کوکوی ذرت؛ سریع، خوشمزه و مجلسی
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ایرانیان - F داخلی موبایل111
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
لایکو_1
کتاب لند_1
اپیلاسیون نانا 1
کتاب لند_3
اپیلاسیون نانا 3
لایکو_3
کتاب لند_4
اپیلاسیون نانا 4
لایکو_4
لایکو_2
کتاب لند_2
اپیلاسیون نانا 2
ایرانیان - F داخلی1111
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۱۱۴۱۳۳۹
۱۳ مرداد ۱۴۰۰ - ۰۸:۱۸
۴۶۴۹
کوکو ذرت یکی از انواع کوکو‌های خوشمزه و کمتر شناخته شده ایرانی است که علاوه بر اینکه طعم بسیار خوبی دارد به دلیل وجود ذرت برای بدن نیز بسیار مفید است. این کوکوی خوشمزه از ترکیب ذرت، گوشت چرخ کرده، سیب زمینی و تخم مرغ تهیه می‌شود.

پارسی‌دی: کوکو ذرت یکی از انواع کوکو‌های خوشمزه و کمتر شناخته شده ایرانی است که علاوه بر اینکه طعم بسیار خوبی دارد به دلیل وجود ذرت برای بدن نیز بسیار مفید است. این کوکوی خوشمزه از ترکیب ذرت، گوشت چرخ کرده، سیب زمینی و تخم مرغ تهیه می‌شود.

کوکوی ذرت؛ سریع، خوشمزه و مجلسی

با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می‌توانید برای ۴ نفر کوکو ذرت تهیه کنید. در صورتی که می‌خواهید مقدار کمتر یا بیشتری کوکو ذرت تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی و طرز تهیه کوکو با ما همراه باشید.

مواد لازم

سیر: ۲ حبه

تخم مرغ: ۲ عدد

کنسرو ذرت: ۱ عدد

روغن مایع: به اندازه کافی

گوشت چرخ کرده: ۱۰۰ گرم

نمک و فلفل سیاه: به اندازه کافی

آرد سیب زمینی: ۱ قاشق غذاخوری

کوکوی ذرت؛ سریع، خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه

ابتدا تخم‌مرغ‌ها را جداگانه در پیاله‌ای می‌شکنیم و اگر سالم بودن در کاسه‌ای بزرگ می‌ریزیم و هم می‌زنیم و بعد آرد سیب زمینی را کم کم به آن اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم تا گلوله نشود. سیر را پوست می‌گیریم.

و آبکشی می‌کنیم و رنده ریز می‌کنیم و به مواد می‌افزاییم و روی آن‌ها نمک، فلفل به مقداری که تمایل داریم می‌ریزیم. سپس دانه‌های ذرت را به مواد کوکو می‌افزاییم و در آخر گوشت چرخ کرده را نیز اضافه می‌کنیم و خوب مایه را مخلوط می‌کنیم تا یکدست شوند.

کوکوی ذرت؛ سریع، خوشمزه و مجلسی

در تابه‌ای روغن می‌ریزیم و روی حرارت کم قرار می‌دهیم تا به مرور زمان داغ شود و سپس مایه را با دو کف دست ابتدا به صورت یک دایره حالت می‌دهیم و سپس آن را کف دست تخت می‌کنیم و با انگشتانمان به آن هر فرمی که دوست داریم می‌دهیم

و در روغن می‌گذاریم تا با حرارت کم مغزپخت و سرخ شود. در آخر کوکو‌ها را برمی‌گردانیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود. تمام کوکو‌های ذرت را به همین مدل سرخ می‌کنیم و در بشقاب می‌چینیم و با گوجه‌فرنگی تزئین می‌کنیم و با نان سرو کنید.

نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
تدریس خصوصی امیرکبیر_1
شیرآلات زمانی_1
بهمن پور_داخلی1
استخدام_1
شیرآلات زمانی_3
استخدام_3
تدریس خصوصی امیرکبیر_3
بهمن پور_داخلی3
استخدام_4
شیرآلات زمانی_4
بهمن پور_داخلی4
تدریس خصوصی امیرکبیر_4
تدریس خصوصی امیرکبیر_2
شیرآلات زمانی_2
بهمن پور_داخلی2
استخدام_2
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
کیان برنا_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
ایرانیان- فوتر موبایل222
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
قالیشویی نوین_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر2
ایرانیان-فوتراصلی222
فنی آتل_فوتر
دکتر عارفی - فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
کیان برنا_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
شفا_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
رستوران پارسیان_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر