وبسایت فرارو: املت یکی از غذاهای ساده، خوشمزه و بسیار محبوب در بین ما ایرانی هاست که برای تمام وعدههای غذا در طول شبانهروز مناسب است و این روزها در منوی قهوهخانهها و رستورانها هم جایگاه ویژهای دارد. املت در عین حال که غذای سادهای است و مواد اولیه آن معمولاً در خانه همه پیدا میشود، نکات و فوت و فنهای زیادی دارد. در ادامه این مطلب با ما همراه باشید تا با طرز تهیه و نکات طلایی جهت خوشمزه شدن املت آشنا شوید.
مواد لازم
طرز تهیه
۱. فلفل دلمهها را کاملاً ریز خرد کنید و کنار بگذارید. در مرحله بعد پوست گوجهها را بگیرید و به صورت حبه قندی برش بزنید. سپس پیازچهها را خرد کنید.
۲. تابه را روی شعله مناسب قرار دهید. وقتی جسم تابه گرم شد، کره + روغن مایع را داخل آن بریزید (به این نکته توجه داشته باشید که املت برای خوشمزهتر شدن باید نسبتاً پر روغن باشد) اجازه بدهید روغن کاملاً داغ شود. فقط حواستان باشد نسوزد. بعد فلفل سیاه را به روغن داغ شده اضافه کنید. سپس گوجهفرنگی + شنبلیله خرد شده را به آن اضافه کنید و اجازه بدهید با حرارت متوسط روی شعله بماند تا آب گوجهها کشیده شود.
۳. قارچها را به صورت ورقهای خرد کنید. سپس با کمی کره تفت بدهید. وقتی گوجه به روغن افتاد، قارچ تفت داده شده + سیر رنده شده + پیاز سرخ شده را به آن اضافه کنید. سپس پاپریکا + آویشن + زردچوبه + فلفل دلمهای + جعفری خرد شده را هم اضافه کنید. مواد را هم بزنید تا ادویهها به خردشان بروند. نمک را هم اضافه کنید. بعد ۱ قاشق غذاخوری رب اضافه کنید تا خوشرنگتر شود.
۴. وقتی دوباره به روغن افتاد، ۱ قاشق غذاخوری آبلیموی تازه اضافه کنید. سپس تخممرغها را اضافه کنید؛ اما هم نزنید. اجازه بدهید ۲ دقیقه بماند تا خودش را بگیرد؛ سپس هم بزنید. حدود ۳ دقیقه که روی حرارت ملایم بماند، آماده میشود. درنهایت پیازچهها و فلفل تند خرد شده را روی آن قرار بدهید.
اگر دوست دارید تخممرغها در املت به صورت درسته باشند، به جای هم زدن، درب ماهیتابه را بگذارید و اجازه دهید تخممرغها بنا بر سلیقهتان سفت، عسلی یا حد متوسط بین سفت و عسلی شود. بعد شعله گاز را خاموش کنید و بلافاصله درب ماهیتابه را بردارید.
نمیتونیم بخوریم بازنشسته تامین اشتباهی
!!!!!!!!!!
اینی که شما پختی کجاش ساده بود
املت یعنی گوجه و پیاز و تخم مرغ
تامام
انگاری پلاستیک میشه.جطور نرم بشه.
کسی میدونه .جواب بده
سرخ کردنی بود ؟؟؟؟؟؟؟،؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نمی تونم منو بفرستید توی صفحه ببینم
زود باشین!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!