طرز تهیه واویشکا مرغ؛ تجربه‌ی یک طعم جدید
۱۰۶۶۶۸۰
۱۸ آذر ۱۳۹۹ - ۰۸:۳۳
۱۱۲۵۲
واویشکا مرغ یک غذای بین المللی و مختص روس‌ها می‌باشد. در جنگ جهانی دوم زمانی که روس‌ها وارد شمال کشور شدند این غذا نیز وارد ایران کردند و به اسم واویشکا مرغ شناخته شد.

وب‌سایت غذالند - سمانه فکور: واویشکا مرغ یک غذای بین المللی و مختص روس‌ها می‌باشد. در جنگ جهانی دوم زمانی که روس‌ها وارد شمال کشور شدند این غذا نیز وارد ایران کردند و به اسم واویشکا مرغ شناخته شد. مواد مورد نیاز برای این غذا شامل سینه مرغ، پیاز، فلفل دلمه، گوجه فرنگی، فلفل سبز، زعفران و آبلیمو است. همانطور که مشاهده می‌کنید ماده اصلی این غذا سینه مرغ است و مواد دیگر برای طعم دار کردن آن می‌باشد.

واویشکا مرغ

در ایران مرغ به صورت‌های مختلفی طعم دار می‌شود و هر ناحیه و منطقه‌ای بر اساس ذائقه‌ی خود آن را طعم دار می‌کنند. در این دستور پخت مرغ را به روش روس‌ها طبخ می‌کنیم و یک طعم جدید را امتحان می‌کنیم. برای تهیه این خورش به زمانی کمتر از یک ساعت احتیاج داریم در نتیجه این غذا نسبت به دیگر غذا‌ها سریعتر آماده می‌شود. در این غذا سینه مرغ را بهتر است به قسمت‌های ۲ سانتی خرد کنید. در تهیه واویشکا حتما باید آبلیمو را در مرحله‌ی آخر اضافه کنید و بعد از اضافه کردن آبلیمو شعله را خاموش کنید و سپس غذا آماده خوردن است.

مواد لازم

  • سینه مرغ: یک عدد (حدود ۳۰۰ گرم)
  • پیاز بزرگ خلالی شده: یک عدد
  • فلفل دلمه‌ای خرد شده: نصف یک عدد
  • گوجه فرنگی خرد شده: یک عدد
  • فلفل سبز قلمی خرد شده: ۳ عدد
  • زعفران: مقداری
  • آب لیمو ترش تازه: مقداری
  • نمک: به میزان لازم
  • فلفل: به میزان لازم
  • روغن: به میزان لازم
  • زردچوبه: به میزان لازم

واویشکا مرغ

واویشکا مرغ

طرز تهیه

۱. ابتدا سینه مرغ را خرد کنید.

۲. سپس پیاز را خرد کنید.

۳. پیاز را در روغن تفت دهید.

۴. سپس به آن زردچوبه زده و مقداری مجدد تفت دهید تا پیاز رنگ طلایی بگیرد.

۵. سینه مرغ خرد شده را به پیاز اضافه کنید.

۶. فلفل قلمی خرد شده را اضافه کنید.

۷. پس از آن فلفل دلمه ای، گوجه فرنگی، نمک، فلفل و زعفران را اضافه کنید.

۸. همه مواد را با هم مخلوط کنید تا مواد به خورد هم روند.

۹. می‌توانید کمی آب به مواد اضافه کنید تا مواد بهتر پخته شوند.

۱۰. در آخر آب لیمو را اضافه کنید.

۱۱. در نهایت غذا آماده سرو است آن را در ظرف مناسب بکشید و میل کنید.

واویشکا مرغ

انتشار یافته: 14
در انتظار بررسی:0
Iran (Islamic Republic of)
09:28 - 1399/09/18
واویشکا همهمدل هاش خوشمزه س مرسی بابت رسپی
پاسخ ها
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۰۷:۵۷ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۹
همه مدلی
Iran (Islamic Republic of)
10:30 - 1399/09/18
خیلی عالی میشه با نون باگت یه ساندویچ خوشمزه و سالم
Iran (Islamic Republic of)
11:36 - 1399/09/18
واقعا که غذای خوشمزه ایه
Iran (Islamic Republic of)
11:45 - 1399/09/18
این کجاش طعمش متفاوته.مرغ خودمونه که قطعاتش کوچیک شده
پاسخ ها
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۰۱ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۹
ما با گوشتش را به ماکارونی می زنیم. همه ی غذاها همینند دیگه یکم ریزتر یکم درشتر، آبدارتر یا سرخ شده تر
Iran (Islamic Republic of)
12:27 - 1399/09/18
قطعا این مدل هم عالی و خوشمزه هست ولی واویشکایی که در گیلان درست میشه فلفل دلمه نداره و طعمش رو از زردچوبه میگیره و آب نارنج و یه کوچولو آبدارتره که با برنج سرو میشه ولی این هم دستور خوبی بود. ممنون از شما
Iran (Islamic Republic of)
13:06 - 1399/09/18
دوران دانشگاه این رو به ما می دادن عزا می گرفتیم
پاسخ ها
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۰۰ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۹
ما خودمونیم هر روز درست می کردیم، با هر چی دم دستمون بود.
Iran (Islamic Republic of)
13:33 - 1399/09/18
اوه اوه چه غذای عجیب و غریبی. این که الفبای غذا هست.
France
20:37 - 1399/09/18
فلفل سبزش باید تند باشه؟
Iran (Islamic Republic of)
21:37 - 1399/09/18
اااوا ما تاحالا واویشکا می خوردیم به اقام می گفتم حالا ی چی پختم قاطی پاتی نگو اسمش واویشکا بوده
پاسخ ها
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۵۹ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۹
منم می خواستم همین را بگم. ما هر روز انواعش را می خوریم. :))))))))))))))
Iran (Islamic Republic of)
21:42 - 1399/11/21
خیلی عالی بودمن که دوست داشتم
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج