طرز تهیه شیرینی نارگیلی؛ ترد و خوشمزه
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ایرانیان - F داخلی موبایل111
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
اپیلاسیون نانا 1
کتاب لند_1
لایکو_1
اپیلاسیون نانا 3
کتاب لند_3
لایکو_3
اپیلاسیون نانا 4
کتاب لند_4
لایکو_4
لایکو_2
اپیلاسیون نانا 2
کتاب لند_2
ایرانیان - F داخلی1111
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۱۱۳۷۱۷۰
۲۶ تير ۱۴۰۰ - ۰۸:۱۴
۴۶۶۲
یکی از جذاب‌ترین شیرینی‌ها، شیرینی نارگیلی است که می‌توانیم با رعایت نکاتی ساده آن را در خانه درست کنیم. در این مطلب دستور پخت این شیرینی را به شما آموزش می‌دهیم تا بتوانید یک شیرینی بدون نقص در خانه درست کنید.

ایرنا: یکی از جذاب‌ترین شیرینی‌ها، شیرینی نارگیلی است که می‌توانیم با رعایت نکاتی ساده آن را در خانه درست کنیم. در این مطلب دستور پخت این شیرینی را به شما آموزش می‌دهیم تا بتوانید یک شیرینی بدون نقص در خانه درست کنید.

طرز تهیه شیرینی نارگیلی؛ ترد و خوشمزه

مواد لازم

سفیده تخم مرغ: ۴ عدد تخم مرغ کوچک

پودر نارگیل: ۱۲۵ گرم

شکر: ۱ پیمانه سر پر

روغن مایع: ۲۵ گرم یا ۲ قاشق غذاخوری

سرکه یا آب لیمو: ۱ قاشق غذاخوری

پودر پسته برای تزیین: به میزان لازم

طرز تهیه شیرینی نارگیلی؛ ترد و خوشمزه

طرز تهیه

داخل ظرف تفلون یا هر ظرف نچسب دیگری سفیده تخم مرغ را با پودر نارگیل مخلوط کنید و بعد به آن شکر و روغن مایع را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا ترکیب کنید.

ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید و با قاشق چوبی مواد را مرتب هم بزنید به صورتی که به مرحله جوش نرسد، ولی اگر دستمان را روی مواد قرار دهیم دستمان بسوزد. به این مرحله داغ زدن می‌گویند و باید با دقت انجام شود.

بعد از ۵ تا ۶ دقیقه هم زدن مواد ترکیب شده، آن را از روی حرارت برمی‌داریم و بلافاصله سرکه یا آب لیمو را به آن اضافه می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم. اجازه دهید ۵ تا ۱۰ دقیقه مواد از حرارت بیفتند و خنک‌تر شوند.

طرز تهیه شیرینی نارگیلی؛ ترد و خوشمزه

سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و مواد شیرینی را که از حرارت افتاد داخل قیف با ماسوره ساده بزرگ بریزید و برای راحتی این کار ماسوره را داخل یک لیوان کشیده و بلند قرار دهید و مایه شیرینی را داخل ماسوره بریزید.

با فشار قیف مایه شیرینی‌ها را با فاصله در سینی فر بچینید و روی آن را با پودر پسته تزیین کنید و در فر گرم شده با حرارت ۱۹۰ تا ۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار دهید به طوری که یک حاله طلایی رنگ در زیر شیرینی مشاهده شود. در این فاصله نباید در فر را باز کرد، چون پف شیرینی میخوابد و شیرینی آماده شده را می‌توان در ظرف دربسته به مدت یک‌ماه در یخچال نگهداری کنید.

نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
استخدام_1
بهمن پور_داخلی1
شیرآلات زمانی_1
تدریس خصوصی امیرکبیر_1
شیرآلات زمانی_3
تدریس خصوصی امیرکبیر_3
بهمن پور_داخلی3
استخدام_3
شیرآلات زمانی_4
تدریس خصوصی امیرکبیر_4
بهمن پور_داخلی4
استخدام_4
شیرآلات زمانی_2
بهمن پور_داخلی2
تدریس خصوصی امیرکبیر_2
استخدام_2
ایرانیان- فوتر موبایل222
فنی آتل_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
کیان برنا_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
تدبیرکالا_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
دکتر عارفی - موبایل فوتر
شفا_فوترموبایل
رستوران پارسیان_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
موسسه خیریه زهرا_فوتر
دکتر عارفی - فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
شفا_فوتر
فنی آتل_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
تدبیرکالا_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
کیان برنا_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر2
ایرانیان-فوتراصلی222
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر