طرز تهیه کوکی بادام‌ زمینی و شکلات
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
دکتر نداف کرمانی_ fموبایل
دندانپزشکی تاج_f موبایل
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
لاله زار مال_1
شیرآلات زمانی_1
ادیب_1
اپیلاسیون نانا 1
اپیلاسیون نانا 3
ادیب_3
لاله زار مال_3
شیرآلات زمانی_3
شیرآلات زمانی_4
ادیب_4
اپیلاسیون نانا 4
لاله زار مال_4
شیرآلات زمانی_2
اپیلاسیون نانا 2
لاله زار مال_2
ادیب_2
دکتر نداف کرمانی_ f
دندانپزشکی تاج_f
۱۱۴۲۸۸۸
۱۶ مرداد ۱۴۰۰ - ۰۹:۴۹
۴۲۶۹
یکی از محبوب‌ترین کوکی‌ها، کوکی شکلاتی‌ است. اما پرطرفدارتر از آن، کوکی کره بادام زمینی‌ست! یک لحظه، ترکیب این دو طعم را با هم تصور کنید! بی نظیر می‌شود مگر نه؟!

غذاپز: یکی از محبوب‌ترین کوکی‌ها، کوکی شکلاتی است. اما پرطرفدارتر از آن، کوکی کره بادام زمینی‌ست! یک لحظه، ترکیب این دو طعم را با هم تصور کنید! بی‌نظیر می‌شود مگر نه؟!

طرز تهیه کوکی بادام زمینی و شکلات

مواد لازم

کره بادام زمینی: ۱ پیمانه

شکر قهوه‌ای: ۱/۲ پیمانه

شکر سفید: ۱/۲ پیمانه

کره: ۶۰ گرم

شکلات تخته‌ای: ۲۰۰ گرم

آرد: ۱ و ۱/۲ فنجان

عصاره وانیل: ۱ قاشق غذاخوری

جوش شیرین: ۱ قاشق چای‌خوری

تخم مرغ: ۲ عدد


طرز تهیه

فر را از قبل روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) گرم می‌کنیم. کف سینی فر را با کاغذ روغنی می‌پوشانیم.

طرز تهیه کوکی بادام زمینی و شکلات

در یک  کاسه آرد و جوش شیرین را مخلوط می‌کنیم. در یک کاسه دیگر کره بادام زمینی، کره، شکر سفید و شکر قهوه‌ای را اضافه کرده و با استفاده از همزن برقی می‌زنیم تا کاملا ترکیب شوند و بافت کرمی و لطیفی پیدا کند.

تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و به همزدن ادامه می‌دهیم. به آرامی آرد را اضافه می‌کنیم و در حدی که فقط مخلوط شوند با هم ترکیب می‌کنیم. در آخر، تکه‌های شکلات را اضافه می‌کنیم و ترکیب می‌کنیم.

با استفاده از یک اسکوپ بستنی، از خمیر برداشته و روی سینی فر می‌گذاریم (با فاصله ۱ اینچی). با یک لیوان روی کوکی‌ها کمی فشار می‌دهیم.

کوکی‌ها را برای مدت ۱۰ تا ۱۳ دقیقه داخل فر می‌گذاریم تا طلایی شوند. سپس، آن‌ها را به یک پایه فلزی منتقل می‌کنیم تا کاملا خنک شوند.

کوکی خوشمزه آماده سرو است.


نکات مهم

اگه به شکر قهوه‌ای دسترسی ندارید از شکر سفید استفاده کنید، ولی رنگ کوکی با شکر قهوه‌ای متفاوت است.

طرز تهیه کوکی بادام زمینی و شکلات

دقت کنید به کره بادام زمینی حساسیت نداشته باشید.

از مدل کره‌ای استفاده کنید که تکه‌های بادام زمینی ندارد.

کوکی رو در ظرف دربسته نگهداری کنید تا سفت و خشک نشود.

از زدن بیش از حد مواد یا ورز دادن خمیر خودداری کنید تا به روغن نیفتد و کوکی خشک نشود.

نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
گروه تولیدی نیلوفر_1
دکتر نائبی_1
سفیر بار ساقدوش_1
گروه تولیدی نیلوفر_3
سفیر بار ساقدوش_3
دکتر نائبی_3
گروه تولیدی نیلوفر_4
سفیر بار ساقدوش_4
دکتر نائبی_4
سفیر بار ساقدوش_2
گروه تولیدی نیلوفر_2
دکتر نائبی_2
دکتر لاجوردی_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
پارسیان طب - فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
کلینیک النا_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
قالیشویی ثمین_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
اورانوس_فوترموبایل2
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
نیکان فارمدمهر_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل
ترجمه زندگی_فوتر موبایل
روشا فارمسی_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
روانشناسی مرهم_ فوتر موبایل
تنورستان_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
دکتر آزاد خواه_فوتر موبایل
دکتر صالحی_فوتر موبایل
تنورستان_فوتر
روشا فارمسی_فوتر
ترجمه زندگی_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
کلینیک النا_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
قالیشویی ثمین_فوتر
دکتر لاجوردی_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
نیکان فارمدمهر_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
آیلین_تزریق چربی
رستوران باغ بهشت _فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
دکتر آزاد خواه_فوتر
پارسیان طب - فوتر
تدبیرکالا_فوتر
فنی آتل_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
روانشناسی مرهم_ فوتر
اورانوس_فوتر2
دکتر صالحی_فوتر