کباب تابه‌ای آبدار و خوشمزه؛ غذای محبوب خانگی
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
دکتر نداف کرمانی_ fموبایل
دندانپزشکی تاج_f موبایل
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
ادیب_1
لاله زار مال_1
اپیلاسیون نانا 1
لاله زار مال_3
اپیلاسیون نانا 3
ادیب_3
اپیلاسیون نانا 4
لاله زار مال_4
ادیب_4
لاله زار مال_2
اپیلاسیون نانا 2
ادیب_2
دکتر نداف کرمانی_ f
دندانپزشکی تاج_f
۱۱۵۰۷۳۲
۱۳ شهريور ۱۴۰۰ - ۰۸:۵۱
۱۰۵۵۹
کباب تابه‌ای یکی از محبوب‌ترین کباب‌های خانگی ایرانی است. دلیل محبوبیت این کباب این است که اولا دستور پخت آسانی دارد و همه می‌توانند آن را در منزل تهیه کنند و دلیل مهم‌تر محبوبیت کباب تابه‌ای طعم بسیار خوب آن است.

پارسی‌دی: کباب تابه‌ای یکی از محبوب‌ترین کباب‌های خانگی ایرانی است. دلیل محبوبیت این کباب این است که اولا دستور پخت آسانی دارد و همه می‌توانند آن را در منزل تهیه کنند و دلیل مهم‌تر محبوبیت کباب تابه‌ای طعم بسیار خوب آن است. اکثر کباب‌ها مانند کباب کوبیده، کباب چنجه و … از رستوران‌ها وارد خانه‌ها شده اند، اما جالب است بدانید کباب تابه‌ای از معروف‌ترین کباب‌های خانگی است که به خاطر محبوبیت بالایی که دارد از منازل به منوی رستوران‌ها راه یافت کباب تابه‌ای به دلیل سرعت تهیه آن غذای فوری محسوب می‌شود شما می‌توانید کباب تابه‌ای را در فر یا روی گاز و یا حتی در سولاردام نیز تهیه کنید.

کباب تابه‌ای آبدار و خانگی با سس گوجه

با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می‌توانید برای ۴ نفر کباب تابه‌ای تهیه کنید. در صورتی که می‌خواهید مقدار کمتر یا بیشتری کباب تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی کباب تابه‌ای با پارسی دی همراه باشید.

مواد لازم

گوشت چرخ کرده: ۳۵۰ گرم

پیاز: ۲ عدد

آبلیمو: ۱ ق غذا خوری

سماق: ۱.۵ ق غذا خوری

کره: ۲۵ گرم

گوجه فرنگی: ۳ عدد

عصاره گوشت: ۱ عدد

رب گوجه فرنگی: ۱ ق غذا خوری

زعفران: دم کرده غلیظ به مقدار لازم

نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، ادویه کاری، پودر سیر: به مقدار لازم


طرز تهیه

ابتدا پیاز را با رنده ریز رنده کنید و در یک کاسه مناسب بریزید سپس آب پیاز را کاملا گرفته تا باعث وا رفتگی کباب تابه‌ای نشود، سپس گوشت را به کاسه اضافه کنید. در ادامه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه و سماق و آبلیمو تازه و عصاره گوشت را بریزید.

در ادامه مواد را خوب ورز دهید تا کاملا مخلوط و منسجم شوند می‌توانید مواد را با کمک استند میکسر یا تیغه خمیر زن غذاساز ورز دهید یا ۴۰ بار گوشت را داخل کاسه بکوبید تا منسجم شود اگر زمان کافی برای تهیه کباب تابه‌ای داشتید می‌توانید داخل یخچال کمی استراحت دهید.

کباب تابه‌ای آبدار و خانگی با سس گوجه

پس از اینکه مایه کباب آماده شد یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقدار کمی کره و روغن مایع داخل آن بریزید. اجازه دهید روغن کمی داغ شود سپس مایه کباب را کف تابه بریزید و روی آن را با دست یا قاشق به صورت یکدست صاف کنید. در این مرحله باید حرارت زیر تابه بسیار کم باشد و در تابه را برای ۵ دقیقه بگذارید تا کمی صبر کنید تا کباب خودش را بگیرد سپس آنرا با کارد به صورت طولی (مانند کباب کوبیده) برش بزنید. در صورتی که روغن درون تابه کم بود در این مرحله کمی روغن مایع به تابه اضافه کنید و در تابه را بردارید.

پس از اینکه یک سمت کباب‌ها به طور کامل سرخ شد آن‌ها را برگردانید تا سمت دیگرشان نیز سرخ شود. در مرحله بعدی باید سس کباب تابه‌ای را تهیه کنید برای این منظور رب گوجه فرنگی را در نصف لیوان آب جوش حل کنید و کمی زعفران دم کرده به آن اضافه کنید. پس از اینکه دو سمت کباب سرخ شد سس را به تابه اضافه می‌کنیم. در این مرحله باید اجازه دهید سس با حرارت ملایم به خورد کباب‌ها برود و کباب‌ها را طعم دار کند. همچنین آب اضافی داخل تابه تبخیر شود. در ۱۵ دقیقه پایانی پخت کباب گوجه فرنگی‌ها را از وسط نصف کنید و در کنار کباب‌ها داخل تابه قرار دهید تا گوجه فرنگی‌ها هم همزمان با کباب تابه‌ای آماده شوند. پس از اینکه کباب آماده شد آنرا با سیب زمینی سرخ کرده و گوجه فرنگی تزیین کنید و به همراه برنج یا نان سرو کنید.


نکات کلیدی

ریختن سس گوجه در کنار کباب تابه‌ای سلیقه‌ای می‌باشد و می‌توانید حذف کنید.

برای تهیه کباب تابه‌ای بدون روغن بهتر است از تابه نچسب و گریل استفاده کنید.

کباب تابه‌ای آبدار و خانگی با سس گوجه

اگر می‌خواهید کباب تابه‌ای آبداری داشته باشید حتما با حرارت ملایم اجازه دهید تا پخته شود.

می‌توانید از سیخ چوبی برای کباب تابه‌ای استفاده کنید.

اگر گوشت شما یخ زده می‌باشد حتما بعد از باز شدن یخ آب اضافی آن را کاملا بگیرد.

به جای پودر سیر از خود سیر می‌توانید استفاده کنید.

به دلخواه می‌توانید کمی فلفل سبز نیر در کنار کباب تابه‌ای سرخ کنید.

انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:6
Iran (Islamic Republic of)
08:25 - 1400/06/14
شامی که ادویه اش سماق نباشه مزه نداره ...
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
سفیر بار ساقدوش_1
دکتر نائبی_1
گروه تولیدی نیلوفر_1
سفیر بار ساقدوش_3
گروه تولیدی نیلوفر_3
دکتر نائبی_3
سفیر بار ساقدوش_4
دکتر نائبی_4
گروه تولیدی نیلوفر_4
دکتر نائبی_2
سفیر بار ساقدوش_2
گروه تولیدی نیلوفر_2
قالیشویی ثمین_فوتر موبایل
روشا فارمسی_فوتر موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
دکتر لاجوردی_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل
دکتر آزاد خواه_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
آیلین_تزریق چربی موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
دکتر صالحی_فوتر موبایل
روانشناسی مرهم_ فوتر موبایل
ترجمه زندگی_فوتر موبایل
نیکان فارمدمهر_فوتر موبایل
تنورستان_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
پارسیان طب - فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
اورانوس_فوترموبایل2
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
کلینیک النا_فوتر
آیلین_تزریق چربی
روانشناسی مرهم_ فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
دکتر آزاد خواه_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
شفا_فوتر
قالیشویی ثمین_فوتر
روشا فارمسی_فوتر
تنورستان_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
ترجمه زندگی_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
دکتر لاجوردی_فوتر
فنی آتل_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
دکتر صالحی_فوتر
نیکان فارمدمهر_فوتر
پارسیان طب - فوتر
اورانوس_فوتر2