آشپزی

خوراکی‌های رشت؛ خوشمزه‌ترین شهر ایران!

در این مطلب با انواع غذا‌های اصیل رشتی، چاشنی‌ها، شیرینی و نان‌های این خطه از کشورمان آشنا خواهید شد و اطلاعات جالبی درباره‌شان به دست خواهید آورد.
۶ ساعت پیش
آشپزی

کیک نارنگی در سه نوع ساده، بدون گلوتن و چند لایه

کیک نارنگی یکی از کیک‌های میوه‌ای فصل پاییز و زمستان است. این کیک خوشمزه و نرم حاوی پره‌های لطیف نارنگی است و بخاطر استفاده از این میوه رنگ زرد زیبایی دارد.
۱ روز پیش
آشپزی

کسرول مرغ و پوره سیب‌زمینی؛ مخصوص باکلاس‌ها

کسرول معمولا به غذا‌هایی گفته میشه که داخل ظرف‌های دیواره دار و داخل فر تهیه میشن و داخل همون ظرف هم سرو میشن. در این مطلب طرز تهیه کسرول مرغ و پوره‌ی سیب‌زمینی رو آماده کردم که با شنیسل مرغ درست میشه و فوق العاده لذیذه. امیدوارم تهیه اش کنین و از طعمش لذت ببرین.
۲ روز پیش
آشپزی

سوپ جوجه لیمویی؛ تو این سرما می‌چسبه!

اگر دچار سرماخوردگی هستید، سوپ جوجه بهترین نوع سوپ برای شما خواهد بود. اگر اخیرا دچار مشکلات گوارشی مثل تهوع هستید، مرغ پخته برای شما خیلی خوب خواهد بود. استفاده از آب لیمو در این سوپ به خواص درمانی آن بسیار کمک می‌کند.
۳ روز پیش
آشپزی

پاستا ریحان؛ سه‌سوته آماده کنید!

پاستایی که در این مطلب براتون تهیه کردم به معنای واقعی کلمه یه غذای فوری به حساب میاد، چون مدت زمان آماده شدن کاملش نهایتا ده دقیقه تا یک ربعه و خیلی خیلی خوشمزه ام هست. مطمئنم اگه فقط یک بار نوش جونش کنین مشتری دائمش میشین.
۴ روز پیش
آشپزی

رول کوفته‌قلقلی پنیری؛ مخصوص مهمانی‌ها

در این مطلب به شما طرز تهیه رول کوفته قلقلی را آموزش می‌دهیم که مناسب مهمانی و دورهمی‌ها می‌باشد. این خوراک خوشمزه را می‌توانید در نان باگت درست کنید و با انواع سس سرو کنید. امیدواریم لذت ببرید.

طرز تهیه دو نوع سالاد هویج

معمولا هویج پای اصلی سالاد محسوب نمی‌شود و فقط به عنوان یار کمکی در سالاد استفاده میشود، اما در این مورد خاص و خوشمزه هویج اصلی‌ترین عضو این پبش غذا است. یادتان باشد سادگی این سالاد هیچ منافاتی با مزه خوب آن ندارد.
۵ روز پیش
آشپزی

دستور پخت قارچ سوخاری به چند روش خوشمزه

قارچ سوخاری رستورانی یکی از پیش‌غذا‌های بسیار خوشمزه و پرطرفدار دنیاست. قارچ سوخاری، سیب‌زمینی سوخاری، سیب زمینی سرخ‌کرده و پیاز سوخاری انواع ساید‌دیش (دورچین) پیش‌غذا‌های محبوبی هستند که همراه با فست‌فود‌هایی مثل انواع پیتزا و همبرگر مصرف می‌شوند.
۶ روز پیش
آشپزی

روش پخت چند غذای خوشمزه با ماش

با ماش انواع پلو یا خوراک می‌توان تهیه کرد. برای آشنایی با روش پخت چند غذای خوشمزه با ماش در ادامه مطلب همراه ما باشید.
۷ روز پیش
آشپزی

طرز تهیه سالاد ماکارونی با روشی ساده

در این مطلب دستور خیلی ساده، خوشمزه و کم هزینه از سالاد ماکارونی رو میذارم که میتونید نیم ساعته آماده‌اش کنید. این سالاد برای مهمونی‌ها خیلی ساده و سریع آماده میشه و مهمتر از همه با این ترکیب رنگ‌های قشنگ به عنوان یه شام سریع و خوشمزه میتونید امتحانش کنید.

نان کدو لقمه‌ای با طراحی زیبا برای صبحانه و عصرانه

نان کدو لقمه‌ای با طرح گل یکی از نان‌های بسیار زیبا و جذاب است که هر کسی آن را دوست خواهد داشت. این نان زرد و نارنجی خواستنی را می‌توان همراه با انواع اقلام صبحانه مثل کره، مربا، عسل و خامه سرو کرد. ما در ادامه هم یک رومال خوشمزه به شما یاد می‌دهیم که می‌توانید روی نان گرم زده و سرو کنید.

خوراک مرغ پنیری؛ شعبده‌بازی با مرغ!

در این مطلب به شما خوراک مرغ پنیری فرانسوی را آموزش میدهیم. در این خوراک از پیاز کاراملی، مرغ و پنیر گرویر، که یک نوع پنیر سوئیسی‌ست، استفاده می‌شود. می‌توانید این خوراک را با جعفری تزئین کنید و در کنار نان سرو کنید.
۱۰ روز پیش
آشپزی

طرز تهیه آب‌نبات پوست پرتقال و انواع مرکبات

فصل پاییز و زمستان، دوران اوج مرکبات است و ما در این فصل انواع خوراکی‌ها را با این محصولات درست می‌کنیم. آب‌نبات پوست پرتقال شاید عجیب‌ترین آن‌ها باشد، اما یقینا تجربه‌ای جالب است. شما علاوه بر پوست پرتقال با انواع مرکبات می‌توانید آب‌نبات شکری خوشمزه درست کنید. وقتی که این پوست‌های چند رنگ متفاوت در کنار هم قرار می‌گیرند، ظاهر زیبایی را ایجاد می‌کنند.
۱۰ روز پیش
آشپزی

چند نوع سالاد رژیمی خوشمزه

بهترین راه برای کاهش وزن خوردن سالاد و سبزیجات به جای غذای چرب و سنگینه. در این مطلب طرز تهیه چند نوع سالاد رژیمی و خوشمزه را برایتان آورده ایم.
۱۱ روز پیش
آشپزی

طرز تهیه خیارشور یک روزه!

خیارشور یکی از مخلفاتی است که معمولا در یخچال همه خانه‌ها پیدا می‌شود. خیارشور به همراه ساندویچ، سالاد، ماکارونی و خیلی از غذا‌های دیگر سرو می‌شود. به جای اینکه از خیارشور‌های شرکتی استفاده کنید، خود کفا شوید و خودتان این خیارشور خوشمزه را تهیه کنید.
۱۱ روز پیش
آشپزی

کیک شکلاتی اسمارتیزی را امتحان کنید

در این مطلب به شما طرز تهیه یک نوع کیک شکلاتی را آموزش می‌دهیم. این کیک به دلیل وجود اسمارتیز در آن، طعم بسیار خوبی دارد و همچنین این دسر خوشمزه را می‌توان با خامه‌های رنگی تزئین کرد و در مهمانی یا جشن تولد بچه‌ها استفاده کرد. با ما در ادامه همراه باشید.
۱۲ روز پیش
آشپزی

عدسی را با این چاشنی‌ها خوشمزه‌تر کنید

در این مطلب طرز تهیه عدسی را به شما آموزش داده‌ایم. این عدسی با عدسی‌های همیشگی متفاوت است. در این غذا از چاشنی‌های مختلفی استفاده شده است که طعم عدسی را بهتر می‌کنند.
۱۲ روز پیش
آشپزی

انواع شیرینی خشک

در این مطلب طرز تهیه چند نوع شیرینی خشک خوشمزه را به شما آموزش میدهیم. امیدواریم از آن‌ها لذت ببرید.
۱۳ روز پیش
آشپزی

ماکارون با طعم چای ماچا؛ به امتحانش می‌ارزه!

در این مطلب به شما طرز تهیه ماکارون با طعم چای ماچا را آموزش می‌دهیم. این دسر خوش‌رنگ خیلی راحت و با مواد اولیه ساده‌ای تهیه می‌شود و می‌توان آن را تا ۳ روز در ظرف در بسته داخل یخچال نگهداری کرد. امیدواریم لذت ببرید.
۱۳ روز پیش
آشپزی

طرز تهیه انواع آبگوشت

آبگوشت، غذایی است که به اندازه تاریخ ایران قدمت دارد، پختنش قلق دارد و جا افتادنش خبرگی می‌خواهد. علاوه بر این آبگوشت برای بسیاری نماد سنت و فرهنگ است. آبگوشت بوی خاطرات پدربزرگ و مادربزرگ‌ها را می‌دهد. در ادامه این مطلب طرز تهیه انواع آبگوشت را برای شما عزیزان توضیح داده ایم.
۱۴ روز پیش
آشپزی

سالاد نودل سبزیجات؛ پیش‌غذای گیاهی خوشمزه

سالاد نودل سبزیجات یک پیش غذای گیاهی است؛ که می‌توانید آن را پخته، نیم پز یا خام سرو کنید. این غذا را می‌توانید همراه با سس‌های مورد علاقه تان نوش جان کنید.
۱۴ روز پیش
آشپزی

طرز تهیه کدوپلوی مازندرانی

کدو پلوی مازندرانی یا (کهی پلا، کئی پلا) یکی از غذا‌های خوشمزه و لذیذ مازندرانی هستش که خیلی آسون و بدون دردسره و علاوه بر این مواد اولیه‌ی زیادی هم نمیخواد و یک پلوی مخلوط گیاهی و خوش عطره. امیدوارم تهیه اش کنین و از مزه اش لذت ببرین.
۱۵ روز پیش
آشپزی

استاک سبزیجات؛ ترکیبی جادویی برای انواع سوپ

استاک سبزیجات یا همان عصاره سبزیجات که از پختن و عصاره گیری از چند نوع سبزی درست می‌شود برای انواع سوپ گیاهی و بسیاری از غذا‌های آبکی استفاده می‌شود. برای درست کردن این عصاره غذایی از حداقل مواد، اما با بهترین ترکیب استفاده می‌شود. شما می‌توانید مقدار زیادی از آن را درست کرده و هر بار در سوپ، خورش و یا حتی پلو استفاده کنید.
۱۶ روز پیش
آشپزی

غذا‌های محلی استان بوشهر

غذا‌های محلی هر شهر و استانی، ممکن است در مکان‌هایی دیگر پخته و استفاده شوند و حتی دست مایه تغییر شده باشند. اما باید این نکته را به خاطر سپرد هر غذایی شناسنامه و اصالتی برای خودش دارد که همیشه با آن باقی می‌ماند. در این مطلب با غذا‌های محلی استان بوشهر ما را همراهی کنید.

لازانیا اسفناج؛ بدون گوشت اما خوشمزه!

لازانیا رو همه دوست دارن، اما معمولا بیشترمون لازانیا رو با گوشت یا کالباس درست میکنیم و کمتر شده که از انواع گوشت داخلش استفاده نکنیم. ولی در این مطلب طرز تهیه لازانیا با اسفناج رو براتون میذاریم که با اینکه گوشت نداره خیلی خیلی لذیذ و خوشمزه است.
آخرین عناوین
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج