شش اشتباه مهلکی که «سرآشپز» را تهدید می‌کند
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
دکتر نداف کرمانی_ fموبایل
دندانپزشکی تاج_f موبایل
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
لاله زار مال_1
اپیلاسیون نانا 1
ادیب_1
لاله زار مال_3
اپیلاسیون نانا 3
ادیب_3
اپیلاسیون نانا 4
لاله زار مال_4
ادیب_4
اپیلاسیون نانا 2
لاله زار مال_2
ادیب_2
دکتر نداف کرمانی_ f
دندانپزشکی تاج_f
۱۱۳۲۶۹۷
۱۰ تير ۱۴۰۰ - ۰۷:۵۷
۶۵۵۶
در این مطلب ۶ اشتباه بزرگ آشپزی را از زبان هلن زوگاناتوس، آشپز و نویسنده کتابی به اسم «غذا‌های ساده بدون گلوتن» به شما معرفی خواهیم کرد.

روزنامه همشهری: همه ما حتی یک‌بار هم که شده تجربه آشپزی و درست‌کردن غذا را داشتیم. آشپزی در کنار لذت و خوشمزگی‌هایش، خطراتی هم دارد که گاهی نامحسوس سلامت ما و دیگران را به خطر می‌اندازد. در این مطلب ۶ اشتباه بزرگ آشپزی را از زبان هلن زوگاناتوس، آشپز و نویسنده کتابی به اسم «غذا‌های ساده بدون گلوتن» به شما معرفی خواهیم کرد.

اشتباهات آشپزی از زبان سرآشپز بین‌المللی

۱- ادویه‌نزدن به غذا

نمک، بهترین طعم‌دهنده غذاست با این حال بسیاری از مردم آن را در مراحل پایانی به غذای خود اضافه می‌کنند و در نتیجه نمک به عمق غذاهایشان نفوذ نمی‌کند. در برخی غذا‌ها مانند پاستا، سبزیجات سبزرنگ و گوشت باید از همان ابتدا نمک و ادویه را اضافه کرد. با این کار طعم غذا بهبود قابل توجهی پیدا می‌کند، گوشت به خوبی نرم می‌شود و شیرینی سبزیجات نیز بهتر خودش را نمایش می‌دهد.

۲- اضافه‌نکردن چاشنی ترش

دومین اشتباه رایج میان آشپز‌ها اضافه‌نکردن مواد غذایی اسیدی به غذاست. مقدار کمی آبلیمو ترش یا سرکه زندگی را به ظرف غذای شما می‌آورد و باعث می‌شود که دیگر طعم‌دهنده‌های غذا نیز خود را نشان دهند. ترکیبات اسیدی ازجمله آبلیمو باعث شکسته‌شدن کلاژن در گوشت‌های دیرپز می‌شود و زمان طبخ آن را پایین می‌آورد. آبلیمو ترش، سرکه، ماست و گوجه ازجمله مواد غذایی اسیدی هستند.

اشتباهات آشپزی از زبان سرآشپز بین‌المللی

۳- پر‌کردن بیش از اندازه تابه

باید از قراردادن یکباره حجم زیاد مواد غذایی در تابه و شلوغ کردن بیش از اندازه آن خودداری کرد. با این کار غذای شما بخارپز می‌شود و به جای آنکه شکلی ترد و کاراملی پیدا کند، مرطوب و رنگ پریده به‌نظر می‌رسد. در عوض توصیه می‌شود که حرارت را به‌صورت یکنواخت به تمام بخش‌های تابه برسانید تا مطمئن شوید که گوشت و سبزیجات به شکل یک‌دست پخته می‌شوند.

۴- استراحت‌ندادن به گوشت

استراحت دادن به گوشت بعد از طبخ آن بافت ماهیچه‌ای آن را شل می‌کند و باعث می‌شود که آب گوشت مجددا به داخل آن برگردد تا در نهایت غذای شما آبدارتر شود و طعم بیشتری داشته باشد. به‌گفته هلن، قانون کلی این است که نصف مدت پخت را به گوشت زمان استراحت بدهید.

اشتباهات آشپزی از زبان سرآشپز بین‌المللی

۵- سوزاندن سیر

سیر تنها به ۳۰ ثانیه برای طبخ نیاز دارد. درحالی‌که پیاز، کرفس و هویج مواد غذایی سختی به شمار می‌روند و به زمان بیشتری برای پخت نیاز دارند، سیر اینطور نیست و در کمترین زمان پخته می‌شود.

نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
سفیر بار ساقدوش_1
شرکت هوش و دانش سپهر_1
گروه تولیدی نیلوفر_1
سفیر بار ساقدوش_3
گروه تولیدی نیلوفر_3
شرکت هوش و دانش سپهر_3
شرکت هوش و دانش سپهر_4
سفیر بار ساقدوش_4
گروه تولیدی نیلوفر_4
سفیر بار ساقدوش_2
گروه تولیدی نیلوفر_2
شرکت هوش و دانش سپهر_2
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
کلینیک النا_فوتر موبایل
پارسیان طب - فوتر موبایل
روشا فارمسی_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
دکتر لاجوردی_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
دکتر صالحی_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
روانشناسی مرهم_ فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
دکتر آزاد خواه_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
اورانوس_فوترموبایل2
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
دندانپزشکی تاج _ فوترموبایل2
قالیشویی ثمین_فوتر موبایل
نیکان فارمدمهر_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
تنورستان_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
ترجمه زندگی_فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
تدبیرکالا_فوتر
روشا فارمسی_فوتر
شفا_فوتر
فنی آتل_فوتر
ترجمه زندگی_فوتر
پارسیان طب - فوتر
دکتر آزاد خواه_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
قالیشویی نوین_فوتر
دکتر صالحی_فوتر
کلینیک النا_فوتر
روانشناسی مرهم_ فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
نیکان فارمدمهر_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
قالیشویی بانو_فوتر
دندانپزشکی تاج _ فوتر2
دکتر لاجوردی_فوتر
قالیشویی ثمین_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
تنورستان_فوتر
اورانوس_فوتر2
آیلین_تزریق چربی
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر