ته‌چین، غذایی لذیذ در انواع مختلف (2)
۱۰۲۳۲۹
۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۶:۵۵
۷۶۲۰۹ 
در این مطلب سریالی قرار است انواع ته‌چین‌های بسیار خوشمزه را به شما آموزش دهیم. ته‌چین جزو غذاهای محبوب میان ایرانی‌ها است. در ضمن، شکل و شمایل زیبایی نیز دارد و به همین دلیل یک غذای مجلسی هم به شمار می رود.
 
 
 

برترین ها: در این مطلب سریالی قرار است انواع ته‌چین‌های بسیار خوشمزه را به شما آموزش دهیم. ته‌چین جزو غذاهای محبوب میان ایرانی‌ها است. در ضمن، شکل و شمایل زیبایی نیز دارد و به همین دلیل یک غذای مجلسی هم به شمار می رود.

در این بخش انواع ته‌چین مرغ را آموزش داده ایم.
مطلب مرتبط:

ته‌چین، غذایی لذیذ در انواع مختلف (1)


ته چین مرغ در تابه

مواد لازم


•    ۱ عدد سینه مرغ

•    ۲ پیمانه برنج آب کش

•    ۲ عدد تخم مرغ

•    دو پیمانه ماست

•    دو پیمانه آب مرغ

•    نمک، فلفل و دارچین

•    ۱ عدد پیاز

•    زعفران دم‌کرده

•    ۵۰ گرم کره

•    ۱ قاشق غذاخوری روغن مایع



طرز تهیه


1.    برنج را از چند ساعت قبل با آب و نمک خیس کنید. در قابلمه‌ای آب را جوش بیاورید، برنج را داخل آن بریزید و پس از نیم‌پز شدن  آبکش کنید. برنج را کنار بگذارید.

2.    ابتدا سینه مرغ را با پیاز آب‌پز کنید و ۲ فنجان آب مرغ را نگهدارید. سپس مرغ را ریش ریش کنید.

3.    در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ، ماست و آب مرغ را با یکدیگر مخلوط کنید. نمک، فلفل و دارچین را اضافه کنید و هم بزنید. در آخر برنج را اضافه و مخلوط کنید.

4.    تابه بزرگی را روی حرارت ملایم قرار دهید. کره و روغن بریزید و کمی که گرم شد، نیمی مخلوط برنج را بریزید. یک لایه مرغ قرار دهید و با قاشق فشار دهید و دوباره بقیه مخلوط برنج را بریزید و با پشت قاشق کاملا سطح آن را اصاف کنید.

5.    روی در تابه دم‌کنی بگذارید، حرارت را زیاد کنید تا بخار کند. سپس شعله را متوسط کنید و بگذارید حدود یک و نیم ساعت پخته و زیر آن کاملا طلایی شود. 


ته‌چین انگشتی

مواد لازم


•    دو پیمانه برنج     

•    دو عدد تخم‌مرغ    

•    دو قاشق سوپ‌خوری زعفران دم کرده   

•    سه قاشق غذاخوری روغن زیتون

•    یک پیمانه ماست چکیده     

•    نمک و فلفل 

•    نصف پیمانه

•    سینه مرغ پخته و نگینی خردشده        



طرز تهیه

1.    برنج را از چند ساعت قبل با آب و نمک خیس کنید. در قابلمه‌ای آب را جوش بیاورید، برنج را داخل آن بریزید و پس از نیم‌پز شدن، آبکش کنید. برنج را کنار بگذارید.

2.    در این فاصله تخم‌مرغ‌ها، ماست، نمک، فلفل، زعفران و نیمی از روغن زیتون و مرغ را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید. سپس برنج را در آبکش بریزید و با مایه ته‌چین مخلوط کنید.

3.    با نیم دیگر روغن زیتون قالب‌های کوچک را چرب کنید و مواد ته چین را در قالب‌ها بریزید و با پشت قاشق خوب فشار دهید تا سطح آنها صاف شود.

4.    فر را از 15 دقیقه قبل با حرارت  170 درجه سانتی‌گراد روشن کنید.

5.    قالب‌ها را در طبقه وسط فر به مدت 30 دقیقه قرار دهید تا پخته و طلایی شوند.


ته چین قارچ و مرغ

مواد لازم


•    دو عدد سینه مرغ متوسط

•    یک عدد پیاز

•    150  گرم قارچ

•    3/1 پیمانه زرشک

•    یک پیمانه ماست

•    3 عدد زرده تخم‌مرغ

•    3 پیمانه برنج آبکش شده

•    زعفران دم کرده

•    روغن به میزان لازم



طرز تهیه

1.    مرغ را با پیاز، نمک و زرد چوبه ومقداری زعفران بپزید و پس از پخت استخوان های آن را جدا و به قطعه های کوچک خرد کنید.

2.    در یک تابه متوسط، قارچ را روی حرارت ملایم تفت دهید تا طلایی شوند.

3.    در تابه کوچک دیگری نیز زرشک ر ا با کمی شکر تفت دهید.

4.    مرغ خرد شده و زرشک را به تابه قارچ ها اضافه کنید و همه مواد را چند دقیقه با هم تفت دهید.

5.    در یک کاسه بزرگ، ماست، زعفران دم کرده و زرده تخم مرغ را با هم مخلوط کنید. سپس برنج را اضافه کنید و کاملا هم بزنید.

6.    کف تابه روغن و کره بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کمی داغ شود. نیمی مخلوط برنج را بریزید. یک لایه مخلوط مرغ قرار دهید و با قاشق فشار دهید و دوباره بقیه مخلوط برنج را بریزید و با پشت قاشق کاملا سطح آن را اصاف کنید.

6.    حرارت را کم کنید و بگذارید حدود 45 دقیقه پخته و طلایی شود.
برچسب ها:
انتشار یافته: 6
در انتظار بررسی:1
Iran, Islamic Republic of
17:40 - 1393/02/02
ممنون من عاشق ته چینم!البته همه ا ینارو نرسیدم درست کنم ولی میدونم خوشمزه س!
Iran, Islamic Republic of
12:35 - 1393/02/03
ته چین آلبالو پلو با گوشت یا با مرغ هم من درست میکنم که خیلی خیلی خوشمزه است.
United States
17:53 - 1393/02/03
ممنون . خیلی کامل و عالی بود. من عاشق اشپزی ام.اینو بارها درست کردم.خیلی خوش خوراکه.همه دوستش دارن. بخصوص بجه ها و اقایون.باز هم ممنون.
Iran, Islamic Republic of
22:21 - 1393/02/03
من ته چین رو فقط با زرده درست میکنم!الان میبینم ک شما گفتین تخم مرغ کامل؟
Iran, Islamic Republic of
19:37 - 1393/02/07
ته چین با زرده تخم مرغ بهتر میشه تا تخم مرغ کامل چون سفیده تخم مرغ باعث بوی زخم ته چین میشود
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج