی متفاوت با لذت‌های تابستانی می‌برد.
۵ ماه پیش
غذاهای ملل

فوت‌های کوزه گری در پخت لازانیا

لازانیا یک غذای ایتالیایی بسیار معروف است که تقریبا در همه دنیا طرفداران زیادی دارد. معمولا همه افراد خانواده از افراد کم سن و سال گرفته تا افراد مسن، این غذا را دوست دارند. در این مطلب نکاتی برای درست کردن لازانیا را با شما درمیان می‌گذاریم.
۵ ماه پیش
غذاهای ملل

با معروف‌ترین شیرینی‌های روسیه آشنا شوید

در این مطلب می‌خواهیم تا لیستی از بهترین‌ها از شیرینی‌های معروف روسیه را برای شما بیاورییم. با ما همراه باشید.
۵ ماه پیش
غذاهای ملل

بریانی مرغ و سبزیجات؛ سفری به هندوستان!

بریانی مرغ یک غذایی بسیار معطر و خوشمزه هندی ست که یک ترکیب کامل از گوشت مرغ، برنج و سبزیجات است. این غذا یک وعده غذایی کامل برای هر کسی ست که می‌خواهد از همه نوع گروه‌های غذایی را در وعده غذایی خود داشته باشد.
۶ ماه پیش
غذاهای ملل

انواع صبحانه در کشورهای مختلف

از کیک خامه‌ای تهیه شده از آرد ذرت در برزیل تا سوپ خوشمزه نخود در تونس، از پنکیک‌های پف‌دار اوکراینی تا مربا‌های شیرین نارگیل در سنگاپور، در ادامه این مطلب قصد داریم شما را با صبحانه در کشور‌های مختلف جهان آشنا کنیم.
۶ ماه پیش
غذاهای ملل

ران مرغ برشته در فر به سبک جامائیکایی

ران مرغ برشته به سبک جامائیکایی هم در فر و هم بر روی کباب پز درست می‌شود. این کباب به دلیل استفاده از مواد معطر موجود در ماریناد، طعمی دلپذیر دارد و در عین برشتگی، حسابی آبدار است.
۶ ماه پیش
غذاهای ملل

قابلی‌پلو؛ این پلوی افغانی خوش‌طعم!

در تهیه این غذا که پرطرفدارترین خوراک در شهر مزارشریف است، از برنج باریک، گوشت گوسفند، هویج، کشمش و خلال‌پسته و بادام استفاده می‌شود.
۶ ماه پیش
غذاهای ملل

افطاری روز بیستم ماه رمضان؛ پای شفرد گیاهی

پای شفرد گیاهی بدون استفاده از گوشت و با پروتئین گیاهی درست می‌شود. این پای همانند پای شفرد سنتی، مزه‌ای عالی و خوشمزه دارد ضمن اینکه از نظر تغذیه‌ای و بهداشتی سالمتر است.
۶ ماه پیش
غذاهای ملل

افطاری روز شانزدهم ماه رمضان؛ یک راتاتوئی خودمانی

راتاتوئی یک غذای فرانسوی مشهور است که در واقع نوعی خوراک سبزیجات متشکل از بادمجان، گوجه و کدوست. ریشه این غذا به شهر نیس می‌گردد. این غذا در واقع به نوعی شناسنامه کشور فرانسه است.
۶ ماه پیش
غذاهای ملل