کیک کشمشی گردویی؛ بدونِ فر و حرفه‌ای
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
دکتر نداف کرمانی_ fموبایل
دندانپزشکی تاج_f موبایل
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
ادیب_1
اپیلاسیون نانا 1
لاله زار مال_1
لاله زار مال_3
ادیب_3
اپیلاسیون نانا 3
ادیب_4
اپیلاسیون نانا 4
لاله زار مال_4
ادیب_2
لاله زار مال_2
اپیلاسیون نانا 2
دکتر نداف کرمانی_ f
دندانپزشکی تاج_f
۱۱۵۳۸۶۴
۲۵ شهريور ۱۴۰۰ - ۰۶:۴۵
۶۵۶۳
کیک کشمشی یکی از کیک‌های پرطرفدار و خوشمزه بین ایرانی‌ها می باشد که معمولا برای عصرانه یا صبحانه آن را تهیه و سرو می‌کنند.

نمناک: کیک کشمشی یکی از کیک‌های پرطرفدار و خوشمزه بین ایرانی‌ها می باشد که معمولا برای عصرانه یا صبحانه آن را تهیه و سرو می‌کنند.

کیک کشمشی گردویی؛ بدونِ فر و حرفه‌ای

کیک کشمشی یکی از کیک‌های قدیمی و نوستالژی ایرانی می‌باشد. این کیک را با روش‌ها و مواد متفاوتی تهیه می‌کنند یکی از پر طرفدار‌ترین نوع این کیک، کیک کشمشی زعفرانی می‌باشد. طرز تهیه کیک کشمشی خوش طعم و عطر بدون فر در قابلمه را در این بخش از نمناک بخوانید.

مواد لازم

تخم مرغ: ۴ عدد

شکر: ۱ لیوان

شیر ولرم: ۱ لیوان

روغن: ۳/۴ لیوان

بکینگ پودر: ۱ قاشق چای خوری

وانیل: ۱/۲ قاشق چایخوری

آرد قنادی: ۲ لیوان

گردو: به مقدار لازم

کشمش پلویی: به میزان دلخواه


طرز تهیه

ابتدا تمامی مواد را از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسد. سپس آرد را به همراه بکینگ پودر سه بار الک کنید و کنار بگذارید.

کیک کشمشی گردویی؛ بدونِ فر و حرفه‌ای

سپس تخم مرغ را همراه با شکر و وانیل در یک ظرف گود بریزید و همراه با همزن شروع به ترکیب کنید تا مواد کمی کرمی رنگ و کشدار شود.

شیر ولرم را به مواد کیک اضافه کنید و هم بزنید تا مواد با یکدیگر ترکیب شود.

یک لیوان روغن را به مواد بالا اضافه کنید و هم بزنید تا مواد کاملا با یکدیگر ترکیب شوند.

مواد خشکی را که الک کرده اید را در سه مرحله به این مواد اضافه کنید و آرام آرام هم بزنید تا مواد منسجم شود.

کشمش را تمیز کنید و آبکشی کنید و با اندکی آرد مخلوط کنید.

شما می‌توانید هم از قالب استفاده کنید و هم از قابلمه خالی بدین منظور ابتدا کف و دور تا دور ظرف مورد نظرتان را چرب کنید سپس روی آن کاغذ روغنی و یا آرد بپاشید. مواد کیک را در قالب بریزید سپس کشمش‌ها و گردوها را روی کیک بریزید و با کمک لیسک سعی کنید کمی آنها را به درون مایع کیک فرو ببرید.

شعله پخش کن را روی گاز قرار دهید سپس قابلمه را روی حرارت ملایم گاز بگذارید. درب قابلمه را دم کنی ببندید و بگذارید تا حدود ۴۰ الی ۴۵ دقیقه کیک بپزد سپس با کمک یک خلال چوبی از پخت آن اطمینان حاصل کنید. اگر مایع کیک به خلال نچسبید یعنی کیک حاضر است.


نکات مهم

شما می‌توانید با افزودن دو قاشق غذا خوری زعفران دم کرده به مایع کیک، کیک کشمشی گردویی زعفرانی داشته باشد.

کیک کشمشی گردویی؛ بدونِ فر و حرفه‌ای

برخی افراد اندازه یک پنس نمک به مایع کیک اضافه می‌کنند.

نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
شرکت هوش و دانش سپهر_1
گروه تولیدی نیلوفر_1
سفیر بار ساقدوش_1
گروه تولیدی نیلوفر_3
سفیر بار ساقدوش_3
شرکت هوش و دانش سپهر_3
گروه تولیدی نیلوفر_4
سفیر بار ساقدوش_4
شرکت هوش و دانش سپهر_4
شرکت هوش و دانش سپهر_2
گروه تولیدی نیلوفر_2
سفیر بار ساقدوش_2
پارسیان طب - فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
ترجمه زندگی_فوتر موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
دکتر آزاد خواه_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
اورانوس_فوترموبایل2
دندانپزشکی تاج _ فوترموبایل2
روانشناسی مرهم_ فوتر موبایل
روشا فارمسی_فوتر موبایل
نیکان فارمدمهر_فوتر موبایل
تنورستان_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل
دکتر صالحی_فوتر موبایل
دکتر لاجوردی_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
قالیشویی ثمین_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
ترجمه زندگی_فوتر
روانشناسی مرهم_ فوتر
نیکان فارمدمهر_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
پارسیان طب - فوتر
فنی آتل_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
دکتر صالحی_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر
آیلین_تزریق چربی
قالیشویی ثمین_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
روشا فارمسی_فوتر
کلینیک النا_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
دکتر آزاد خواه_فوتر
دندانپزشکی تاج _ فوتر2
تنورستان_فوتر
شفا_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
اورانوس_فوتر2
رستوران باغ بهشت _فوتر
دکتر لاجوردی_فوتر