سالاد اندونزی؛ از این طعم جذاب، غافل نشوید
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
دکتر نداف کرمانی_ fموبایل
دندانپزشکی تاج_f موبایل
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
ادیب_1
شیرآلات زمانی_1
لاله زار مال_1
اپیلاسیون نانا 1
لاله زار مال_3
شیرآلات زمانی_3
اپیلاسیون نانا 3
ادیب_3
ادیب_4
شیرآلات زمانی_4
لاله زار مال_4
اپیلاسیون نانا 4
ادیب_2
لاله زار مال_2
اپیلاسیون نانا 2
شیرآلات زمانی_2
دکتر نداف کرمانی_ f
دندانپزشکی تاج_f
۱۱۴۹۰۵۱
۰۷ شهريور ۱۴۰۰ - ۰۸:۵۹
۹۰۳۷
سالاد اندونزی یکی از معروف‌ترین و خوشمزه‌ترین سالاد‌های کشور اندونزی است که به خاطر طعم خوبش در سراسر جهان فراگیر شده است.

پارسی‌دی: سالاد اندونزی یکی از معروف ترین و خوشمزه ترین سالادهای کشور اندونزی است که به خاطر طعم خوبش در سراسر جهان فراگیر شده است.

سالاد اندونزی؛ از این طعم جذاب، غافل نشوید

این سالاد خوشمزه در میان مردم کشور عزیزمان ایران هم طرفداران بسیاری دارد و در اکثر رستوران ها و فست فودها سرو می شود.

با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر سالاد اندونزی تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری سالاد اندونزی تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با ما همراه باشید.

مواد لازم

هویج: ۲ عدد

خیارشور: ۴ عدد

ذرت: نصف پیمانه

کالباس: نصف پیمانه

کلم برگ قرمز: ۱ پیمانه

کلم برگ سفید: ۲ پیمانه

نخود فرنگی: نصف پیمانه

سس مایونز: نصف پیمانه

کشمش پلویی: به اندازه دلخواه

نمک و فلفل سیاه: به اندازه کافی

سالاد اندونزی؛ از این طعم جذاب، غافل نشوید

طرز تهیه

ابتدا هویج ها را بخارپز می کنیم به این صورت که یک قابلمه و یک آبکش فلزی انتخاب می کنیم که آبکش کاملا در داخل قابلمه قرار نگیرد بلکه لبه های آبکش روی لبه های قابلمه بیفتد سپس در قابلمه ۱الی ۲ لیوان اب میریزیم و صبر می کنیم تا بجوش بیاید.

بعد آبکش فلزی را روی قابلمه قرار می دهیم(دقت کنید آب داخل قابلمه نباید با آبکش فلزی برخورد کند چون دیگر می شود هویج آبپز نه بخار پز) و هویج ها را سالم و یا از وسط نصف می کنیم و در آبکش قرار می دهیم و در قابلمه را می گذاریم تا هویج با بخار آب قابلمه پخته شود.

ما هویج ها را بخارپز می کنیم تا فیبر موجود در آن حفظ شود. برگ کلم های سفید و قرمز را می شوییم و روی تخته ریز با برش های نازک و رشته ای خرد می کنیم و یا با رنده قسمت درشت یا ریز آن رنده می کنیم.

سالاد اندونزی؛ از این طعم جذاب، غافل نشوید

نازک رشته ای خرد کردن کلم ها باعث زیبا و شکیل تر شدن سالاد شما می شود. نخود فرنگی ها را اگر تازه پاک کرده اید بشورید و در قابلمه ای آب بریزید و کمی نمک بپاشد و ۱۰ دقیقه بگذارید با حرارت متوسط خوب پخته شود.

(فقط در این زمان به آن سر بزنید تا له نشوند) ذرت را نیز مانند نخود فرنگی در شیر جوش بریزید با کمی آب می گذاریم به مدت ۵ دقیقه بپزد. در کاسه ای بزرگ کلم سفید و قرمز خرد شده را به همراه ذرت و نخود فرنگی کنسروی یا پخته شده می ریزیم

و هویچ های بخار پز شده را روی مواد رنده می کنیم.خیار شورها را در ظرفی می گذاریم و با رنده قسمت متوسط و یا بزرگ آن رنده می کنیم تا در سالاد مشخص باشد و آب اضافه آن را خارج می کنیم به مواد داخل کاسه می افزاییم

و کالباس را نیز با قسمت درشت رنده می کنیم و یا روی تخته با چاقو نازک و رشته ای برش می دهیم و به همراه کشمش پلویی به مواد سالاد اضافه می کنیم و نمک ، فلفل سیاه و سس مایونز با مواد مخلوط می کنیم تا کاملا با سس آغشته شود

و در ظرف مورد نظر می ریزیم و سلفون می کشیم و به مدت ۱ الی ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا خنک شود. در این نوع سالاد شما می توانید هر کدام از این مواد را حذف کنید و جایگزین دیگری قرار دهید و مواد را کاملا با ذائقه خودتان هماهنگ کنید.

انتشار یافته: 10
در انتظار بررسی:4
Iran (Islamic Republic of)
11:54 - 1400/06/07
کشمش پلویی ؟؟!!!
پاسخ ها
سارا
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۴۶ - ۱۴۰۰/۰۶/۰۷
اوهوم.
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۴۸ - ۱۴۰۰/۰۶/۰۷
عالی میشه البته بعضیا کشمش دوس ندارن
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۱۴ - ۱۴۰۰/۰۶/۰۷
بله
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۱۹ - ۱۴۰۰/۰۶/۰۷
آره . خیلی عالی میشه
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۳۷ - ۱۴۰۰/۰۶/۰۷
پ کشمش سبز
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۲۸ - ۱۴۰۰/۰۶/۰۸
من بدون کشمش درست میکنم عالی میشه . طعم شیرین کشمش کاملا سلیقه ایه .
Iran (Islamic Republic of)
01:42 - 1400/06/08
کشمش تو سالاد یه شوخیه کثیفه:)
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
سفیر بار ساقدوش_1
گروه تولیدی نیلوفر_1
دکتر نائبی_1
سفیر بار ساقدوش_3
گروه تولیدی نیلوفر_3
دکتر نائبی_3
دکتر نائبی_4
سفیر بار ساقدوش_4
گروه تولیدی نیلوفر_4
دکتر نائبی_2
گروه تولیدی نیلوفر_2
سفیر بار ساقدوش_2
دکتر لاجوردی_فوتر موبایل
دکتر آزاد خواه_فوتر موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
دکتر صالحی_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
پارسیان طب - فوتر موبایل
روانشناسی مرهم_ فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
تنورستان_فوتر موبایل
قالیشویی ثمین_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
آیلین_تزریق چربی موبایل
اورانوس_فوترموبایل2
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
ترجمه زندگی_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
روشا فارمسی_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
نیکان فارمدمهر_فوتر موبایل
روانشناسی مرهم_ فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
قالیشویی بانو_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
نیکان فارمدمهر_فوتر
دکتر صالحی_فوتر
قالیشویی ثمین_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
آیلین_تزریق چربی
اورانوس_فوتر2
فنی آتل_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
کلینیک النا_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
پارسیان طب - فوتر
دکتر لاجوردی_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
روشا فارمسی_فوتر
ترجمه زندگی_فوتر
دکتر آزاد خواه_فوتر
تنورستان_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر