۲ راز خوشمزگی غذا‌های بوراک؛ آشپز ترکیه‌ای
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ایرانیان - F داخلی موبایل111
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
کتاب لند_1
سمپاشی امحا_1
لایکو_1
اپیلاسیون نانا 1
کتاب لند_3
اپیلاسیون نانا 3
سمپاشی امحا_3
لایکو_3
اپیلاسیون نانا 4
لایکو_4
سمپاشی امحا_4
کتاب لند_4
لایکو_2
سمپاشی امحا_2
کتاب لند_2
اپیلاسیون نانا 2
ایرانیان - F داخلی1111
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۱۱۳۷۳۰۹
۲۷ تير ۱۴۰۰ - ۰۷:۲۸
۹۷۵۱
بوراک اوزدمیر، آشپز ۲۷ساله و معروف ترکیه‌ای می‌گوید که بیشتر شهرت خود را مدیون آشپزی با چشم‌های بسته است! بوراک که از کودکی عاشق آشپزی بود، اولین رستوران خود را در ۱۷سالگی و با حمایت پدرش افتتاح کرد.

برترین‌ها - ندا احمدلو: بوراک اوزدمیر، آشپز ۲۷ساله و معروف ترکیه‌ای می‌گوید که بیشتر شهرت خود را مدیون آشپزی با چشم‌های بسته است! بوراک که از کودکی عاشق آشپزی بود، اولین رستوران خود را در ۱۷سالگی و با حمایت پدرش افتتاح کرد.

۲ راز خوشمزگی غذا‌های بوراک؛ آشپز ترکیه‌ای

او در سال ۲۰۱۲ یک حساب کاربری در اینستاگرام برای خود ایجاد کرد و با انتشار فیلم‌هایی جنجالی از آشپزی، به شهرتی جهانی دست یافت. بوراک در این کلیپ‌های کوتاه آشپزی بدون نگاه کردن به مواد غذایی، اقدام به خرد کردن، چیدن و پختن آن‌ها می‌کرد! آوازه بوراک و رستوران‌های او تا حدی در جهان پیچید که امروزه کمتر چهره سرشناسی پیدا می‌شود که به ترکیه برود و سری به رستوران‌های بوراک و غذا‌های لذیذ او نزند.

اگر می‌خواهید بدانید که راز خوشمزگی غذا‌های بوراک چیست، بد نیست که تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید!

راز اول: استفاده از مواد اولیه تازه

یکی از مهم‌ترین راز‌های خوشمزگی غذا‌های بوراک، استفاده او از مواد اولیه تازه است. اگر نگاهی به کلیپ‌های آشپزی این سرآشپز جوان بیندازید، حتما می‌بینید که او به هیچ عنوان از گوشت‌های فریزشده، مواد غذایی آماده یا نیمه‌آماده و یا سبزیجات منجمد استفاده نمی‌کند. زمانی که شما از مواد غذایی تازه برای طبخ غذا کمک می‌گیرید، بخش زیادی از عطر ماده غذایی را حفظ می‌کنید و در نهایت باعث خوش‌طعم‌تر شدن غذا می‌شوید. مواد غذایی تازه، بافت بهتری هم نسبت به مواد غذایی فریزشده دارند و از این جهت هم می‌توانند در طعم و عطر نهایی غذا، تاثیر مثبتی داشته باشند.

۲ راز خوشمزگی غذا‌های بوراک؛ آشپز ترکیه‌ای

متخصصان تغذیه بر این باورند که معمولا حجمی از ویتامین‌های موجود در مواد غذایی، با فریز کردن آن‌ها از بین می‌رود و مواد غذایی تازه، ارزش تغذیه‌ای بالاتری نسبت به مواد فریزری دارند. از این رو، توصیه آن‌ها همواره بر مصرف مواد اولیه تازه برای طبخ غذا است. حالا اگر به هر دلیلی، همیشه امکان تهیه و آماده‌سازی مواد اولیه تازه برای طبخ غذا را ندارید، می‌توانید این ۲ راهکار را برای حفظ ارزش تغذیه‌ای غذا و عطر و طعم بهتر آن رعایت کنید:

۱. مواد غذایی را به‌صورت محدود خریداری کنید تا بیشتر از ۲ ماه در فریزر نمانند.

۲. اگر غذای شما حاوی یک یا چند نوع از سبزیجات به همراه حبوبات یا ترکیبات گوشتی است، حتما حداقل یکی از سبزیجات مورد استفاده در غذا را به‌صورت تازه استفاده کنید. سبزیجات تازه مانند کرفس، لوبیا سبز، جعفری، سبزی کوکو، سبزی قرمه یا شوید، عطر و طعم فوق‌العاده‌ای به غذا‌های شما می‌دهند.

راز دوم: استفاده صحیح از ادویه‌ها

درست است که ادویه‌ها به‌عنوان مهم‌ترین طعم‌دهنده‌ها به مواد غذایی شناخته می‌شوند، اما استفاده بیش از حد یا نادرست از ادویه‌ها می‌تواند طعم نهایی غذا را خراب یا نامطلوب بکند. یکی دیگر از راز‌های بزرگ خوشمزه بودن غذا‌های بوراک، این است که از ادویه‌های مختلف به‌صورت حساب‌شده و صحیح استفاده می‌کند.

۲ راز خوشمزگی غذا‌های بوراک؛ آشپز ترکیه‌ای

مثلا اگر شما از زعفران زیاد در غذا استفاده کنید، حتما غذا را تلخ خواهید کرد یا اگر از یک پکیج ادویه در تمام غذا‌ها استفاده کنید، تنوع غذای خانواده را از بین خواهید برد. بهترین روش برای طعم دادن به غذا این است که از هیچ ادویه‌ای به‌طور افراطی استفاده نکنید و ادویه مخصوص هر غذا را بشناسید. در ادامه به معرفی بهترین ادویه‌ها برای رایج‌ترین غذا‌ها اشاره می‌کنیم:

پلو‌های مخلوط قرمز (مانند لوبیاپلو، استامبولی و...): زعفران، پودر دارچین، گل محمدی، پودر هل، پودر کاری

پلو‌های مخلوط حبوباتی (مانند عدس‌پلو، ماش‌پلو و ...): دارچین، تخم گشنیز، زیره، زردچوبه

گوشت مرغ و ماکیان: زعفران، پودر فلفل سیاه، پاپریکا، گرام‌ماسالا، پودر کاری، پودر سیر

گوشت‌های قرمز: فلفل سیاه، پودر پیاز، پودر سیر، فلفل قرمز

ماهی و میگو: زردچوبه، پودر سیر

۲ راز خوشمزگی غذا‌های بوراک؛ آشپز ترکیه‌ای

البته ناگفته نماند که شما می‌توانید براساس ذائقه خانواده خود، کمی تغییرات در این ادویه‌ها بدهید، اما به‌طور کلی توصیه می‌شود که تنوع ادویه‌ها در غذا‌های مختلف را رعایت کنید تا همه غذا‌های شما، طعم یکنواختی نداشته باشند. ضمن اینکه هرگز نباید اجازه بدهید که طعم ادویه بر طعم سبزیجات یا گوشت‌ها غلبه کند.

برچسب ها:
انتشار یافته: 20
در انتظار بررسی:7
Iran (Islamic Republic of)
09:14 - 1400/04/27
مح توی دبی رستورانش رفتم خیلی غذای بدی داشت اصلا خوش مزه نبود
پاسخ ها
نا شناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۴۷ - ۱۴۰۰/۰۴/۲۷
کلا توی ترکیه هم گوشت و مرغ رستوران ها بدون پیاز بود و بوی بد می‌داد
حمید
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۵۱ - ۱۴۰۰/۰۴/۲۷
شاید تو مزه دهنت بد بوده.
محمدی
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۵۲ - ۱۴۰۰/۰۴/۲۷
دروغ نگو
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۰۲ - ۱۴۰۰/۰۴/۲۷
تو خوابت رفتی
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۰۴ - ۱۴۰۰/۰۴/۲۷
اگه یه ایرانی به چنیتن سشهرتی برسه ایرانیها خودشونو خفه می کنند از افتخار:)گلشیفته فرهانی تو چند تا فیلم درپیت بازی کرد گفتند افتخااار ایران در حالیکه همه کامتنت گذاران و دنبال کنندگانش ایرانی هستند:)))
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۲۸ - ۱۴۰۰/۰۴/۲۷
خواب بودی نفهمیدی مزه اشوووو!!!!!
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۵۸ - ۱۴۰۰/۰۴/۲۷
من رفتم رستورانش تو ترکیه ، اینقدر که تعریف میکنند هم جالب نبود . به نظرم رستورانهای محلی خییلی غذاهاشون ارزانتر و خوشمزه تر بودن . بیخودی با تبلیغات بزرگش کردن
Iran (Islamic Republic of)
11:23 - 1400/04/27
غذاهای ترکیه ای اصلا به مذاق ما ایرانیا خوشمزه نیست و برای خودشون خوشمزست چون اعتقادی به مزه دار کردن گوشت ندارن و همینجوری بدون پیاز گوشت پر از دنبه رو میپزن ایییییی.یا بقیه غذاهاشون گندم ابپز و نخود پلو و کلا بیخوده
پاسخ ها
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۲۸ - ۱۴۰۰/۰۴/۲۷
مطمئنی؟؟؟؟!!!!!!
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۲۷ - ۱۴۰۰/۰۴/۲۷
توی کشور سوریه. از روغن زیتون زیاد استفاده میکنند. من از دلمه ی برگ انگورشون خوشم نیامد هم شیرین بود و هم خیلی چرب. روش روغن زیتون ریخته بودن
Iran (Islamic Republic of)
12:50 - 1400/04/27
هیچ جای دنیا مثل ایران نمیتونن غذا بپزند.

خوش طعم ترین غذای دنیا ،غذای ایرانی .

متنوع ترین غذا ،غذای اقوام ایرانی

در رابطه با غذا مرغ همسایه غاز نباشه.
پاسخ ها
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۲۹ - ۱۴۰۰/۰۴/۲۷
اره ماشالله غذای ایرانی همش تخم مرغ
Iran (Islamic Republic of)
13:00 - 1400/04/27
این چرا همیشه میخنده موقع آشپزی تو اکسپلور دیدم
پاسخ ها
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۰۰ - ۱۴۰۰/۰۴/۲۷
من رفتم رستورانش فقط ادا و تبلیغاته، اصلا غذاهاش خوب نیست حیف پول کسی بره تو رستورانش خرج کنه .
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۳۳ - ۱۴۰۰/۰۴/۲۷
غذا های ایرانی با پخت صحیح بسیار خوشمزه وعالی است.
قبل از انقلاب پروازهای خارجی از آشپز خانه
فرودگاه ایران غذا می خریدندودر اروپا معروف بود.
Iran (Islamic Republic of)
15:05 - 1400/04/27
ما که نخوردیم بدونیم خوشمزه است یا نه
پاسخ ها
علی
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۰۲ - ۱۴۰۰/۰۴/۲۷
همون بهتر که نخوردی. خیلی بدمزه بود اصلا با ذائقه ایرانی جور در نمیاد.
Iran (Islamic Republic of)
09:10 - 1400/04/28
برای خودش شاید و برای ترکیه شاید خوشمزه باشه ولی برای بقیه خیر اشپزی اصول قاعده خودش رو داره اینکه همه چی رو رو هم بریزی وحررارت بدی شدی آشپز ؟؟!!
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
بهمن پور_داخلی1
تدریس خصوصی امیرکبیر_1
شیرآلات زمانی_1
استخدام_1
تدریس خصوصی امیرکبیر_3
بهمن پور_داخلی3
استخدام_3
شیرآلات زمانی_3
شیرآلات زمانی_4
بهمن پور_داخلی4
استخدام_4
تدریس خصوصی امیرکبیر_4
تدریس خصوصی امیرکبیر_2
شیرآلات زمانی_2
استخدام_2
بهمن پور_داخلی2
تدبیرکالا_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
کیان برنا_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
ایرانیان- فوتر موبایل222
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
شفا_فوترموبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
دکتر عارفی - فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
فنی آتل_فوتر
کیان برنا_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
پارسیس_فوتر ساختمان
ایرانیان-فوتراصلی222
آیلین_فوتر بلفارو
قالیشویی نوین_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر2
موسسه خیریه زهرا_فوتر
شفا_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر