طرز تهیه خاگینه؛ دسری مقوی و خوشمزه
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
دکتر نداف کرمانی_ fموبایل
دندانپزشکی تاج_f موبایل
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
لاله زار مال_1
اپیلاسیون نانا 1
شیرآلات زمانی_1
ادیب_1
اپیلاسیون نانا 3
ادیب_3
شیرآلات زمانی_3
لاله زار مال_3
اپیلاسیون نانا 4
لاله زار مال_4
ادیب_4
شیرآلات زمانی_4
لاله زار مال_2
ادیب_2
اپیلاسیون نانا 2
شیرآلات زمانی_2
دکتر نداف کرمانی_ f
دندانپزشکی تاج_f
۱۱۰۶۸۰۶
۲۲ فروردين ۱۴۰۰ - ۰۷:۵۵
۹۴۱۷
خاگینه، یکی از قدیمی‌ترین دسر‌های و میان وعده‌های سنتی ایرانی است که طرز تهیه‌ای بسیار ساده دارد و در مدت زمان کوتاهی آماده می‌شود.

خاگینه در زبان فارسی به معنی خوراکی است که از هم زدن زرده و سفیده تخم‌مرغ و سرخ کردن آن در روغن درست می‌شود. خاگینه، یکی از قدیمی‌ترین دسر‌های و میان وعده‌های سنتی ایرانی است که طرز تهیه‌ای بسیار ساده دارد و در مدت زمان کوتاهی آماده می‌شود. آرد و تخم‌مرغ از مواد اصلی تشکیل‌دهنده خاگینه هستند.

برخی افراد، خاستگاه خاگینه را به منطقه آذربایجان نسبت می‌دهند؛ اما باید بدانید که خاگینه منتسب به منطقه خاصی نیست و در همه شهر‌های ایران با روش‌های مختلف و مواد اولیه متنوع در دو نوع شیرین و غیرشیرین درست می‌شود. خاگینه، گزینه‌ای مناسب برای سرو در وعده صبحانه، عصرانه یا حتی یک شام سبک است. شما همچنین می‌توانید خاگینه را به‌عنوان یک دسر مجلسی در سفره‌های مهمانی خود قرار دهید.

طرز تهیه خاگینه؛ ساده و خوشمزه

مواد لازم برای تهیه خاگینه:

  • ۵ عدد تخم‌مرغ
  • ۶ قاشق غذا خوری آرد
  • ۵ قاشق غذا خوری ماست
  • ۲ پیمانه شکر
  • یک قاشق مرباخوری بیکینگ پودر
  • روغن مایع به مقدار لازم
  • زعفران دم‌کرده به مقدار لازم

طرز تهیه خاگینه؛ ساده و خوشمزه

طرز تهیه:

۱. تخم‌مرغ‌ها را در یک کاسه بشکنید و ماست را به آن‌ها اضافه کنید. ماست و تخم‌مرغ را خوب هم بزنید تا کاملا یکدست شوند. سپس بیکینگ پودر و آرد را در کاسه بریزید و مواد را خوب با هم مخلوط کنید.

۲. مقداری روغن در یک تابه مناسب بریزید و تابه را روی حرارت متوسط گاز قرار دهید تا روغن داغ شود. شعله گاز را کم کنید و یک شعله پخش‌کن، زیر تابه قرار دهید. مایه خاگینه را در تابه بریزید و درب آن را ببندید تا خاگینه برای حدود ۲۰ دقیقه بپزد و یک طرف آن سرخ شود. سپس خاگینه را برگردانید و اجازه دهید تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود.

۳. خاگینه را از تابه بیرون بیاورید و آن را به‌اندازه‌های دلخواه برش بزنید.

۴. آماده‌سازی شربت خاگینه: دو پیمانه آب، دو پیمانه شکر و یک قاشق غذاخوری زعفران دم‌کرده را در یک قابلمه بریزید. سپس قابلمه را روی شعله متوسط گاز قرار دهید تا شکر در آب حل شود و شربت شما کمی غلیظ شود. پس از چند جوش، شعله گاز را خاموش کنید و اجازه دهید تا شربت خنک شود.

۵. شربت سرد را روی خاگینه گرم بریزید و خاگینه را همراه با چای، قهوه یا بستنی سرو کنید.

انتشار یافته: 7
در انتظار بررسی:0
Iran (Islamic Republic of)
10:54 - 1400/01/22
سلام من تخم مرغ روهم زدم آرد اضافه میکنم قاطی میکنم بعدروغن توماهیتابه میریزم بعدپشت رووتکه تکه کردن شیره انگورمیریزم عالیه ازشکرم بهتراست میتونی باگردوی خوردشده تزیین کنید
پاسخ ها
مردم
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۴۷ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۲
شما دستت درد نکنه
Iran (Islamic Republic of)
12:21 - 1400/01/22
خیر خاگینه به تورکی میگن قیقاناخ دقیقا دسر اذربایجانی هست دیگه از طریق اینترنت همه یاد گرفتن درست میکنن اصالتش مال تورکاس عزیز جان...
پاسخ ها
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۴۷ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۲
نه هم وطن عزیز!!! ، پدر من اگه زنده بودن الان حدود ۹۰ سالشون بود و اون مرحومم از مادر و مادر بزرگشون این غذا یا دسر یاد گرفته بودن که همگی از اهالی یزد بودن ۱۰۰٪ اون موقع اینترنت نبود پس بی زحمت جوگیر نشوید
Iran (Islamic Republic of)
00:07 - 1400/01/23
قئیقاناق دسر اصیل ترکی و آذربایجان است، تحریف نفرمایید
Iran (Islamic Republic of)
07:19 - 1400/01/23
از قدیم بوده در ایران انواع شیرین و ناشیرینش
شیرینش امروزه به فرنگی میشه پن کیک و ناشیرینش را می گند املت
Iran (Islamic Republic of)
09:14 - 1400/01/23
من یه مقدار آرد با مقداری شیر یا آب هم میزنم . بعد بهش تخم مرغ اضافه میکنم .
تو روغن دوطرفش روسرخ میکنم و روش شربت(شکر+آب) میریزم
خیلییی خوبههه
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
دکتر نائبی_1
گروه تولیدی نیلوفر_1
سفیر بار ساقدوش_1
دکتر نائبی_3
گروه تولیدی نیلوفر_3
سفیر بار ساقدوش_3
دکتر نائبی_4
گروه تولیدی نیلوفر_4
سفیر بار ساقدوش_4
گروه تولیدی نیلوفر_2
دکتر نائبی_2
سفیر بار ساقدوش_2
فنی آتل_فوتر موبایل
قالیشویی ثمین_فوتر موبایل
تنورستان_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
دکتر صالحی_فوتر موبایل
نیکان فارمدمهر_فوتر موبایل
دکتر آزاد خواه_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
دکتر لاجوردی_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
اورانوس_فوترموبایل2
آیلین_تزریق چربی موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
روانشناسی مرهم_ فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
ترجمه زندگی_فوتر موبایل
پارسیان طب - فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
روشا فارمسی_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
دکتر لاجوردی_فوتر
روشا فارمسی_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
نیکان فارمدمهر_فوتر
پارسیان طب - فوتر
تنورستان_فوتر
ترجمه زندگی_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر
کلینیک النا_فوتر
آیلین_تزریق چربی
تدبیرکالا_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
رستوران پارسیان_فوتر
قالیشویی ثمین_فوتر
دکتر آزاد خواه_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
روانشناسی مرهم_ فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
دکتر صالحی_فوتر
اورانوس_فوتر2
فنی آتل_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر