خوراک کله‌گنجشکی؛ ساده و خوشمزه
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
دکتر نداف کرمانی_ fموبایل
دندانپزشکی تاج_f موبایل
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
شیرآلات زمانی_1
اپیلاسیون نانا 1
ادیب_1
لاله زار مال_1
لاله زار مال_3
اپیلاسیون نانا 3
شیرآلات زمانی_3
ادیب_3
شیرآلات زمانی_4
لاله زار مال_4
ادیب_4
اپیلاسیون نانا 4
اپیلاسیون نانا 2
شیرآلات زمانی_2
ادیب_2
لاله زار مال_2
دکتر نداف کرمانی_ f
دندانپزشکی تاج_f
۱۱۴۷۰۷۰
۳۱ مرداد ۱۴۰۰ - ۰۹:۰۰
۷۴۱۸
کله گنجشکی یک خوراک خوشمزه و محبوب است که خیلی راحت تهیه می‌شود، برای آموزش این غذای لذیذ با ما همراه باشید.

مامی‌فود: کله گنجشکی یک خوراک خوشمزه و محبوب است که خیلی راحت تهیه می‌شود، برای آموزش این غذای لذیذ با ما همراه باشید.

خوراک کله‌گنجشکی؛ ساده و خوشمزه

مواد لازم

گوشت چرخ کرده: ۴۰۰ گرم

سیب زمینی: ۲ عدد

پیاز: ۲ عدد

روغن: به میزان لازم

نمک، فلفل، زردچوبه: به میزان لازم

آب: ۳ پیمانه

رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذا خوری


طرز تهیه

پیاز را پوست می‌گیریم و رنده می‌کنیم. آب پیاز را جدا می‌کنیم. پیاز رنده شده را با گوشت چرخ کرده مخلوط می‌کنیم. نمک و فلفل و هر ادویه‌ای را که دوست داریم به گوشت اضافه می‌کنیم. مواد را با هم ورز می‌دهیم. هر چه ورز بیشتر باشد گوشت از هم وا نمی‌رود.

خوراک کله‌گنجشکی؛ ساده و خوشمزه

از مایه گوشت به اندازه گلوله برمی داریم و با دست گرد می‌کنیم و کوفته قلقلی درست می‌کنیم. چون بعد از یک بار گرد کردن گوشت به دست می‌چسبد هرزگاهی دستمان را به پیاز می‌زنیم تا چسبندگی آن را از بین ببرد. کوفته قلقلی‌های آماده شده را در ظرفی می‌چینیم و آن را در یخچال می‌گذاریم.

نیم ساعت وقت داریم تا بقیه مواد را آماده کنیم و گوشت را از یخچال برداریم. پیاز دیگری را پوست می‌گیریم. حالا یا پیاز را نگینی خرد کرده یا رنده می‌کنیم.

در ماهیتابه کمی روغن می‌ریزیم و روی شعله گاز می‌گذاریم. صبر می‌کنیم تا روغن گرم شود و بعد از آن پیاز را اضافه کرده و تفت می‌دهیم. کمی که پیاز نگینی شده طلایی شد زردچوبه و نمک را اضافه می‌کنیم.

به پیاز، رب گوجه فرنگی را اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم. تفت دادن را تا زمانی که رنگ رب تغییر کند و بوی خامی خود را خارج کند ادامه می‌دهیم.

آب را به مواد اضافه می‌کنیم. شعله را زیاد می‌کنیم تا آب زود بجوشد و بعد از جوشیدن آب، کوفته قلقلی‌ها را اضافه می‌کنیم.

در حین پخت خوراک ما سیب زمینی‌ها را پوست می‌گیریم و می‌شوییم و آن‌ها را به شکل مکعب خرد می‌کنیم. سیب زمینی‌ها را در ماهیتابه‌ای که روغنش داغ شده است سرخ می‌کنیم و کنار می‌گذاریم. به دلخواه می‌توانید سیب زمینی‌های خرد شده یا کوچکی که فقط پوستشان را گرفته اید در نیم ساعت پایانی پخت به گوشت‌های گرد شده اضافه کنید تا همراه آنان بپزد.

حدود یک ساعت بعد غذا آماده خواهد شد. خوراک کله گنجشکی را در ظرف مناسب می‌کشیم و با نان یا برنج سرو می‌کنیم.


نکات مهم

جهت بهتر شدن طعم خوراکتان می‌توانید از آبلیمو یا آبغوره استفاده کنید. اگر در بین پخت از آلوبخار یا غوره استفاده کنید یا دو سه تا لیمو عمانی را در چند دقیقه پایانی به خوراک اضافه کنید طعم خوبی به غذا خواهد داد.

خوراک کله‌گنجشکی؛ ساده و خوشمزه

در مخلفاتی که با گوشت چرخ کرده مخلوط می‌کنید می‌شود از سبزیجاتی مثل جعفری و شنبلیله و مرزه و سایر سبزیجات ساطوری شده استفاده کرد. حتی می‌توان این سبزیجات را در سس خوراک ریخت.

دیگر طعم دهنده‌های خوراک کله گنجشکی را در اینجا نام می‌بریم که به دلخواه می‌توانید از همه یا بعضی استفاده کنید: دارچین، رب انار، زعفران، گرده لیمو، سیر، آویشن، سماق و ....

می‌توانید بجای گوشت از سویا هم استفاده کنید. شیوه استفاده از سویا به این صورت است که آن را یک ربع با آب گرم خیس می‌کنیم و بعد آب آن را خالی کرده و باقی مراحل را مثل دستور ادامه می‌دهیم.

برای جلوگیری از وارفتن گوشت از تخم مرغ استفاده می‌کنند، ولی چون ممکن است تخم مرغ بوی نه چندان خوبی را به غذا بدهد چندان توصیه نمی‌شود. اگر گوشت خوب ورز داده شد امکان وا رفتن آن به صفر می‌رسد، ولی اگر از وارفتن آن ترسیدید از آرد نخودچی یا پودر نان یا دو قاشق آرد استفاده کنید.

چون از چیزی دیگری برای رنگ خوراک استفاده نمی‌کنیم برای همین رب گوجه تنها رنگ دهنده این غذاست. اگر رب گوجه نداشتید از گوجه فرنگی پوره شده استفاده کنید یا هر دو را به کار ببرید.

برای تهیه خوراک غلیظ‌تر از این باید سیب زمینی را بعد از پخت بکوبید و به آب خوراکتان اضافه کنید.

جهت بهره بردن از مرغ به جای گوشت در این غذا فقط لازم است که گوشت مرغ را چرخ کنید و جایگزین گوشت کنید و همه مراحل را مشابه تهیه با گوشت پیش برویم.

انتشار یافته: 5
در انتظار بررسی:0
Iran (Islamic Republic of)
14:31 - 1400/05/31
کله گنجشکی با سویا بسیار بدمزه است
Iran (Islamic Republic of)
16:08 - 1400/05/31
نیم کیلو گوشت داره بعد کله گنجشکیه؟
ما 1ماه 3نفر 2کیلو مصرف میکنیم
Iran (Islamic Republic of)
20:06 - 1400/05/31
خیلی غذای خوشمزه ایه
Iran (Islamic Republic of)
02:26 - 1400/06/01
اندازه درست کردن قلقلی ها و بخصوص ریز درست کردنش
Iran (Islamic Republic of)
11:27 - 1400/06/01
خیلی خوش مزه است . رفتم به قدیمها . مامان من تو مایع گوشتش یه کوچولو برنج و شوید خشک هم میریخت .
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
گروه تولیدی نیلوفر_1
سفیر بار ساقدوش_1
دکتر نائبی_1
سفیر بار ساقدوش_3
دکتر نائبی_3
گروه تولیدی نیلوفر_3
سفیر بار ساقدوش_4
دکتر نائبی_4
گروه تولیدی نیلوفر_4
گروه تولیدی نیلوفر_2
دکتر نائبی_2
سفیر بار ساقدوش_2
آیلین_تزریق چربی موبایل
قالیشویی ثمین_فوتر موبایل
ترجمه زندگی_فوتر موبایل
دکتر لاجوردی_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
اورانوس_فوترموبایل2
دکتر عارفی - موبایل فوتر
پارسیان طب - فوتر موبایل
روشا فارمسی_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
دکتر صالحی_فوتر موبایل
دکتر آزاد خواه_فوتر موبایل
نیکان فارمدمهر_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
تنورستان_فوتر موبایل
روانشناسی مرهم_ فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر
ترجمه زندگی_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
قالیشویی ثمین_فوتر
کلینیک النا_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
رستوران باغ بهشت _فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
اورانوس_فوتر2
دکتر آزاد خواه_فوتر
دکتر لاجوردی_فوتر
آیلین_تزریق چربی
تنورستان_فوتر
پارسیان طب - فوتر
روانشناسی مرهم_ فوتر
قالیشویی بانو_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
دکتر صالحی_فوتر
نیکان فارمدمهر_فوتر
روشا فارمسی_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو