آشپزی

طرز تهیه دمنوش عناب و زرشک مرحله به مرحله

دمنوش‌ها یه دنیای جدید تو نوشیدنی‌های گرم هستن و تنوع مزه شون خیلی خیلی زیاده و میتونیم انواع مختلف دمنوش رو به راحتی خودمون تهیه کنیم و از مزه و خواصشون استفاده کنیم. در این مطلب طرز تهیه دمنوش عناب و زرشک رو براتون میذارم که سرشار از آنتی اکسیدان و ویتامین ث هستش.
۲ ساعت پیش
آشپزی

افطاری روز بیست و یکم ماه رمضان؛ سوپ عدس

سوپ عدس یکی از سوپ‌های آسان و در عین حال خوشمزه است که برای تمامی فصل‌های سال خوب است. این سوپ عالی با حداقل مواد درست می‌شود، اما طعمی فوق العاده دارد.
۴ ساعت پیش
آشپزی

افطاری روز بیستم ماه رمضان؛ پای شفرد گیاهی

پای شفرد گیاهی بدون استفاده از گوشت و با پروتئین گیاهی درست می‌شود. این پای همانند پای شفرد سنتی، مزه‌ای عالی و خوشمزه دارد ضمن اینکه از نظر تغذیه‌ای و بهداشتی سالمتر است.
۲۳ ساعت پیش
آشپزی

میلک‌شیک انبه؛ خوشمزه و خنک!

میلک شیک انبه یک نوشیدنی خنک است که دارای طعمی لذیذ و بی نظیر می‌باشد. از این نوشیدنی می‌توانید لذت ببرید. اگر می‌خواهید آموزش آن را فراگیرید با ما همراه باشید.
۱ روز پیش
آشپزی

آموزش تهیه کوفته‌قلقلی؛ خوراک کله‌گنجشکی

توی ماه رمضون و موقع افطار معمولا غذا‌هایی مثل سوپ و آش و کلا غذا‌هایی که حالت خوراک دارن طرفدارشون زیاده و معمولا سر سفره‌ها هستن غذایی که در این مطلب طرز تهیه‌اش رو براتون میذارم یه نوع خوراکه و به خاطر رقیق بودنش مناسب افطاره و باعث تنوع سفره‌های افطار هم میشه.

طرز تهیه کوکتل میوه‌ای؛ خنک بنوشید!

طرز تهیه این نوشیدنی به کار زیادی احتیاج ندارد فقط یک مخلوط کردن ساده می‌باشد. این نوشیدنی را می‌توانید با کودکان خود تهیه کنید و مطمئنا آن‌ها از این کار لذت می‌برند.
۳ روز پیش
آشپزی

افطاری روز هجدهم ماه رمضان؛ حلوا سه آرده

حلوا سه آرده با سه نوع آرد درست می‌شود. این حلوا به دلیل استفاده از آرد برنج و نخودچی علاوه بر آرد گندم، دارای خواص مغذی بیشتری نسبت به حلوای معمولی است.
۳ روز پیش
آشپزی

آموزش تهیه کیک شکلاتی بدون آرد مرحله به مرحله

کیک شکلاتی بدون آرد بله دقیقا این کیک بدون آرد درست می‌شود و اصلا هم پف خود را از دست نخواهد داد. این کیک بسیار مغذی، خوشمزه و پر شکلات است، بافتی شبیه به براونی دارد و به سرعت در دهان ذوب می‌شود.
۴ روز پیش
آشپزی

افطاری روز شانزدهم ماه رمضان؛ یک راتاتوئی خودمانی

راتاتوئی یک غذای فرانسوی مشهور است که در واقع نوعی خوراک سبزیجات متشکل از بادمجان، گوجه و کدوست. ریشه این غذا به شهر نیس می‌گردد. این غذا در واقع به نوعی شناسنامه کشور فرانسه است.
۴ روز پیش
آشپزی

آش لوبیا سفید؛ این غذای اصیل ایرانی

در این مطلب طرز تهیه آش لوبیا سفید رو براتون میذارم که خیلی خوشمزه است و پیشنهاد میکنم حتما امتحانش کنین و از طعمش لذت ببرین.

افطاری روز پانزدهم ماه رمضان؛ برنج سرخ کرده چینی

برنج سرخ کرده چینی یکی از غذا‌های مشهور و رنگارنگ چینی است که به دلیل داشتن موادی خوب مورد توجه سایر کشور‌ها نیز قرار گرفته است. این برنج با پلوی پخته، تخم مرغ و سبزیجات درست می‌شود.

طرز تهیه سوپ لوبیا سفید؛ ساده اما پرخاصیت!

در این مطلب قصد داریم طرز تهیه سوپ لوبیا سفید را با شما به اشتراک بگذاریم. این سوپ به نظر ساده، خواص فراوانی دارد.
۶ روز پیش
آشپزی

افطاری روز چهاردهم ماه رمضان؛ قارچ پلو

قارچ پلو یکی از غذا‌های آسان و در عین حال مقوی است که به سرعت و در زمانی کوتاه درست می‌شود. این غذای خوشمزه حاوی قارچ، سبزیجات و برنج است. به دلیل وجود قارچ نیازی به گوشت یا مرغ نیست.
۷ روز پیش
آشپزی

بهترین روش نگهداری از چای در آشپزخانه

اطلاع از نحوه نگهداری صحیح از چای در آشپزخانه علاوه بر آنکه عمر آن را افزایش می‌دهد، برای حفظ کیفیت و طعم آنچه نوشیده می‌شود امری ضروری به شمار می‌رود.
۷ روز پیش
آشپزی

طرز تهیه انواع پودینگ؛ یکی از یکی خوشمزه‌تر

پودینگ یا فرنی یک نوع غذا در نوع غیر شیرین و نوعی دسر در نمونه شیرین خودش است. این روز‌ها کلمه پودینگ به معنای یک دسر شیرین است در حالی که در گذشته نوعی غذای مایع بود.
۸ روز پیش
آشپزی

پیراشکی مرغ و کلم؛ یک غذای خوشمزه و پرطرفدار

پیراشکی مرغ و کلم یک پیراشکی خوشمزه با بافتی نرم و لطیف است. مرغ و کلم طعم دار شده یک فیلینگ عالی برای این پیراشکی خوشمزه است.

افطاری شب دوازدهم ماه رمضان؛ نان لقمه‌ای شکم پر

نان لقمه‌ای شکم پر تکه‌های نان حجیم است که میان آن سبزیجات تفت داده شده ریخته می‌شود. این نان به دلیل ظاهر نرم و پف بسیار، به راحتی خورده می‌شود و مورد علاقه همه بخصوص کودکان خواهد بود.
۹ روز پیش
آشپزی

تا به حال اسم میگو نارگیلی را شنیده‌اید؟

میگو نارگیلی سوخاری لایه بیرونیش برشته و داخل آن آبدار است. این میگوی برشته خوشمزه همراه با یک سس ساده که تنها از دو ماده تشکیل شده، طعم میگوی نارگیلی را دلپذیرتر می‌کند.

فرنی گل سرخ؛ سفره افطارتان را خوش‌عطر کنید!

عطر و بوی گلاب جز مهمترین قسمت خوشمزه‌تر شدن دسر‌های ایرانیه و معمولا تو اکثر دسر‌ها استفاده میشه، مثلا تو انواع فرنی که تو ماه رمضون هم پای ثابت سفره هامونه، اگه از عطر و بوی گلاب توی فرنی خوشتون میاد مطمئنم عاشق این فرنی میشین.
۱۰ روز پیش
آشپزی

فلفل دلمه‌ای شکم پر با پنیر برای روزهای شلوغی

فلفل دلمه‌ای شکم پر روش خوبی برای استفاده از فلفل‌های دلمه‌ای رنگارنگ است. این غذا خوشمزه و شگفت انگیز است و پیشنهاد خوبی برای همراهی با سایر غذا‌های مهمانی است.
۱۰ روز پیش
آشپزی

آموزش تهیه خرما ارده مخصوص افطار مرحله به مرحله

خرما عضو جدانشدنی سفره‌های سحری و افطار ماه رمضونه. حالا ما خیلی راحت و بی دردسر میتونیم این پای ثابت سفره هامون رو خوشمزه تره، مقوی‌تر و پرانرژی‌تر کنیم تا هم تنوع داشته باشه و هم مغذی‌تر باشه، فقط کافیه ادامه‌ی این مطلب رو ببینین.
۱۱ روز پیش
آشپزی

افطاری شب نهم ماه رمضان؛ آش دوغ جنوبی

آش‌ها بخش مهم آشپزی ایرانی هستند و آش دوغ سرآمد همه آنهاست، چون این آش در سراسر ایران درست می‌شود. آش دوغ در هر کدام از استان‌ها به شیوه خاص خودش درست می‌شود و همانطور که از نامش پیداست بیشتر مزه آن بستگی به نوع دوغ دارد.
۱۲ روز پیش
آشپزی

نان کشمش و دارچین برای دوستداران کشمش

نان کشمشی یکی از ساده‌ترین نان‌هایی است که می‌توانید در خانه درست کنید. این نان با طعم دارچین و کشمش‌های آبدار عطر و طعمی خاطره انگیز دارد.
۱۲ روز پیش
آشپزی

افطاری شب هشتم ماه رمضان؛ خورش بادمجان بدون گوشت

خورش بادمجان یکی از خورش‌های پرطرفدار در آشپزی ایرانی است که شهرتی جهانی هم دارد. این خورش خوشمزه معمولا با گوشت، بادمجان و گوجه درست می‌شود، اما نوع گیاهی آن بدون گوشت و در عوض یک جایگزین گیاهی است.
۱۳ روز پیش
آشپزی

سالاد پاستا با سس لیمو؛ با یک بار امتحان طرفدارش می‌شوید!

ورژن‌های مختلفی برای سالاد پاستا وجود داره که هر کدومشون هم به خاطر مواد متنوعی که داخلشون بکار رفته طعم و مزه‌ی منحصر به فرد خودشون رو دارن. در این مطلب طرز تهیه یه سالاد پاستا با سس لیمو رو براتون میذارم که خودم به شخصه خیلی طرفدارشم.
۱۳ روز پیش
آشپزی
آخرین عناوین
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج