طرز تهیه مربای انجیر؛ طعمی که باید امتحان کنید
۱۰۲۱۱۸۳
۱۲ شهريور ۱۳۹۹ - ۰۸:۳۳
۴۶۹۴
حالا که میوه انجیر به بازار آمده از خوردن آن غافل نشوید و انواع مختلف‌ش را حتما در رژیم غذایی‌تان داشته باشید. می‌توانید مربای آن را هم تهیه کنید تا مدت طولانی‌تری از این میوه جذاب استفاده کنید.

ایرنا زندگی: حالا که میوه انجیر به بازار آمده از خوردن آن غافل نشوید و انواع مختلف‌ش را حتما در رژیم غذایی‌تان داشته باشید. می‌توانید مربای آن را هم تهیه کنید تا مدت طولانی‌تری از این میوه جذاب استفاده کنید.

مواد اولیه:

  • انجیر: ۱ کیلوگرم
  • شکر: ۷۰۰ گرم
  • آب: ۱ لیوان
  • وانیل و گلاب: در حد یک قاشق چای‌خوری

طرز تهیه مربای انجیر؛ طعمی که باید امتحان کنید

طرز تهیه مربای انجیر؛ طعمی که باید امتحان کنید

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. ابتدا انجیر‌های کوچک را انتخاب کنید و در یک قابلمه شکر و آب را بجوشانید و سپس انجیر‌ها را اضافه کنید.

۲. حدودا ۲۰ دقیقه بگذارید انجیر‌ها با حرارت کم بجوشد و وقتی نرم شدند وانیل و گلاب را اضافه کنید.

۳. چند دقیقه دیگر اجازه دهید بجوشد و در صورت تمایل کمی زعفران دم‌کرده به آن اضافه کنید.

انتشار یافته: 6
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
11:16 - 1399/06/12
مربای انجیل اولش باید شکرش حسابی قوام بیاد وگرنه ماندگاری نداره عسلی باید بشه میشه اب هم اضافه نکرد روی خود انجیر شکر ریخت رو شعله ملایم کمکم اب میندازه تا جایی که حسابی غلیظ بشه شیره انجیل هه خوب میشه انجیل با با مقداری اب بپزین بد صافش کنی
Iran, Islamic Republic of
11:18 - 1399/06/12
مربا انجیر یجور دیگست ، ما انجیر تازه میگیریم خشک میکنیم بعد با کلی گردو مربا درست میکنیم خیلی خوشمزه میشه، اصلا در مقایسه با این مربا که گفته شده خیلی طعم و مزه بهتری داره
United Arab Emirates
17:45 - 1399/06/12
ولا اگه ما باغ انجیر داریم و کارمون مرباگیریه اصلا اینجور نیس مگه میشه تو ۲۰ دقیقه مربا گرفت چندساعت لازمه تا مربا جا بیوفته
Iran, Islamic Republic of
14:04 - 1399/06/13
شکرو لابلای انجیر بریزید بعد چند ساعت بزارید سه ساعت بادمای کم بجوشد بعد جوهر لیمو اندازه نمک آبگوشت بریزید اجازه دهید نیم ساعت بجوشد بعد مربا آماده هست تادو سال هم ماندگاری داره چون انجیر آبش رو ازدست داده ه نمیترشد
پاسخ ها
ف
Iran, Islamic Republic of
۰۰:۲۷ - ۱۳۹۹/۰۶/۱۹
منم آب اضافه نکنم شکر روش میریزم خوب میشه
Iran, Islamic Republic of
23:09 - 1399/06/13
مربای انجیر بسیار پرخاصیت بادستورات شما وباروش های متفاوت صبحانه دلپذیر ی خواهد بودودارای انواع خاصیت های مفیدی میباشدنوش جان.
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج