طرز تهیه باقلوای ترکی؛ عصرانه‌ای دلچسب
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
دکتر نداف کرمانی_ fموبایل
دندانپزشکی تاج_f موبایل
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
ادیب_1
لاله زار مال_1
اپیلاسیون نانا 1
ادیب_3
لاله زار مال_3
اپیلاسیون نانا 3
ادیب_4
اپیلاسیون نانا 4
لاله زار مال_4
اپیلاسیون نانا 2
لاله زار مال_2
ادیب_2
دکتر نداف کرمانی_ f
دندانپزشکی تاج_f
۱۰۹۵۸۱۵
۰۷ فروردين ۱۴۰۰ - ۰۸:۲۵
۱۰۴۹۵
اگر شما هم هوس یک باقلوای خوشمزه‌ی خانگی را کرده‌اید با این دستور پخت، در اولین فرصت خود را مهمان یک ظرف شیرینی باقلوا و یک استکان چای کمر باریک کنید.

مجله دیجی‌کالا - مریم ابراهیمی: باقلوا یکی از محبوب‌ترین شیرینی‌های دنیاست که در ایران، ترکیه، آذربایجان و حتی یونان جزو پرطرفدارترین دسر‌ها محسوب می‌شود. باقلوا انواع مختلفی دارد، ولی بدون شک هیچ کدام از آن‌ها به اندازه‌ی باقلوای پسته‌ای اصل ترکیه که در ایران به نام‌ها باقلوای ترکی یا استانبولی هم شناخته می‌شود، مشهور و محبوب نیست. اگر دوست دارید دستور پخت این شیرینی خوشمزه را یاد بگیرید با ما همراه باشید تا طرز تهیه باقلوای ترکی خانگی با خمیر یوفکا و شربت مخصوص باقلوا را خیلی ساده به شما آموزش دهیم.

طرز تهیه باقلوای اصل ترکی با خمیر یوفکا(عید)

یونانی‌ها، ترک‌ها و عرب‌ها معتقد هستند که دستور پخت باقلوا در اصل متعلق به آن‌هاست. قدیمی‌ترین دستور پخت کشف شده از یک دسر لایه‌لایه‌ی شبیه به باقلوا که با عسل پوشانده می‌شده است به قرن دوم قبل از میلاد در روم برمی‌گردد. البته طبق این سند که در قدیمی‌ترین کتاب لاتین موجود قرار دارد، ریشه‌ی این دسر حتی به زمانی بسیار قبل‌تر از امپراطوری رومی‌ها و ترک‌ها می‌رسد.

در هر حال در طول زمان باقلوا تبدیل به یک دسر جذاب برای جشن‌ها و مناسبت‌های خاص شد که پختن آن نیاز به مهارت زیادی داشت. در گذشته گاهی سال‌ها طول می‌کشید که شاگردان مهارت تهیه کردن خمیر‌های بسیار باریک هزار لایه را از استادان زبردست خود بیاموزند. اما دیگر سال‌هاست که با به بازار آمدن خمیر‌های آماده مثل خمیر یوفکا طرز تهیه باقلوا بسیار ساده شده است.

پس اگر شما هم هوس یک باقلوای خوشمزه‌ی خانگی را کرده‌اید دستور پخت ما را به خاطر بسپارید و در اولین فرصت خود را مهمان یک ظرف شیرینی باقلوا و یک استکان چای کمر باریک کنید.

مواد لازم (برای ۱ کیلو)

  • خمیر باقلوا (یوفکا): ۱ بسته ۶۰۰ گرمی
  • شکر: ۲ پیمانه
  • کره: ۱۰۰ گرم
  • روغن مایع: ۵۰ گرم
  • آب: ۱٫۵ پیمانه
  • گلاب: ۳ قاشق غذاخوری
  • پودر پسته یا گردو: ۲۰۰ تا ۳۰۰ گرم
  • لیمو ترش: نصف یک عدد
  • چوب دارچین: ۱ عدد
  • هل: ۲ عدد

طرز تهیه باقلوای اصل ترکی با خمیر یوفکا(عید)

طرز تهیه باقلوای اصل ترکی با خمیر یوفکا(عید)

طرز تهیه

۱. برای تهیه کردن شربت باقلوا، شکر و آب را همراه هل، چوب دارچین و پوست لیمو ترش روی حرارت متوسط قرار دهید.

طرز تهیه باقلوای اصل ترکی با خمیر یوفکا(عید)

۲. زمانی که شربت باقلوا شروع به جوشیدن کرد، آب نیمی از لیمو ترش را به آن اضافه کنید و اجازه دهید به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بجوشد و کمی قوام پیدا کند. یکی از مهم‌ترین نکات برای داشتن یک باقلوای ترد یا کریسپی و با کیفیت غلظت شربت است. پس از اینکه شربت اندکی غلیظ شد حرارت را خاموش و گلاب را به آن اضافه کنید. در صورت تمایل می‌توانید نوک قاشق چای‌خوری زعفران دم‌کرده هم به شهد اضافه کنید. در آخر چوب دارچین، هل و پوست لیمو را از شربت خارج کنید و اجازه دهید کاملا خنک شود.

نکته: غلظت شربت باقلوای خنک باید مانند غلظت عسل داغ باشد.

طرز تهیه باقلوای اصل ترکی با خمیر یوفکا(عید)

۳. خمیر باقلوا یا همان خمیر یوفکا را شب قبل از فریزر به یخچال منتقل کنید. روز پخت خمیر را از یخچال خارج کنید و روی آن را با دستمال تمیز نمدار بپوشانید تا در مجاورت هوا خشک نشود.

طرز تهیه باقلوای اصل ترکی با خمیر یوفکا(عید)

۴. کره را به روش بن‌ماری روی بخار کتری ذوب و روغن مایع را به آن اضافه کنید. اضافه کردن روغن مایع از سوختن کره در دمای بالا جلوگیری می‌کند. حالا یک لایه خمیر یوفکا روی میز کار قرار دهید، با قلمو آن را کمی چرب کنید، لایه‌ی بعدی خمیر را روی آن قرار دهید و دوباره کره بمالید.

طرز تهیه باقلوای اصل ترکی با خمیر یوفکا(عید)

۵. زمانی که دو لایه خمیر را کره‌مالی کردید، مغز پسته را روی کل خمیر بپاشید. سپس مانند تصویر با استفاده از یک نی یا سیخ نازک دو طرف خمیر را روی هم بیاورید و رول کنید. در آخر با فشار دادن دو طرف خمیر، باقلوا را جمع کنید.

نکته: به سلیقه‌ی خودتان می‌توانید پسته‌ی کمتر یا بیشتری استفاده یا اگر دوست داشتید گردوی آسیاب‌شده را جایگزین پودر پسته کنید.

طرز تهیه باقلوای اصل ترکی با خمیر یوفکا(عید)

۶. یک قالب با ابعاد ۲۶ در ۲۶ سانتی‌متر را با کره چرب کنید. باقلوا‌ها را به صورت فشرده در قالب بچینید و روی آن‌ها را یک لایه کره بمالید. فر را از قبل گرم کنید و سپس باقلوا‌ها را به مدت ۳۰ دقیقه با دمای ۱۶۰ درجه‌ی سانتی‌گراد در طبقه‌ی وسط آن بپزید.

طرز تهیه باقلوای اصل ترکی با خمیر یوفکا(عید)

۷. وقتی روی باقلوا‌ها طلائی شد، قالب را از فر بیرون بیاورید و همان لحظه شربت خنک شده را روی باقلوا‌ها بریزید. حداقل ۳ ساعت صبر کنید تا شربت کاملا به خورد باقلوا برود.

نکته: در طول مدتی که شربت به خورد باقلوا می‌رود روی ظرف را نپوشانید. همچنین نیاز نیست ظرف را در یخچال قرار دهید.

طرز تهیه باقلوای اصل ترکی با خمیر یوفکا(عید)

۸. در پایان برای تزئین روی باقلوا‌ها را پودر پسته یا گردو بریزید.

طرز تهیه باقلوای اصل ترکی با خمیر یوفکا(عید)

انتشار یافته: 7
در انتظار بررسی:0
Iran (Islamic Republic of)
12:01 - 1400/01/07
طرز تهیه خمیر یوفکا رو بگذارید لطفا
Iran (Islamic Republic of)
17:51 - 1400/01/07
باقلوا اصلش آریاییه و یک شیرینی اصیل آریایی است که قدمتش به زمان کوروش کبیر برمیگرده
اما ..
اما متاسفانه اعراب به ما آموختند که بهش بگیم باقلوای ترکی
Iran (Islamic Republic of)
01:06 - 1400/01/08
آب نصف لیمو ترش شربت رو کاملا ترش میکنه معمولا گفته میشه یک قطره آب لیمو بریزید که شربتتان شکرک نزند در ضمن بهتر است گلاب و زعفران نزنید تا مزه اصیل تری داشته باشید
Iran (Islamic Republic of)
06:26 - 1400/01/08
غدا های ترکی حالمو بهم میزنن
پاسخ ها
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۲۸ - ۱۴۰۰/۰۱/۱۴
نه بابا
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
شرکت هوش و دانش سپهر_1
سفیر بار ساقدوش_1
گروه تولیدی نیلوفر_1
گروه تولیدی نیلوفر_3
سفیر بار ساقدوش_3
شرکت هوش و دانش سپهر_3
سفیر بار ساقدوش_4
شرکت هوش و دانش سپهر_4
گروه تولیدی نیلوفر_4
شرکت هوش و دانش سپهر_2
سفیر بار ساقدوش_2
گروه تولیدی نیلوفر_2
نیکان فارمدمهر_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
قالیشویی ثمین_فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
دکتر آزاد خواه_فوتر موبایل
ترجمه زندگی_فوتر موبایل
دکتر لاجوردی_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
شفا_فوترموبایل
دکتر صالحی_فوتر موبایل
دندانپزشکی تاج _ فوترموبایل2
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
روشا فارمسی_فوتر موبایل
تنورستان_فوتر موبایل
پارسیان طب - فوتر موبایل
روانشناسی مرهم_ فوتر موبایل
اورانوس_فوترموبایل2
تدبیرکالا_فوتر موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
فنی آتل_فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی
کلینیک النا_فوتر
دکتر آزاد خواه_فوتر
دکتر صالحی_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
نیکان فارمدمهر_فوتر
تنورستان_فوتر
فنی آتل_فوتر
دکتر لاجوردی_فوتر
روشا فارمسی_فوتر
روانشناسی مرهم_ فوتر
قالیشویی ثمین_فوتر
پارسیان طب - فوتر
قالیشویی بانو_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
ترجمه زندگی_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
رستوران پارسیان_فوتر
اورانوس_فوتر2
دندانپزشکی تاج _ فوتر2
تدبیرکالا_فوتر
شفا_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو