طرز تهیه سوپ پیاز؛ تجربه‌ی یک غذای فرانسوی
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ایرانیان - F داخلی موبایل111
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
لایکو_1
سمپاشی امحا_1
اپیلاسیون نانا 1
کتاب لند_1
اپیلاسیون نانا 3
سمپاشی امحا_3
لایکو_3
کتاب لند_3
کتاب لند_4
لایکو_4
اپیلاسیون نانا 4
سمپاشی امحا_4
لایکو_2
اپیلاسیون نانا 2
سمپاشی امحا_2
کتاب لند_2
ایرانیان - F داخلی1111
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۱۰۵۷۲۵۹
۲۲ آذر ۱۳۹۹ - ۰۸:۲۶
۸۳۰۹
احتمالا بسیاری از ما با سوپ پیاز به سبک ایرانی آشنا باشیم، اما سوپ پیاز فرانسوی می‌تواند یک تجربه جدید باشد. سوپ پیاز در این روز‌های سرد پاییزی و کرونایی، می‌تواند سیستم ایمنی شما را تقویت کند و از سرماخوردگی جلوگیری کند. این سوپ خوشمزه را درست کنید و از طعم عالی آن لذت ببرید.

ایرنا زندگی: احتمالا بسیاری از ما با سوپ پیاز به سبک ایرانی آشنا باشیم، اما سوپ پیاز فرانسوی می‌تواند یک تجربه جدید باشد. سوپ پیاز در این روزهای سرد پاییزی و کرونایی، می‌تواند سیستم ایمنی شما را تقویت کند و از سرماخوردگی جلوگیری کند. این سوپ خوشمزه را درست کنید و از طعم عالی آن لذت ببرید.

مواد لازم برای تهیه سوپ پیاز:

  • پیاز بزرگ قرمز یا زرد: ۶ عدد
  • روغن زیتون بکر: ۴ قاشق غذاخوری
  • کره: ۲ قاشق غذاخوری
  • شکر: ۱ قاشق چایخوری
  • نمک: کمی
  • سیر: ۲ حبه
  • آب گوشت یا مرغ: ۸ فنجان
  • آرد: ۳ قاشق غذاخوری
  • آویشن: نصف قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
  • نان باگت یا تست: ۸ برش
  • پنیر پارمسان: ۱ فنجان

طرز تهیه سوپ پیاز؛ یک غذای هیجان‌انگیز

طرز تهیه سوپ پیاز؛ یک غذای هیجان‌انگیز

طرز تهیه و دستور پخت سوپ پیاز:

۱. در یک قابلمه ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون را روی حرارت کم ​​گرم کنید. پیاز خرد شده را اضافه کرده و با روغن زیتون مخلوط کنید. حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه فرصت دهید تا پیاز کامل پخته و نرم شود. حالا حرارت را از کم به متوسط افزایش دهید. باقیمانده روغن زیتون و کره را به ظرف اضافه کنید. پیاز را به قدری سرخ کنید تا کاراملی شود.

۲. شکر و ۱ قاشق چایخوری نمک بپاشید و پخت و پز را ادامه دهید تا پیاز به خوبی قهوه شود. سیر خرد شده را به آن بیفزایید. حالا نوبت آرد است که به مواد افزوده شود. یک دقیقه زمان برای تفت دادن آرد کافی است. حالا آب گوشت و آویشن را به مخلوط اضافه کنید تا به جوش بیاید. حرارت را کم کنید، کمی نمک و فلفل بزنید و در ظرف را برای حدود ۳۰ دقیقه تا یک ساعت بپوشانید تا جا بیفتد.

۳. در همین حین، فر را با حرارت ۴۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. داخل سینی فر کاغذ روغنی یا فویل قرار دهید و نان‌های روغن زده را در آن بچینید. حدود ۵ تا ۷ دقیقه در فر قرار دهید تا کمی قهوه‌ای شود. (می‌توانید از مایکروویو استفاده کنید) نان‌ها را برعکس کنید و روی آن را با پنیر پارمسان رنده شده بپوشانید. وقتی زمان سرو نزدیک شد، نان‌ها را داخل فر یا مایکروویو بگذارید تا پنیر آن آب و روی آن طلایی شود.

۴. برای سرو کردن، سوپ را در یک کاسه بریزید و یک نان تست پنیری را روی سوپ قرار دهید. سوپ را قبل از سرو مزه کنید و اگر به چاشنی بیشتری احتیاج دارد، اضافه کنید.

برچسب ها:
انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:0
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
استخدام_1
شیرآلات زمانی_1
بهمن پور_داخلی1
تدریس خصوصی امیرکبیر_1
شیرآلات زمانی_3
تدریس خصوصی امیرکبیر_3
استخدام_3
بهمن پور_داخلی3
شیرآلات زمانی_4
استخدام_4
تدریس خصوصی امیرکبیر_4
بهمن پور_داخلی4
بهمن پور_داخلی2
شیرآلات زمانی_2
استخدام_2
تدریس خصوصی امیرکبیر_2
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
فنی آتل_فوتر موبایل
ایرانیان- فوتر موبایل222
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
کیان برنا_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
دکتر عارفی - فوتر
قالیشویی بانو_فوتر2
تدبیرکالا_فوتر
شفا_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
فنی آتل_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
کیان برنا_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
ایرانیان-فوتراصلی222
موسسه خیریه زهرا_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
آیلین_فوتر بلفارو
پارسیس_فوتر ساختمان