طرز تهیه کیک هلو، عصرانه‌ای دلچسب و خوشبو
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
مجتمع فنی تهران_Fموبایل
کلینیک فرشته_موبایلf
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ریزخور_1
دکتر نداف کرمانی 1
کلاسینو_1
سفیر بار ساقدوش_1
لاله زار مال_1
اپیلاسیون نانا 1
ریزخور_3
کلاسینو_3
اپیلاسیون نانا 3
سفیر بار ساقدوش_3
دکتر نداف کرمانی 3
لاله زار مال_3
دکتر نداف کرمانی 4
لاله زار مال_4
سفیر بار ساقدوش_4
کلاسینو_4
ریزخور_4
اپیلاسیون نانا 4
سفیر بار ساقدوش_2
ریزخور_2
دکتر نداف کرمانی 2
کلاسینو_2
لاله زار مال_2
اپیلاسیون نانا 2
مجتمع فنی تهران_F
کلینیک فرشته_f
۱۱۲۶۸۴۹
۰۹ تير ۱۴۰۰ - ۰۷:۱۳
۶۲۵۶
یکی از انواع کیک‌های میوه‌ای کیک هلو است. این کیک به خاطر عطر و بویی که هلوی تازه دارد، بسیار خوش‌طعم و در عین حال لطیف و دلچسب است. در این مطلب با طرز تهیه کیک هلو و فوت و فن‌های پخت یک کیک عالی همراه با ما باشید.

فرارو: یکی از انواع کیک‌های میوه‌ای کیک هلو است. این کیک به خاطر عطر و بویی که هلوی تازه دارد، بسیار خوش‌طعم و در عین حال لطیف و دلچسب است. در این مطلب با طرز تهیه کیک هلو و فوت و فن‌های پخت یک کیک عالی همراه با ما باشید.

طرز تهیه کیک هلو، عصرانه‌ای دلچسب و خوشبو

کیک‌های میوه‌ای به دلیل عطر و بوی میوه تازه‌ای که در آن‌ها به کار رفته است، همیشه پر طرفدار و محبوب هستند. کیک هلو یکی از انواع کیک‌های میوه‌ای است که پخت آن با فرا رسیدن فصل بهار و تابستان رونق می‌گیرد. استفاده از هلوی تازه در ترکیبات این کیک علاوه‌بر خواص بی‌نظیر هلو سبب می‌شود کیکی لطیف، خوشبو و خوش‌طعم داشته باشید.

اگر خواهان یک عصرانه عالی همراه با چای هستید، کیک هلو پیشنهاد ویژه ما به شماست که دستور پخت آن در ادامه این مطلب تقدیم شما کاربران گرامی خواهد شد.

مواد لازم

  • تخم مرغ درشت: ۲ عدد
  • کره گیاهی: ۱۰۰ گرم
  • آرد: یک و نیم پیمانه
  • شکر: یک پیمانه
  • پوره هلو: یک پیمانه
  • پکینگ پودر: یک قاشق غذاخوری سرخالی
  • وانیل: یک چهارم قاشق چای‌خوری
  • نمک: نوک قاشق چای‌خوری

طرز تهیه کیک هلو، عصرانه‌ای دلچسب و خوشبو

طرز تهیه

ابتدا هلو را پوست کنید و هسته آن را بیرون بیاورید. سپس تکه‌های هلو را در پارچ مخلوط‌کن بریزید و چند ثانیه بزنید تا پوره شود.

طرز تهیه کیک هلو، عصرانه‌ای دلچسب و خوشبو

کره را داخل یک ظرف گود مناسب بریزید و شکر را به آن اضافه کنید. ابتدا با دور کند همزن کره و شکر را بزنید و بعد از دو دقیقه دور همزن را زیاد کنید و آنقدر بزنید تا مایع شفاف و کرم رنگی به دست بیاید. سپس تخم‌مرغ‌ها و وانیل را اضافه کنید و سه دقیقه دیگر با دور تند همزن مواد را هم بزنید.

آرد، پکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط و سه بار الک کنید. سپس طی سه مرحله آرد را به مواد کیک اضافه کنید و با لیسک از یک جهت هم بزنید تا آرد کاملاً در مواد کیک حل شود و حالت گلوله‌ای نداشته باشد. در مرحله آخر پوره هلو را اضافه کنید و با لیسک از یک جهت خوب هم بزنید. قالب مورد نظرتان را با کره چرب کنید و روی آن کمی آرد بپاشید. مواد کیک را داخل قالب بریزید و قالب را چندبار به کف میز بکوبید تا هوای اضافه از آن خارج شود. سپس قالب کیک را در طبقه وسط فر به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه قرار بدهید.

نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
سوییچ ایران_1
خرید باکس 1
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_1
عارفی_1
شیرآلات زمانی_1
دکتر نائبی_1
شیرآلات زمانی_3
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_3
خرید باکس 3
سوییچ ایران_3
دکتر نائبی_3
عارفی_3
سوییچ ایران_4
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_4
دکتر نائبی_4
عارفی_4
شیرآلات زمانی_4
خرید باکس 4
سوییچ ایران_2
شیرآلات زمانی_2
خرید باکس 2
عارفی_2
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_2
دکتر نائبی_2
قالیشویی بانو_فوترموبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
شاخه نبات_ فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
دکتر عارفی - موبایل فوتر
کلینیک النا_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
دکتر سید مصطفی حسینی_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
قالیشویی ادیب_فوتر
شاخه نبات_ فوتر
تدبیرکالا_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
رستوران پارسیان_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
کلینیک النا_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
فنی آتل_فوتر
آیلین_تزریق چربی
آیلین_فوتر بلفارو
دکتر سید مصطفی حسینی_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
شفا_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر