آلانورما؛ یک پاستای گیاهی و خوشمزه
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ایرانیان - F داخلی موبایل111
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
کتاب لند_1
اپیلاسیون نانا 1
لایکو_1
لایکو_3
کتاب لند_3
اپیلاسیون نانا 3
اپیلاسیون نانا 4
لایکو_4
کتاب لند_4
کتاب لند_2
اپیلاسیون نانا 2
لایکو_2
ایرانیان - F داخلی1111
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۱۱۳۹۰۱۲
۰۲ مرداد ۱۴۰۰ - ۰۸:۵۶
۳۸۶۹
پاستا آلانورما یک پاستا گیاهی خوشمزه ایتالیایی است که با بادمجان، گوجه‌فرنگی، پنیر پارمزان، ریحان تازه تهیه می‌شود.

غذالند: پاستا آلانورما یک پاستا گیاهی خوشمزه ایتالیایی است که با بادمجان، گوجه‌فرنگی، پنیر پارمزان، ریحان تازه تهیه می‌شود. این غذا را با استفاده از ادویه‌های مورد نظرتان می‌توانید فوق العاده خوش عطر و خوش طعم کنید.

آلانورما؛ یک پاستای گیاهی و خوشمزه

مواد لازم

  • پاستا تورتلینی (پاستا فرمی): ۴۵۰ گرم
  • روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
  • پیاز ریز خرد شده: نصف یک پیاز
  • سیر ریز خرد شده: ۳ حبه
  • گوجه فرنگی ساطوری شده: ۸۰۰ گرم
  • ریحان ساطوری شده: ¼ پیمانه
  • بادمجان خرد شده: ۳ عدد کوچک
  • روغن سرخ کردنی: به مقدار لازم
  • نمک: به میزان لازم
  • فلفل سیاه: به میزان لازم
  • فلفل قرمز: به میزان لازم
  • پنیر پارمزان رنده شده: ۱۰۰ گرم
  • ریحان تازه: برای تزئین

 


طرز تهیه

در یک تابه ۳ قاشق غذاخوری روغن می‌ریزیم و آن را روی حرارت می‌گذاریم تا گرم شود سپس پیاز‌های خرد شده را داخل آن کمی تفت می‌دهیم تا سبک شوند و سیر و فلفل قرمز را اضافه می‌کنیم و باز هم کمی تفت می‌دهیم.

آلانورما؛ یک پاستای گیاهی و خوشمزه

گوجه فرنگی خرد شده، ریحان، نمک و فلفل سیاه را به سس اضافه می‌کنیم و ۱۵  دقیقه سس را روی حرارت می‌گذاریم تا بپزد و جا بیفتد.

پاستا را در آب در حال جوشیدن می‌ریزیم و قدری نمک اضافه می‌کنیم تا کاملاً نرم شده و بپزند و در این حین، بادمجان‌های خرد شده را در تابه‌ای دیگر داخل ¼ پیمانه روغن سرخ می‌کنیم تا طلائی رنگ و نرم شوند.

پس از اینکه بادنجان‌ها سرخ شدند، آن‌ها را روی پارچه روغن گیر می‌گذاریم تا روغن‌های اضافه آن گرفته شود و سپس بادنجان‌ها را به سس اضافه می‌کنیم.

وقتی که پاستا کاملاً نرم شد و پخت، آن را آبکش می‌کنیم. (زمان پخت پاستا همانند دستور پخت روی جلد باشد)

پاستا را در یک تابه می‌ریزیم و نیمی از سس آماده شده را روی آن می‌ریزیم و سپس آن را روی حرارت می‌گذاریم و آن‌ها را کاملاً مخلوط می‌کنیم و پس از اینکه مخلوط داغ شد و سس خوب به خورد پاستا رفت، آن را در بشقاب می‌کشیم و باقیمانده سس را روی آن‌ها می‌ریزیم.

کمی پنیر روی هر بشقاب رنده می‌کنیم و روی آن‌ها را با برگ ریحان تزئین کرده و سرو می‌کنیم.


نکات مهم

بادمجان‌ها را با پوست به صورت حبه‌ای خرد کرده و مدت زمان کوتاهی در مقداری آب و نمک قرار دهید. سپس آن‌ها را سرخ کرده و روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافه شان گرفته شود.

برای خوش عطر شدن غذا روغن زیتون و سیر رنده شده را در تابه بریزید و چند دقیقه حرارت دهید. سپس گوجه فرنگی‌ها را پوست گرفته و ریز خرد کنید.

بعد از اینکه پاستا آبکش شد به آن مقداری از سس و پنیر موزارلا اضافه کنید تا طعم بگیرد.

آلانورما؛ یک پاستای گیاهی و خوشمزه


فوت و فن‌های تهیه انواع پاستا و ماکارونی

پیاز‌ها را درشت خرد نکنید. زیرا هم ظاهر زشتی به غذا می‌دهند و هم طعم آن را بدمزه می‌کنند.

اگر قصد استفاده از گوشت به عنوان ماده اولیه را دارید از ادویه‌هایی همچون فلفل سفید، پودر سیر، پودر پاپریکا و زرد چوبه برای طعم دهی به غذا استفاده کنید.

بعد از سرخ کردن گوشت و ادویه، به جای رب از گوجه‌فرنگی تازه استفاده کنید. بعد از سرخ شدن گوجه‌ها و غلیظ شدن سس ماکارونی، برای ایجاد طعمی خاص و جذاب، می‌توانید مقداری پودر دارچین و آویشن به سس ماکارونی اضافه کنید. افزودن یکی دو قاشق آبلیمو تازه به این سس هم می‌تواند طعم ماکارونی شما را بسیار مطلوب‌تر بکند.

برای تهیه پاستا آلانورما از پنیر پارمزان استفاده می‌شود که نوعی پنیر سخت است. گوارش و هضم این پنیر بسیار ساده است و بنابراین برای کودکان و سالمندان مناسب است. برای تهیه ۱ کیلوگرم پنیر پارمزان از ۲۴ کیلوگرم شیر تازه استفاده می‌شود بنابراین بسیار غنی و مغذی است.

از انواع دیگر پاستا می‌توان به: مک اند چیز با سس گوشت، لازانیا زیتی، پاستا پنه با سس آرابیاتا و پاستا لیمویی با اسفناج اشاره کرد.

نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
بهمن پور_داخلی1
تدریس خصوصی امیرکبیر_1
شیرآلات زمانی_1
استخدام_1
بهمن پور_داخلی3
استخدام_3
شیرآلات زمانی_3
تدریس خصوصی امیرکبیر_3
بهمن پور_داخلی4
استخدام_4
تدریس خصوصی امیرکبیر_4
شیرآلات زمانی_4
استخدام_2
بهمن پور_داخلی2
شیرآلات زمانی_2
تدریس خصوصی امیرکبیر_2
دکتر عارفی - موبایل فوتر
تدبیرکالا_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
کیان برنا_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
ایرانیان- فوتر موبایل222
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر2
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
رستوران پارسیان_فوتر
فنی آتل_فوتر
شفا_فوتر
کیان برنا_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
دکتر عارفی - فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
پارسیس_فوتر ساختمان
ایرانیان-فوتراصلی222