طرز تهیه سالاد تبوله؛ تازگی را مزه کنید
۱۰۱۵۸۱۸
۱۰ شهريور ۱۳۹۹ - ۰۸:۲۰
۴۵۷۸
سالاد تبوله را می‌توان به عنوان میان وعده هم سرو کرد و در کمترین زمان ممکن یک طعم فوق العاده را ساخت.

ایرنا زندگی: سالاد تبوله را می‌توان به عنوان میان وعده هم سرو کرد و در کمترین زمان ممکن یک طعم فوق العاده را ساخت. با ما همراه باشید تا طرز تهیه این سالاد خوشمزه را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم:

  • خیار: ۱ عدد
  • بلغور: ½ لیوان
  • پیازچه: ½ لیوان
  • جعفری: ۱٫۵ لیوان
  • آب جوش: ¾ لیوان
  • گوجه فرنگی: ۲ عدد
  • آبلیمو: ۳ قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه: به اندازه کافی

طرز تهیه سالاد تبوله؛ تازگی را مزه کنید

طرز تهیه سالاد تبوله؛ تازگی را مزه کنید

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. ابتدا بلغور را داخل یک کاسه می‌ریزیم و روی آن ۱ قاشق غذاخوری زیتون می‌ریزیم و خوب مخلوط می‌کنیم تا به روغن آغشته شود و بعد آب جوش روی آن می‌ریزیم و در کاسه را با پلاستیک سلفون می‌پوشانیم تا به مدت ۱۵ دقیقه همین طور بماند.

۲. سپس برای هدر نرفتن زمان پیازچه و جعفری را می‌شوییم و روی تخته ساطوری می‌کنیم و خیار را می‌شوییم و به صورت عمودی و افقی روی آن برش می‌زنیم تا خیار به صورت مربع‌های کوچکی شوند (مانند مدل سالاد شیرازی برش می‌دهیم)

۳. سپس گوجه فرنگی‌ها را نیز می‌شوییم و ریز خرد می‌کنیم. پس از گذشت ۱۵ دقیقه سلفون را بر می‌داریم و آب اضافه آن را بیرون می‌ریزیم و آبکش می‌کنیم و در ظرف می‌ریزیم و مواد خرد شده را به آن اضافه می‌کنیم.

۴. روغن زیتون باقی مانده را روی مواد می‌ریزیم و نمک، فلفل سیاه، آبلیمو روی مواد می‌ریزیم و مخلوط می‌کنیم تا یک‌دست و طعم‌دار شوند.

انتشار یافته: 2
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
14:02 - 1399/06/10
بتوله یا بلوطه یا تبوله؟
پاسخ ها
سارا خیری
Iran, Islamic Republic of
۱۲:۵۲ - ۱۳۹۹/۰۸/۰۳
تبوله است عزیزم.
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج