آشپزی

غذاهای اعیانی برای مهمانی های رودربایستی دار

در این مطلب به شما غذا‌هایی آموزش می‌دهیم که در آن‌ها هم پلوی مخلوط هست هم خورش و هم آش و کباب، ولی نه باقالی پلو و خورش فسنجان. غذا‌های متفاوت و غیر متداول مجلسی که همه را انگشت به دهان می‌کند، بپزید و پز بدهید.
۴ ساعت پیش
آشپزی

سوپ ذرت غلیظ و خامه‌ای با دو رنگ متفاوت

سوپ ذرت یکی از آن سوپ‌های خوشمزه با بافتی زیباست که برای کسانی خوب است که عاشق سوپ‌های غلیظ و خامه‌ای هستند. این سوپ از نوع کاملا گیاهی و بدون گوشت است که هر کسی آن را خواهد پسندید. برای اینکه یک خلوت دل انگیز پاییزی با غذایی گرم داشته باشید، یک قابلمه سوپ ذرت به شما همان چیزی را می‌دهد که می‌خواهید.
۱۰ ساعت پیش
آشپزی

انواع ساندویچ سرد

این ساندویچ‌های سرد و خوشمزه بسیار سالم بوده و برای بچه‌هایی که ناهار به مدرسه می‌برند، مناسب است.
۱ روز پیش
آشپزی

طرز تهیه مرغ شکم پُر گیلانی؛ سنتی و آبرومند

رغ شکم پر جز اون دسته غذاهاییه که خیلی به درد مهمونی‌ها و مجالس میخوره و کلا غذای مجلسی‌ای به حساب میاد. داخل شکم مرغ با مواد مختلفی پر میشه و هر منطقه از ایران مواد متفاوتی رو برای داخل شکم مرغ انتخاب میکنن که همگی لذیذ و خوشمزه هستن. ما در این مطلب طرز تهیه مرغ شکم پر گیلانی رو براتون آماده کردیم.
۱ روز پیش
آشپزی

غذاهای محلی استان تهران؛ پایتخت ایران

غذا‌های محلی هر شهر و استانی، ممکن است در مکان‌هایی دیگر پخته و استفاده شوند و حتی دست‌مایه‌ی تغییر شده باشند. اما باید این نکته را به خاطر سپرد هر غذایی شناسنامه و اصالتی برای خودش دارد که همیشه با آن باقی می‌ماند.

سیب کاراملی را باید گاز زد، با پوست و شکلات

دسر سیب کاراملی یکی از دسر‌های فانتزی پاییزی است. برای درست کردن این دسر کافی ست مقداری تافی کاراملی را با مقداری خامه آب کنیم و سیب دسته‌دار را داخل آن بغلتانیم و بعد با قند‌های رنگی، خرده شکلات یا پودر نارگیل تزئین کنیم. یک دسر خوشمزه که برای مهمانی و تعطیلات عالی است.
۲ روز پیش
آشپزی

سس‌های رنگارنگ سالاد؛ هر سلیقه، یک سس

درست کردن سس سالاد یکی از لذت بخش‌ترین مراحل تهیه سالاد است. انواع سس سالاد با توجه به نوع آن و همچنین سلیقه اعضای خانواده وجود دارد. سس‌های آماده فروشگاهی که در بطری عرضه می‌شوند، خیلی خوب هستند، اما ما به دنبال سسی خانگی و با طعم دلخواه خودمان هستیم.
۳ روز پیش
آشپزی

طرز تهیه چند نوع غذای تبریزی

از غذا‌های سنتی تبریز باید به کوفته تبریزی، کباب تابه‌ای، کوکو لوبیا سبز، دلمه برگ و آش دوغ، آش گوجه‌فرنگی و خورش هویج اشاره کرد. در ادامه همراه ما باشید تا با طرز تهیه برخی از این غذا‌ها آشنا شوید. باشد که موردتوجه قرار گیرد.
۴ روز پیش
آشپزی

طرز تهیه اسکرامبل تخم مرغ در مایکروفر

اسکرامبل تخم مرغ در مایکروفر فقط در عرض ۲ دقیقه آماده خوردن است و همان مزه اسکرامبل معمولی را دارد. این مدل از صبحانه برای آغاز روز‌های کاری خیلی خوب است. این اسکرامبل تخم مرغ در مایکروفر را هم می‌توان ساندویچ کرد و هم در بشقاب قرار داد و با نان تست سرو کرد.
۴ روز پیش
آشپزی

پاندکیک لیمویی، حتما امتحانش کنید!

در این مطلب هم طرز تهیه‌ی پاند کیک لیمویی رو با هم میبینیم که میتونم بگم یکی از خوشمزه‌ترین کیک‌هایی بوده که من تا حالا خوردم. پیشنهاد میکنم حتما امتحانش کنین.
۵ روز پیش
آشپزی

طرز تهیه شیرینی ماکارون همراه با ترفندهای حرفه‌ای

ماکارون یک شیرینی نرم و پفی است که به سرعت در دهان ذوب می‌شود. این شیرینی با تنها چند ماده تشکیل دهنده درست می‌شود، اما درست کردن آن بر خلاف ماکارونی اصلا راحت نیست، اما این دلیل نمی‌شود که ما تلاشمان را نکنیم. با رعایت کردن یک سری نکات که در زیر به شما خواهیم گفت، می‌توانید یک ماکارون خوب درست کنید.
۶ روز پیش
آشپزی

اسپاگتی با کوفته‌ی گیاهی در سس مخصوص

اسپاگتی با کوفته گیاهی روشی عالی برای گنجاندن بیشتر اقلام گیاهی و پرفیبر در رژیم غذایی است. برای درست کردن کوفته گیاهی از ترکیب لوبیا قرمز، کمی جو دوسر، رب گوجه و خردل استفاده می‌شود. سس این پاستا هم یک نوع سس مخصوص با فلفل دلمه‌ای قرمز است.
۷ روز پیش
آشپزی

دستور پخت ۶ نان فوق العاده

در این مطلب به طرز تهیه ۶ نوع نان که هر کدام می‌تواند صبحانه‌ای خوشمزه و عصرانه‌ای انرژی بخش باشد می‌پردازیم.
۸ روز پیش
آشپزی

سس چیز ویز؛ سس پنیری برای انواع ساندویچ

سس چیز ویز یک سس پنیری غلیظ و زرد رنگ است که برای انواع ساندویچ‌ها به خصوص فیلی چیز استیک و سایر ساندویچ‌های گوشتی استفاده می‌شود. این سس با شیر، پنیر چدار، خردل و چند ماده تشکیل دهنده دیگر درست می‌شود. این سس چند نوع دارد که ما نوع کلاسیک را که بهترین نوع است، برای شما انتخاب کرده‌ایم.
۸ روز پیش
آشپزی

دستور تهیه سوپ لازانیا؛ متفاوت، مقوی و خوشمزه

سوپ لازانیا یکی از سوپ‌های مورد علاقه من است. شما همه طعم‌های خوشمزه لازانیا را به شکل سوپی راحت فراهم می‌آورید. این سوپ با گوشت چرخ کرده، گوجه و سبزی‌های معطر آشپزی ایتالیایی درست می‌شود و در انتها مقداری هم پنیر به آن اضافه می‌شود.
۹ روز پیش
آشپزی

طرز تهیه انواع کلوچه برای روزهای پرماجرای پاییز

کلوچه یک نوع شیرینی گرد، سبک و با تنوع بسیار است که برای اغلب افراد حکم یک میان وعده پر انرژی را دارد. این خوراکی به دلیل حمل آسان و تنوع مزه بسیار مورد اقبال همگان است. خوبی این نوع شیرین این است که آماده کردن و پختن آن زمان زیادی نمی‌برد و درست کردن آن خیلی آسان است.
۱۰ روز پیش
آشپزی

طرز تهیه بهترین مرغ زعفرانی در فر

مرغ زعفرانی در فر از غذا‌های خوشمزه‌ی ایرانی است که طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. این غذا بسیار ساده و در عین حال مناسب برای مهمانی‌های شماست.
۱۰ روز پیش
آشپزی

آموزش تهیه دمپخت زعفرانی؛ هم گیاهی، هم با مرغ

دمپخت زعفرانی زرد رنگ یک غذای ساده و در عین حال خوشمزه است. این غذا رنگ طلایی زیبایی دارد و بسیار هم خوش عطر است. پلو زعفرانی فقط از زعفران برای رنگ و طعم بهره می‌گیرد، اما در این دمپخت زعفرانی هم از زردچوبه و هم زعفران برای بدست آوردن رنگی طلایی استفاده می‌شود.
۱۱ روز پیش
آشپزی

پاستا قالبی با سس بلونیز؛ مخصوص دورهمی‌های دوستانه

انواع پاستا جز محبوب‌ترین غذا‌ها هستن و از بزرگ و کوچیک طرفدارشن. در این مطلب هم طرز تهیه پاستا با سس بلونیز رو براتون آماده کردم که قسمت پخت نهاییش داخل فر انجام میشه و به خاطر شکل ظاهری و مزه‌ی عالیش و همین طور آماده شدنش داخل فر و کم کار بودنش گزینه‌ی خیلی خوبی برای مهمونی‌ها و دورهمی هاست.
۱۲ روز پیش
آشپزی

سه دستور پخت غذا با نخود

نخود یکی از حبوبات محبوب و بسیار سالم برای بدن است. گیاه نخود به صورت بوته‌ای و به صورت یک سال در میان در زمین‌های کشاورزی کاشته می‌شود. نخود یکی از حبوبات معروف در دنیا است و در رژیم غذایی افرادی که به سلامتی خود بسیار اهمیت می‌دهند، حتما وجود دارد.
۱۳ روز پیش
آشپزی

سس ژوگ (شوق)؛ سبز و تند از سرزمین مردمان خوشبخت

سس ژوگ یا شوق یک سس تند و سبز رنگ است که بخشی از فرهنگ آشپزی مردم یمن محسوب می‌شود. این سس به دلیل وجود زیره سیاه و گشنیز طعمی چند لایه دارد و رنده پوست پرتقال هم رنگی روشن و بوی دل انگیز به آن می‌دهد. مقداری از آن را روی تخم مرغ بریزید و یا مقداری روی نان ساندویچ‌تان پخش کنید یا به عنوان یک دیپ استفاده کنید و از طعم خوش و بوی فوق العاده آن بهره ببرید.
۱۳ روز پیش
آشپزی

کباب میگو با سس مخصوص و در حداقل زمان

کباب میگو به ساده‌ترین روش درست می‌شود. میگو در یک سس مخصوص با چهار ماده تشکیل دهنده فقط به مدت ۳۰ دقیقه خوابانده می‌شود سپس گریل می‌شود. این کباب میگو با وجود آسانی طعم فوق العاده‌ای دارد.
۱۴ روز پیش
آشپزی

۲۰ صبحانه گرم و سریع

‌می‌گویند صبحانه را خودت بخور، نهارت را با دوستت و شامت را با دشمن. خب حالا که وقتتان کم است و می‌خواهید در یک فرصت کوتاه، یک وعده صبحانه مفصل وپرانرژی آماده کنید، به روش تهیه این صبحانه‌های سریع نگاهی بیندازید. شاید به دردتان خورد.
۱۴ روز پیش
آشپزی

طرز تهیه دسر پاناکوتا زعفرانی

پاناکوتا جز اون دسته از دسر‌های خوشمزه با یه بافت لطیف و خامه ایه که میتونیم در طعم‌های مختلفی تهیه‌اش کنیم. از طرفی درستش کردنش هم خیلی آسونه و در صورتی که آشپزی رو به صورت حرفه‌ای هم بلد نباشیم میتونیم خیلی راحت درستش کنیم. در این مطلب هم میتونین طرز تهیه پاناکوتا زعفرانی رو ببینین.
۱۵ روز پیش
آشپزی

طرز تهیه میگو پلو؛ غذای خوشمزه جنوبی

اگه جز اون دسته از افرادی هستین که غذا‌های دریایی رو دوست دارین حتما از این میگو پلو خوشتون میاد.
۱۶ روز پیش
آشپزی
آخرین عناوین
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج