طرز تهیه ته چین گرمساری خوشمزه و بسیار لذیذ
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
مجتمع فنی تهران_Fموبایل
کلینیک فرشته_موبایلf
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
لاله زار مال_1
کلاسینو_1
اپیلاسیون نانا 1
ریزخور_1
سفیر بار ساقدوش_1
لاله زار مال_3
ریزخور_3
اپیلاسیون نانا 3
کلاسینو_3
سفیر بار ساقدوش_3
لاله زار مال_4
اپیلاسیون نانا 4
ریزخور_4
کلاسینو_4
سفیر بار ساقدوش_4
اپیلاسیون نانا 2
کلاسینو_2
لاله زار مال_2
سفیر بار ساقدوش_2
ریزخور_2
مجتمع فنی تهران_F
کلینیک فرشته_f
۱۱۵۶۲۹۵
۰۵ مهر ۱۴۰۰ - ۰۶:۵۵
۶۴۵۲
ته چین گوشت و چلو گوشت یکی از غذاهای اعیانی مناطق مرکزی کشور است. از جمله ته چین های خوشمزه ته چین گوشت گرمساری می باشد. طرز ته چین گرمساری با گوشت را به شما علاقه مندان به آشپزی، آموزش می دهیم، تا به راحتی آن را تهیه و نوش جان کنید.

برترین‌ها: ته چین گوشت و چلو گوشت یکی از غذاهای اعیانی مناطق مرکزی کشور است. از جمله ته چین های خوشمزه ته چین گوشت گرمساری می باشد. طرز ته چین گرمساری با گوشت را به شما علاقه مندان به آشپزی، آموزش می دهیم، تا به راحتی آن را تهیه و نوش جان کنید.

طرز تهیه ته چین گرمساری خوشمزه و بسیار لذیذ

مواد لازم برای ۱۲ نفر

  • برنج: ۱۰ پیمانه
  • گوشت تازه گوسفندی: ۱ کیلوگرم (سردست یا ماهیچه)
  • پیاز بزرگ: ۲ عدد نگینی خرد شده
  • زعفران دم کرده غلیظ: به مقدار لازم
  • زردچوبه: ½ قاشق چایخوری
  • دارچین برای تفت کشمش: ۱ قاشق چایخوری
  • نمک: به مقدار دلخواه
  • ادویه مخصوص ته‌چین گرمساری: دارچین، پودر گوجه خشک، گرده غوره، گرده لیمو، فلفل، پودر زیره هر کدام ۱ قاشق مرباخوری (دارچین ۱ قاشق چایخوری)
  • کشمش: ۲ لیوان فرانسوی

طرز تهیه ته چین گرمساری خوشمزه و بسیار لذیذ

طرز تهیه

برای مزه‌دار کردن گوشت بهتر است ابتدا آن را به صورت ورقه‌های نازک برش‌ بزنید و تقسیم کنید و در ادویه پلویی مخصوص ته‌چین به علاوه مقداری فلفل سیاه و قرمز، پودر پیاز و پودر پاپریکا و دو عدد پیاز نگینی خرد شده بزرگ بخوابانید. کمی گوشت را با دست در این مواد بچرخانید تا تمام قسمت‌ها آغشته شوند. مدت زمان لازم برای مرینیت یا مزه‌دار کردن گوشت ته چین بهتر است از یک شب تا صبح باشد.

برنج و کشمش را به صورت جداگانه خیس کنید. مدت زمان خیس خوردن برنج بستگی دارد به نوع برنج شما و تجربه قبلی که از پختن برنج مورد نظرتان دارید. کشمش هم ۱ ساعت خیس شود کافی است.

در یک قابلمه مناسب آب را جوش بیاورید و برنج را در آن بپزید. برنج را کمی دان بردارید یعنی همین که دانه برنج یک ترک برداشت کافی است. برنج را آبکش کنید و کف قابلمه مقداری روغن بریزید.

وقتی روغن کمی داغ شد کف قابلمه مقداری نان بچینید و ½ برنج آبکش شده را روی نان‌ها بریزید. حالا گوشت مزه‌دار شده را به صورت خام و به همراه سایر موادی که گوشت در آن‌ها مزه‌دار شده یعنی پیاز خرد شده و ادویه خورده را روی برنج بریزید. روی گوشت زعفران دم کرده غلیظ یا زعفران سابیده شده (در ریختن زعفران دست و دل باز باشید) و ادویه پلویی (اختیاری است) بریزید و به اندازه دلخواه نمک بپاشید.

سپس روی مواد را با یک لایه دیگر برنج پر کنید. ته‌چین را ابتدا روی شعله متوسط گاز قرار دهید تا حسابی بخار کند و سپس شعله را ملایم کنید. ته‌چین را روی شعله ملایم گاز دم کنید تا حسابی بخار کند و گوشت حسابی مغز پخت و نرم شود. برای این‌که ته‌چین بهتر بخار کند و دم بکشد ۱/۲ فنجان آب جوش روی برنج بریزید.

۳ الی ۴ ساعت زمان برای دم کشیدن ته چین گرمساری لازم است. در این فاصله کشمش‌ها را با کمی روغن حیوانی یا کره تفت دهید و به آن‌ها ½ قاشق چایخوری زردچوبه و ۱ قاشق چایخوری دارچین اضافه کنید. در یک ساعت پایانی پخت ته‌چین کشمش‌های سرخ شده را روی برنج بریزید. اگر دوست داشتید یک عدد پیاز متوسط را هم ابتدا سرخ و کاراملی کنید و سپس کشمش‌ها را به آن اضافه و سرخ کنید و سپس در یک ساعت پایانی پخت به ته‌چین به همان ترتیب اضافه کنید.

طرز تهیه ته چین گرمساری خوشمزه و بسیار لذیذ

نکات مهم طرز تهیه ته‌چین گوشت در شهرهای مختلف سمنان

*در شهرهای نزدیک گرمسار مثل شاهرود ته‌چین را با تغییر در برخی جزییات درست می‌کنند. برای مثال در ته‌چین شاهرودی دور قابلمه ته‌چین اسفناج و بادمجان آغشته گرد غوره و ته دیگ سیب زمینی یا کدو حلوایی و گاهی لبو می‌چینند تا با برنج دم بکشد.

*در گرمسار در مراسم محرم گوسفند را درسته در پارچه توری پیچیده و لای برنج در دیگ می گذارند.

*گوشت این نوع ته‌چین حتما باید خام باشد و لای پلو بخار پز و مغز پخت شود.

*برخی ته‌چین گرمساری را با مرغ هم به همین صورت درست می‌کنند البته بهتر است گوشت مرغ را قبل از گذاشتن لای پلو مقداری در کره یا روغن تفت دهید.

*ادویه مخصوص ته‌چین گرمساری شامل ترکیبات زیر است: پودر گوجه خشک، زردچوبه، فلفل، دارچین (کمتر)، گرده غوره، گرده لیمو، پودر زیره.

*اگر گوجه خشک دارید چند عدد روی برنج بگذارید تا همراه با آن دم بکشد.

انتشار یافته: 2
در انتظار بررسی:13
Iran (Islamic Republic of)
09:13 - 1400/07/05
من این غذا رو گرمسار خوردم، بی نظیره
Iran (Islamic Republic of)
09:27 - 1400/07/05
وقتی گوشت خام لای برنج میزاری ممکنه که چون بخار پز میشه مغز پخت نشه و در آخر اون مزه زحم گوشت گوسفند یا مرغ هنوز باشه باهاش و این اصلا جالب نیست.
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
خرید باکس 1
شیرآلات زمانی_1
ادیب_1
دکتر نائبی_1
سوییچ ایران_1
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_1
عارفی_1
دکتر نائبی_3
سوییچ ایران_3
خرید باکس 3
عارفی_3
شیرآلات زمانی_3
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_3
ادیب_3
سوییچ ایران_4
شیرآلات زمانی_4
دکتر نائبی_4
خرید باکس 4
ادیب_4
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_4
عارفی_4
سوییچ ایران_2
خرید باکس 2
دکتر نائبی_2
ادیب_2
شیرآلات زمانی_2
عارفی_2
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_2
شفا_فوترموبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
کالازم_فوتر موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
دکتر سید مصطفی حسینی_فوتر موبایل
تنورستان_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
شاخه نبات_ فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
کلینیک النا_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
قالیشویی ادیب_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
رستوران پارسیان_فوتر
شفا_فوتر
آیلین_تزریق چربی
آیلین_فوتر کاشت ابرو
دکتر سید مصطفی حسینی_فوتر
کالازم_فوتر
تنورستان_فوتر
فنی آتل_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
شاخه نبات_ فوتر
قالیشویی بانو_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر