چطور آلو بخارا را در خانه خشک کنیم؟
۱۰۲۲۸۸۲
۰۱ شهريور ۱۳۹۹ - ۰۹:۲۲
۶۳۷۲
آلو بخارا که سرشار از خاصیت است را می‌توان با چند روش خشک کرد و در غذا‌ها از آن استفاده کرد. طعم جذابی به غذاهایمان می‌دهد و به دلیل داشتن مواد مغذی، باعث می‌شود تغذیه سالمی داشته باشیم.

ایرنا زندگی: آلو بخارا که سرشار از خاصیت است را می‌توان با چند روش خشک کرد و در غذا‌ها از آن استفاده کرد. طعم جذابی به غذاهایمان می‌دهد و به دلیل داشتن مواد مغذی، باعث می‌شود تغذیه سالمی داشته باشیم.

چطور آلو بخارا را در خانه خشک کنیم؟

چطور آلو بخارا را در خانه خشک کنیم؟

۱. خشک کردن آلو بخارا باآفتاب

یکی از روش‌هایی که می‌توانید آلو بخارا خشک کنید این است که بعد از شستشوی کامل آلو‌ها آن‌ها را در یک سطح بزرگ و مسطح قرار دهید و در معرض تابش نور آفتاب باشد، اما مراقب باشید که گردوخاکی بر روی آن‌ها نشیند. اما این روش یک عیب بزرگی که دارد رنگ آلو‌ها کدر و قهوه‌ای تیره است و هیچ شیره‌ای ندارد، به دلیل این که درصد رطوبت آن بسیار کم است.

۲. خشک کردن آلو بخارا توسط دستگاه خشک کن

چطور آلو بخارا را در خانه خشک کنیم؟

از عالی‌ترین و منحصر به فردترین روش‌ها برای خشک کردن آلو از طریق دستگاه‌های خشک کنی که مخصوص آلو است، می‌باشد. این نمونه از دستگاه میوه خشک کن در سایز‌ها و انواع مختلفی در بازار موجود است که البته بسته به نوع و میزان آلو‌ها را خشک می‌کند. هر چه مقدار آلو‌ها بیشتر باشد باید از دستگاه‌های خشک کن در سایز‌های بزرگ‌تر استفاده کنید.

البته از دیگر قابلیت‌های این دستگاه‌ها که مجهز به تنظیم درجه دما می‌شود و همچنین از یک محفظه برای به وجود دود گوگرد استفاده کنید. دستگاه‌های خشک کردن آلو به صورت‌های گازی، برقی و نفتی در بازار موجود است. استفاده کردن از دستگاه‌های تولید آلو این مزیت را دارند که می‌توان حجم بسیاری از میوه‌ها را در مدت زمان کوتاه‌تری و در حجم بالایی خشک کرد.

۳. خشک کردن آلو بخارا به روش تیزابی

روش تیزابی یکی دیگر از روش‌های خشک کردن آلو بخارا است که از این روش بیشتر در استان‌های آذربایجان غربی و شرقی به کار می‌برند. این شیوه به این صورت است که شما می‌توانید مقداری از آب و پودر کربنات پتاسیم خوراکی را همراه با روغن سبزه ترکیب نمودن این مواد محلولی از تیزاب به وجود می‌آید.

سپس آلو‌ها و دیگر محصولات را به همین شیوه در محلول تیزاب خشک کنید. در این روش پوست آلو‌ها در اثر ماندن در این محلول نازک می‌شود و باعث و می‌شود منافذ بسیار کوچکی در پوست آلو‌ها به وجود بیاید این عمل منجر به خشک شدن آلو‌ها می‌شود بعد از آن آلو‌ها را در معرض تابش شدید خورشید قرار دهید تا کاملاً خشک شوند.

چطور آلو بخارا را در خانه خشک کنیم؟

انتشار یافته: 6
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
16:05 - 1399/06/01
البته خشک کردن در افتاب بهترین راهه چون هم طبیعیه هم ویتامینهای موردنیاز ازبین نمیرن وویتامین دی ازافتاب جذب میشه
پاسخ ها
سعید فیاض
Iran, Islamic Republic of
۲۰:۱۷ - ۱۳۹۹/۰۶/۰۱
گفتنش آسونه. اما باد نباشی میوه میگنده.
ماندگاریشم خارج یخچال خیلی کمه.
الاهه
Iran, Islamic Republic of
۲۲:۵۸ - ۱۳۹۹/۰۶/۰۶
درست افرین
Iran, Islamic Republic of
11:52 - 1399/06/02
بیشتر آلو بخاراهای موجود توی بازار تیزابی هستن که متاسفانه خیلی هم ضرر داره و گاهی خوردنش باعث سرفه میشه
Iran, Islamic Republic of
22:36 - 1399/06/02
من الو رو تو کیسه زیپ کیپ فریز میکنم خیلیم بهتره
Iran, Islamic Republic of
07:55 - 1399/06/04
منکه فریز میکنم خیلی خیلی بهتره هیچ دردسریم نداره تازه هم میمونه
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج