طرز تهیه تاکو؛ غذای پرطرفدار مکزیکی
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
مجتمع فنی تهران_Fموبایل
کلینیک فرشته_موبایلf
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ریزخور_1
کلاسینو_1
اپیلاسیون نانا 1
سفیر بار ساقدوش_1
لاله زار مال_1
دکتر نداف کرمانی 1
کلاسینو_3
اپیلاسیون نانا 3
لاله زار مال_3
سفیر بار ساقدوش_3
دکتر نداف کرمانی 3
ریزخور_3
کلاسینو_4
اپیلاسیون نانا 4
دکتر نداف کرمانی 4
ریزخور_4
لاله زار مال_4
سفیر بار ساقدوش_4
اپیلاسیون نانا 2
لاله زار مال_2
سفیر بار ساقدوش_2
ریزخور_2
دکتر نداف کرمانی 2
کلاسینو_2
مجتمع فنی تهران_F
کلینیک فرشته_f
۱۱۴۷۶۸۸
۰۲ شهريور ۱۴۰۰ - ۰۹:۱۱
۶۱۳۴
تاکو (taco) یک غذای محبوب و پرطرفدار مکزیکی است که می‌توان آن را با انواع گوشت، مرغ، ماهی، میگو، ژامبون و سبزیجات سرو کرد. در مطلب زیر طرز تهیه تاکو ماهی را به شما آموزش می‌دهیم.

ایرنا: تاکو یک غذای محبوب و پرطرفدار مکزیکی است که می‌توان آن را با انواع گوشت، مرغ، ماهی، میگو، ژامبون و سبزیجات سرو کرد. در مطلب زیر طرز تهیه تاکو ماهی را به شما آموزش می‌دهیم.

طرز تهیه تاکو؛ غذای پرطرفدار مکزیکی

تاکو انواع مختلفی دارد، اما چیزی که در بین همه آن‌ها مشترک است نان ترتیلا است. نان ذرت یا ترتیلا شبیه نان لواش ایرانی است. برای تهیه یک تاکوی خوشمزه باید نان را به صورت استوانه درآورده و با مواد دلخواه سرو کنید. روی این غذا یک سس لذیذ نیز ریخته می‌شود که می‌تواند سس سالسا یا آووکادو باشد.

مواد لازم

خامه ترش کم‌چرب: ۱/۴ فنجان

آب لیموترش: ۲ قاشق

نمک: به مقدار لازم

فلفل سیاه: به مقدار لازم

فلفل سبز: ۱ عدد

کلم قرمز خردشده: ۱/۳ عدد

پیاز کوچک اسلایس‌شده: ۴ عدد

روغن زیتون: ۲ قاشق

ماهی تیلاپیا فیله‌شده: ۵۰۰ گرم

نان ترتیلا: ۸ عدد

گشنیز خردشده: ۱/۲ فنجان

طرز تهیه تاکو؛ غذای پرطرفدار مکزیکی

طرز تهیه

یک کاسه بزرگ بردارید و در آن خامه ترش و آبلیمو ترش بریزید و با هم مخلوط کنید. به آن‌ها نمک و فلفل اضافه کرده و نیمی از مواد را در کاسه‌ای دیگر بریزید.

نصف یک عدد فلفل سبز را خرده کرده و همراه با پیاز و کلم قرمز داخل یکی از کاسه‌های حاوی مواد اولیه ریخته و با هم حسابی مخلوط کنید.

در یک تابه مقداری روغن زیتون ریخته و آن را روی حرارت ملایم داغ کنید.

طرز تهیه تاکو؛ غذای پرطرفدار مکزیکی

نصف دیگر فلفل سبز را در آن خرد کنید. تکه‌های ماهی را در نمک و فلفل مزه دار کنید.

ماهی‌ها را در تابه سرخ کنید. نان‌ها را به مدت ۳۰ ثانیه در مایکروفر گرم کنید.

در این مرحله ماهی‌ها را در نان‌های ترتیلا قرار دهید.

در هر نان مقداری کلم خامه‌ای بریزید.

گشنیزهای خردشده را در مقداری از خامه اضافی بریزید و همراه با تاکوها سرو کنید.

انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:0
Iran (Islamic Republic of)
15:26 - 1400/06/02
من عاشق تاکوام با گوشت چرخ کرده
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
دکتر نائبی_1
عارفی_1
سوییچ ایران_1
خرید باکس 1
شیرآلات زمانی_1
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_1
خرید باکس 3
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_3
دکتر نائبی_3
عارفی_3
سوییچ ایران_3
شیرآلات زمانی_3
سوییچ ایران_4
عارفی_4
دکتر نائبی_4
خرید باکس 4
شیرآلات زمانی_4
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_4
دکتر نائبی_2
شیرآلات زمانی_2
سوییچ ایران_2
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_2
خرید باکس 2
عارفی_2
فنی آتل_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
دکتر سید مصطفی حسینی_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
کلینیک النا_فوتر موبایل
شاخه نبات_ فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
شفا_فوترموبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
قالیشویی ادیب_فوتر
کلینیک النا_فوتر
فنی آتل_فوتر
شاخه نبات_ فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
آیلین_فوتر کاشت ابرو
شفا_فوتر
دکتر سید مصطفی حسینی_فوتر
آیلین_تزریق چربی
تدبیرکالا_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
رستوران پارسیان_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر