طرز تهیه آش گوجه فرنگی؛ خوشمزه‌ای از همدان
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ایرانیان - F داخلی موبایل111
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
لایکو_1
کتاب لند_1
اپیلاسیون نانا 1
سمپاشی امحا_1
اپیلاسیون نانا 3
سمپاشی امحا_3
لایکو_3
کتاب لند_3
اپیلاسیون نانا 4
کتاب لند_4
لایکو_4
سمپاشی امحا_4
کتاب لند_2
سمپاشی امحا_2
لایکو_2
اپیلاسیون نانا 2
ایرانیان - F داخلی1111
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۱۰۷۶۸۸۰
۱۶ دی ۱۳۹۹ - ۰۸:۴۲
۷۸۶۲
آش گوجه فرنگی، آش محلی همدان است و در منطقه رزن زیاد طبخ می‌شود. این آش طعم ترش و بسیار لذیذی دارد و مناسب جمع‌های خودمانی است. پیشنهاد می‌کنیم برای یک‌بار هم که شده این آش را در این روز‌های سرد زمستانی امتحان کنید.

سرآشپز پاپیون: آش گوجه فرنگی، آش محلی همدان است و در منطقه رزن زیاد طبخ می‌شود. این آش طعم ترش و بسیار لذیذی دارد و مناسب جمع‌های خودمانی است. البته جاهای دیگر در ایران هم به روش‌های متفاوت این آش را می‌پزند. پیشنهاد می‌کنیم برای یک‌بار هم که شده این آش را در این روزهای سرد زمستانی امتحان کنید.

آش گوجه فرنگی همدان

مواد لازم

  • نمک و فلفل و زرد چوبه: به مقدار لازم
  • آبغوره: به مقدار لازم
  • گوجه فرنگی: ۷۰۰ گرم
  • برنج: ۱۵۰ گرم
  • سبزی (جعفری، نعنا، تره. : ۵۰۰ گرم
  • پیاز: ۲ عدد
  • رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق سوپ خوری
  • لپه: ‎۱۵۰ گرم

آش گوجه فرنگی همدان

آش گوجه فرنگی همدان

طرز تهیه

۱. ابتدا در ظرفی مناسب مقداری روغن داغ کرده و پیاز‌ها را نگینی کرده و در آن نیمه سرخ میکنیم. سپس زردچوبه، نمک و فلفل را به همراه رب گوجه فرنگی در آن تفت میدهیم تا عطر آن به مشام برسد.

۲. برنج و لپه را شسته و با آبکش آب اضافی آن‌ها را میگیریم و به آش اضافه می‌کنیم و سپس به آش به مقدار کافی آب اضافه میکنیم و حرارت را زیاد میکنیم تا غذا بجوشد و سپس دوباره حرارت را کم میکنیم تا غذا بپزد. سبزی‌ها را شسته و خرد میکنیم.

۳. گوجه‌ها را پوست گرفته و نگینی خرد میکنیم و در ظرفی با روغن داغ کمی تفت میدهیم و سپس به همراه سبزی و آبغوره به آش اضافه میکنیم.

۴. البته قبل از آن از پخته شدن کامل برنج و لپه اطمینان حاصل میکنیم.۲۰ دقیقه بعد آش آماده است. آن را با نعنا داغ و پیازداغ تزیین کنید.

آش گوجه فرنگی همدان

فوت‌وفن‌ها

۱. این آش در همدان به صورت ترش خورده میشود و در واقع بیشتر آب آن را آبغوره تشکیل میدهید در صورت تمایل مقدار آبغوره را زیاد کنید.

۲. اگر گوجه‌های شما زیادی شل هستند از ریختن قسمت داخلی آن خودداری کنید و تنها قسمت سفت گوجه را خرد کرده و به غذا اضافه کنید.

۳. برای پوست گرفتن گوجه تنها کافیست آن‌ها را در آب جوش به مدت ۳۰ ثانیه بجوشانید و بعد با کارد تیزی پوستشان را بکنید.

۴. اضافه کردن گرد غوره به جای آبغوره غذایتان را خوشمزه‌تر میکند.

۵. حتما لپه را از شب قبل خیس کنید و اگر فراموش کردید آن را بجوشانید و آبش را خالی کنید تا نفخش گرفته شود.

برچسب ها:
انتشار یافته: 11
در انتظار بررسی:0
Iran (Islamic Republic of)
10:13 - 1399/10/16
من این آش رو بدون لپه خوردم واقعا خوشمزه بود
Iran (Islamic Republic of)
10:17 - 1399/10/16
تواین آش نخود ولوبیا چیتی و گوشت چرخ شده و سرخ شده هم میریزن که طعم بهشتی بهش میده
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
11:46 - 1399/10/16
من یکبار خوردم همسایه مون آورده بود ولی با یک ترکیب دیگه زیاد جالب نبود ولی ترکیب این خوب به نظر میاد
Iran (Islamic Republic of)
12:05 - 1399/10/16
ریختن آبغوره و حتی رب گوجه اصلا درست نیست.بلکه فقط باید مقدار گوجه فرنگی تازه و میکس شده زیاد باشد.طعم گوجه بسیار خوشمزه است.ابغوره و رب گوجه آن را خراب میکند.
Iran (Islamic Republic of)
13:19 - 1399/10/16
من سوپ و ترجیح میدم به این آشا
Iran (Islamic Republic of)
13:20 - 1399/10/16
مرسی دستور خوبی بود به خواهرم میگم درست کنه
پاسخ ها
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۰۲ - ۱۳۹۹/۱۰/۱۶
خسته نباشی
Iran (Islamic Republic of)
19:30 - 1399/10/16
ما همدانی هستیم ولی تاحالا این اش رو نخوردم ولی همسرم تبریزی هستن این اش رو خیلی درست میکنن و دوست دارن
France
22:54 - 1399/10/16
ما توش گشنیز میریزیم خیلی خوش عطر میشه.
Iran (Islamic Republic of)
10:06 - 1399/10/21
آبادان یک آشی داره به نام شلّه تماته که با برنج ،گوجه، نعناداغ و پیازداغ درست میشه و به خصوص در تابستان با گوجۀ تازه و آبدار خیلی خوشمزه است.
Iran (Islamic Republic of)
03:07 - 1399/10/24
اگه کمی بادمجان نگینی هم+ بشه،محشره
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
بهمن پور_داخلی1
تدریس خصوصی امیرکبیر_1
استخدام_1
شیرآلات زمانی_1
استخدام_3
تدریس خصوصی امیرکبیر_3
شیرآلات زمانی_3
بهمن پور_داخلی3
بهمن پور_داخلی4
شیرآلات زمانی_4
تدریس خصوصی امیرکبیر_4
استخدام_4
استخدام_2
بهمن پور_داخلی2
شیرآلات زمانی_2
تدریس خصوصی امیرکبیر_2
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
دکتر عارفی - موبایل فوتر
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
کیان برنا_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
ایرانیان- فوتر موبایل222
قالیشویی نوین_فوتر
شفا_فوتر
دکتر عارفی - فوتر
کیان برنا_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
فنی آتل_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
رستوران باغ بهشت _فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
تدبیرکالا_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
ایرانیان-فوتراصلی222
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر2