مربای خوش‌رنگ و لعاب تابستانی با طعمی خاص
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ایرانیان - F داخلی موبایل111
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
کتاب لند_1
سمپاشی امحا_1
اپیلاسیون نانا 1
لایکو_1
اپیلاسیون نانا 3
سمپاشی امحا_3
کتاب لند_3
لایکو_3
اپیلاسیون نانا 4
کتاب لند_4
سمپاشی امحا_4
لایکو_4
لایکو_2
کتاب لند_2
سمپاشی امحا_2
اپیلاسیون نانا 2
ایرانیان - F داخلی1111
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۱۱۴۰۲۸۲
۰۶ مرداد ۱۴۰۰ - ۰۸:۴۶
۴۶۵۵
حالا که میوه انجیر به بازار آمده از خوردن آن غافل نشوید و انواع مختلف‌ش را حتما در رژیم غذایی‌تان داشته باشید. می‌توانید مربای آن را هم تهیه کنید تا مدت طولانی‌تری از این میوه جذاب استفاده کنید.

بیتوته: حالا که میوه انجیر به بازار آمده از خوردن آن غافل نشوید و انواع مختلف‌ش را حتما در رژیم غذایی‌تان داشته باشید. می‌توانید مربای آن را هم تهیه کنید تا مدت طولانی‌تری از این میوه جذاب استفاده کنید.

مربای خوش‌رنگ و لعاب تابستانی با طعمی تکرارنشدنی

مواد لازم

انجیر: ۱ کیلو

شکر: ۲۸۰ گرم

هل: ۲ عدد

چوب دارچین: به اندازه‌ی ۱ انگشت

آب جوشیده: یک سوم پیمانه

وانیل: ۱/۸ قاشق چایخوری

آبلیمو: ۱ قاشق غذاخوری

زعفران دم کرده: ۱/۴ قاشق غذاخوری

طرز تهیه

انجیر‌ها را خوب بشویید و سعی کنید دم آن را آنقدر کوتاه نکنید که پوستش باز شود. انجیر شسته شده را کاملا خشک کنید.

مربای خوش‌رنگ و لعاب تابستانی با طعمی تکرارنشدنی

انجیر و شکر‌ها را در یک ظرف لعابی در لابه لای هم قرار بدهید و به مدت ۷ ساعت در یخچال نگه دارید تا تمام شکر در انجیر حل شود.

بعد از اینکه انجیر‌ها با شکر با هم حل شدند آن را روی حرارت متوسط به مدت ۱۵ دقیقه بجوشانید تا پخته شوند. باید مراقب باشید که مربا سر ریز نشود.

در این مدت تمام کفی را که روی انجیر‌ها هنگام جوشیدن بوجود می‌آید با قاشق بگیرید تا رنگ مربا شفاف شود.

پس از ۱۵ دقیقه جوشیدن دارچین و هل را اضافه کنید. لازم نیست هل را پودر کنید. سپس یک سوم پیمانه آب جوشیده شده را داخل مربای انجیر بریزید و اجازه بدهید ۱۵ دقیقه دیگر هم روی حرارت متوسط بجوشد.

در مراحل آخر پخت آبلیمو و عصاره وانیل را به همراه زعفران دم کرده به مربا اضافه کنید و بگذارید ۵ دقیقه به همراه بقیه مواد بجوشند.

مربای انجیر ما در مدت ۳۰ دقیقه آماده شد و قوام لازم را بدست آورد. پس از سرد شدن می‌توانید در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید.

نکات

برای درست کردن مربا انجیر بهتر است از انجیر‌های متوسط و به یک اندازه استفاده کنید که نه زیاد نرم و نه زیاد نارس باشد.

مربای خوش‌رنگ و لعاب تابستانی با طعمی تکرارنشدنی

اضافه کردن چوب دارچین، هل و عصاره‌ی وانیل برای عطر مربا انجیر می‌باشد اگر طعم یکی از آن‌ها را دوست نداشتید می‌توانید حذف کنید سلیقه‌ای است.

زعفران علاوه برای خوش رنگ شدن در طعم مربا هم تاثیر گذار است.

استفاده از آبلیمو در مربا برای جلوگیری از شکرک زدن آن‌ها است.

نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
بهمن پور_داخلی1
تدریس خصوصی امیرکبیر_1
شیرآلات زمانی_1
استخدام_1
شیرآلات زمانی_3
بهمن پور_داخلی3
استخدام_3
تدریس خصوصی امیرکبیر_3
استخدام_4
شیرآلات زمانی_4
بهمن پور_داخلی4
تدریس خصوصی امیرکبیر_4
بهمن پور_داخلی2
استخدام_2
تدریس خصوصی امیرکبیر_2
شیرآلات زمانی_2
تدبیرکالا_فوتر موبایل
ایرانیان- فوتر موبایل222
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
کیان برنا_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
شفا_فوترموبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
شفا_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
آیلین_فوتر بلفارو
رستوران باغ بهشت _فوتر
دکتر عارفی - فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
قالیشویی بانو_فوتر2
قالیشویی ادیب_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
کیان برنا_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
فنی آتل_فوتر
ایرانیان-فوتراصلی222