خورشت قیمه؛ از پخت خانگی تا غذای نذری
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
دکتر نداف کرمانی_ fموبایل
دندانپزشکی تاج_f موبایل
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
لاله زار مال_1
شیرآلات زمانی_1
اپیلاسیون نانا 1
ادیب_1
اپیلاسیون نانا 3
ادیب_3
شیرآلات زمانی_3
لاله زار مال_3
لاله زار مال_4
اپیلاسیون نانا 4
شیرآلات زمانی_4
ادیب_4
لاله زار مال_2
ادیب_2
اپیلاسیون نانا 2
شیرآلات زمانی_2
دکتر نداف کرمانی_ f
دندانپزشکی تاج_f
۱۱۴۵۹۱۳
۲۸ مرداد ۱۴۰۰ - ۰۷:۰۴
۶۸۱۴
درست‌کردن قیمه نذری فوت و فن‌هایی دارد که با رعایت آن‌ها می‌شود هرگاه خواستیم قیمه نذری در خانه درست کنیم.

ایرنا: درست‌کردن قیمه نذری فوت و فن‌هایی دارد که با رعایت آن‌ها می‌شود هرگاه خواستیم قیمه نذری در خانه درست کنیم.

قیمه نذری با ادویه مخصوص؛ فوت‌وفن‌ خوشمزه‌تر شدن

حال و هوای ماه محرم همیشه با نذری‌هایش گره خورده است؛ نذری‌هایی که تبدیل به خوشمزه‌ترین غذا‌ها می‌شوند و مزه‌شان تا همیشه زیر دندان می‌ماند. یکی از معروف‌ترین این نذری‌ها قیمه است. قیمه‌هایی که همه می‌گویند در محرم و به شکل نذری طعم دیگری دارد و در خانه هیچ‌وقت این مزه را نمی‌دهد. درست‌کردن قیمه نذری، اما فوت و فن‌هایی دارد که طعم آن را منحصر به فرد می‌کند، در این مطلب این فوت‌وفن‌ها را به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم

گوشت خورشتی: ۶ تکه

پیاز: یک عدد

لپه: ۲ پیمانه

زردچوبه، فلفل و نمک: به مقدار لازم

رب:۳ تا ۴ قاشق غذاخوری

لیمو عمانی: ۳ عدد

سیب زمینی خلالک به مقدار دلخواه

زعفران دم کرده: ۳ قاشق چای‌خوری

پودر دارچین: یک قاشق چای‌خوری

هل: دو عدد

پودر گل سرخ: به مقدار کم


طرز تهیه

ابتدا پیاز را تفت می‌دهیم و وقتی طلایی شد گوشت را با زردچوبه و فلفل تفت می‌دهیم تا زمانی که گوشت سفید شود.

قیمه نذری با ادویه مخصوص؛ فوت‌وفن‌ خوشمزه‌تر شدن

سپس مقداری آب به گوشت اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم تا آرام بپزد. لپه را که از قبل خیس کرده بودیم خالی کرده و می‌گذاریم در ظرف دیگری بپزد.

وقتی لپه و گوشت به صورت جداگانه پخته شد، آب لپه را دور می‌ریزیم و لپه را به گوشت اضافه می‌کنیم. رب و لیمو عمانی را به آن اضافه کرده و مقداری نمک می‌زنیم و اجازه می‌دهیم آرام بپزد.

سپس دارچین، زعفران، هل و پودر گل سرخ را اضافه می‌کنیم و وقتی خورشت روغن انداخت و لیمو عمانی‌ها نرم شدند، قیمه آماده است. سیب زمینی‌ها را هم خلالی و سرخ کنید یا از چیپس خلالی استفاده کنید.


فوت و فن‌ها

لیمو عمانی را از قبل در آب جوش قرار دهید و چند سوراخ در آن ایجاد کنید تا تلخی آن گرفته شود.

رنگ خوب خورشت یکی از نکات مهم است. می‌توانید رب را قبل از اضافه کردن با کمی روغن تفت دهید تا رنگ بهتری داشته باشد.

لپه را حتما از یک روز قبل خیس کنید تا هم سریع‌تر پخته شود و هم نفخ آن گرفته شود.

قیمه نذری با ادویه مخصوص؛ فوت‌وفن‌ خوشمزه‌تر شدن

هرچه پیازداغ بیشتر باشد قیمه خوشمزه‌تر خواهد شد(البته زیاده‌روی نکنید).

دارچین می‌تواند طعم بسیار خوبی را به قیمه بدهد.

گوشت را با پیاز و ادویه به خوبی تفت دهد تا طعم گوشت در غذا غالب نشود.

توجه داشته باشید که خورشت قیمه برای جا افتادن حتما باید حداقل ۴ ساعت با دمای پایین روی شعله باشد.

اضافه کردن زعفران در ساعات آخر طبخ می‌تواند طعم متفاوتی را به خورشت بدهد.

انتشار یافته: 10
در انتظار بررسی:2
Iran (Islamic Republic of)
07:41 - 1400/05/28
دلم لک زده برای یک قیمه نذری
Iran (Islamic Republic of)
09:39 - 1400/05/28
نذری عالی....برکت وسلامت برای تدارکات مجالس امام حسین علیه السلام
Germany
12:33 - 1400/05/28
آخی دلم سوخت برای نذری بخورها امسال خخخخخخخ
Iran (Islamic Republic of)
19:35 - 1400/05/28
وای چه قیمه ای.دلم خواست.
Iran (Islamic Republic of)
19:36 - 1400/05/28
غذای نذری چیز دیگه ی.
Iran (Islamic Republic of)
19:36 - 1400/05/28
به به،معلوم خوش مزه هست.
Iran (Islamic Republic of)
19:37 - 1400/05/28
غذای نذری هیچ جاندادند،امسال نخوردیم.
Iran (Islamic Republic of)
20:32 - 1400/05/29
ممنون ازآموزش خوبتون
Iran (Islamic Republic of)
12:22 - 1400/06/03
شش تکه گوشت برای دو پیمانه لپه ؟؟؟ این همش میشه لپه دیگه اسمش قیمه نیست!
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
گروه تولیدی نیلوفر_1
سفیر بار ساقدوش_1
دکتر نائبی_1
گروه تولیدی نیلوفر_3
سفیر بار ساقدوش_3
دکتر نائبی_3
سفیر بار ساقدوش_4
گروه تولیدی نیلوفر_4
دکتر نائبی_4
سفیر بار ساقدوش_2
دکتر نائبی_2
گروه تولیدی نیلوفر_2
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
دکتر آزاد خواه_فوتر موبایل
روشا فارمسی_فوتر موبایل
روانشناسی مرهم_ فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
دکتر لاجوردی_فوتر موبایل
نیکان فارمدمهر_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
اورانوس_فوترموبایل2
پارسیان طب - فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
فنی آتل_فوتر موبایل
ترجمه زندگی_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
قالیشویی ثمین_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
دکتر صالحی_فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
تنورستان_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
دکتر صالحی_فوتر
روانشناسی مرهم_ فوتر
آیلین_تزریق چربی
موسسه خیریه زهرا_فوتر
نیکان فارمدمهر_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
دکتر آزاد خواه_فوتر
دکتر لاجوردی_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
قالیشویی بانو_فوتر
روشا فارمسی_فوتر
قالیشویی ثمین_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
اورانوس_فوتر2
آیلین_فوتر بلفارو
تنورستان_فوتر
فنی آتل_فوتر
پارسیان طب - فوتر
کلینیک النا_فوتر
ترجمه زندگی_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر