طرز تهیه ۵ نوع «دیپ» خوشمزه و اشتها آور
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
مجتمع فنی تهران_Fموبایل
کلینیک فرشته_موبایلf
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
سفیر بار ساقدوش_1
کلاسینو_1
ریزخور_1
اپیلاسیون نانا 1
لاله زار مال_1
لاله زار مال_3
کلاسینو_3
سفیر بار ساقدوش_3
ریزخور_3
اپیلاسیون نانا 3
کلاسینو_4
لاله زار مال_4
اپیلاسیون نانا 4
ریزخور_4
سفیر بار ساقدوش_4
لاله زار مال_2
کلاسینو_2
سفیر بار ساقدوش_2
ریزخور_2
اپیلاسیون نانا 2
مجتمع فنی تهران_F
کلینیک فرشته_f
۱۱۵۸۵۷۸
۱۲ مهر ۱۴۰۰ - ۰۶:۵۶
۹۵۱۷
دیپ نوعی چاشنی یا سس است که عموما با چیپس یا سبزیجات سرو می‌شود. از دیپ‌ها معمولا به عنوان چاشنی اشتها آور استفاده کرده و به صورت سرد و گرم سرو می‌شوند.

برترین‌ها: دیپ نوعی چاشنی یا سس است که عموما با چیپس یا سبزیجات سرو می‌شود. از دیپ‌ها معمولا به عنوان چاشنی اشتها آور استفاده کرده و به صورت سرد و گرم سرو می‌شوند.

دیپ‌هایی که در این مطلب آموزش داده‌ایم، همه در آرام‌پز تهیه می‌شوند و زمان پخت آن‌ها طولانی و بالای دو ساعت است. دیپ نوعی چاشنی یا سس است که عموما با چیپس یا سبزیجات سرو می‌شود.

دیپ اسفناج و آرتیشو

طرز تهیه ۵ نوع دیپ خوشمزه و خوش‌خوراک

  • زمان تهیه: 10 دقیقه
  • زمان پخت: 2 ساعت و 15 دقیقه
  • تعداد: 8 نفر

مواد لازم

  •  400 گرم مغز آرتیشو (کنگر فرنگی) خرد کرده
  •  280 گرم اسفناج منجمد
  •  یک عدد پیاز کوچک خرد شده
  •  225 گرم خامه ترش
  •  یک عد پیاز کوچک خرده کرده
  •  دو حبه سیر رنده شده
  •  ¾ پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
  •  ¾ پیمانه شیر
  •  نصف پیمانه پنیر فتا خرد شده
  •  1/3 پیمانه سس مایونز
  •  یک قاشق غذاخوری سرکه قرمز
  • ¼ قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه
  •  225 گرم پنیر خامه ای

طرز تهیه

1. مغز آرتیشو، اسفناج، خامه ترش، پیاز، سیر، پارمسان، شیر، فتا، مایونز، سرکه و فلفل را با هم درون آرام پز بریزید. آنها را هم بزنید تا کاملا یکدست شوند. سپس روی آنها پنیر خامه ای بریزید.

2. در آرام پز را بگذارید، حرارت آن را کم کنید و بگذارید 2 ساعت پخته شوند.

3. سپس در قابلمه را بردارید. پنیر خامه ای را اضافه کنید و هم بزنید. آنها را 15 دقیقه دیگر بپزید.


Queso چیلی

طرز تهیه ۵ نوع دیپ خوشمزه و خوش‌خوراک

  • زمان تهیه: 5 دقیقه
  • زمان پخت: 2 ساعت
  •  تعداد: 8 نفر

مواد لازم

  •  450 گرم پنیر سفید
  •  یک پیمانه شیر
  •  نصف قاشق چایخوری فلفل هندی
  •  دو قاشق چایخوری پاپریکا
  •  یک قاشق چایخوری نمک
  •  425 گرم کنسرو چیلی
  • سه قاشق چایخوری پودر چیلی
  • دو قاشق چایخوری زیره سبز
  •  آب یک عدد لیموترش
  •  چیپس تورتیلا

طرز تهیه

1. پنیر را به مکعب های کوچک تقسیم کنید. همه مواد به غیر از چیپس تورتیلا را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را درون آرام‌پز بریزید. در دستگاه را بگذارید و با درجه کم به مدت 2 ساعت بپزید.

2. دوباره هم بزنید تا همه مواد در هم مخلوط شوند. سپس، 30 دقیقه دیگر بپزید.

3. این دیپ را با چیپس تورتیلا سرو کنید.


دیپ پیتزا

طرز تهیه ۵ نوع دیپ خوشمزه و خوش‌خوراک

  •  زمان تهیه: 10 دقیقه
  •  زمان پخت: 4 ساعت
  •  تعداد: 8 نفر

مواد لازم

 450 گرم سوسیس

 نصف قاشق چایخوری فلفل قرمز خرد شده

 یک پیمانه فلفل سبز خرد شده

 یک پیمانه پیاز خرد شده

 دو حبه سیر رنده شده

 800 گرم سس پیتزا

 1/3 پیمانه پنیر پارمسان

 نصف پیمانه پنیر موتزارلا

نمک و فلفل سیاه

نان سیر

  •  یک عدد باگت فرانسوی
  •  یک قالب کره
  •  دو حبه سیر پوست کنده و خرد شده
  •  ¼ قاشق چایخوری نمک دانه درشت
  •  ¼ پیمانه پنیر پارمسان

طرز تهیه

دیپ پیتزا

1. فلفل سبز، پیاز، سیر، سس پیتزا و پنیر پارمسان را با هم درون آرام پز بریزید و هم بزنید.

2. روغن زیتون را در یک تابه بزرگ روی حرارت ملایم قرار دهید. سوسیس و فلفل قرمز را بیفزایید و تفت دهید. سوسیس های پخته شده را درون آرام‌پز و روی بقیه مواد بریزید.

3. آنها را 4 ساعت بپزید. برای مزه‌دار شدن، نمک و فلفل سیاه بیفزایید. پنیز موتزارلا راباید پیش از سرو اضافه کنید.

نان سیر

1. فر را با دمای 375 درجه فارنهایت روشن کنید.

2. یک لایه کاغذ روغنی کف سینی فر قرار دهید. برش های نان باگت را کف آن بگذارید.

3. در یک قابلمه کوچک، کره را روی حرارت ملایم آب کنید و سیر را در آن تفت دهید. نمک و ادویه ایتالیایی (مخلوط پودر سبزیجات معطر) را اضافه کنید و هم بزنید. آنها را دو دقیقه تفت دهید.

4. با کمک قلم‌موی شیرینی پزی، کره طعم‌دار را روی سطح مخلوط بمالید. پنیر پارمسان را روی سطح آن بریزید.

5. آنها را به مدت 5 تا 7 دقیقه بپزید تا سطح آنها طلایی شوند.


دیپ مرغ

طرز تهیه ۵ نوع دیپ خوشمزه و خوش‌خوراک

مواد لازم

  •  450 گرم گوشت سینه مرغ (بدون استخوان)
  •  ¼ پیمانه آب مرغ
  •  2 تا 4 قاشق غذاخوری سس چیلی
  •  دو قاشق غذاخوری عسل
  •  یک قاشق چایخوری سس تند
  •  225 گرم پنیر خامه ای نرم شده
  •  یک پیمانه پنیر رنده شده چدار

طرز تهیه

1. مرغ را درون آرام‌پز بریزید.

2. آب مرغ، سس تند، عسل و سس سیر (در صورت تمایل) اضافه کنید.

3. آنها را روی مرغ بریزید.

4. در آرام‌پز را ببندید و به مدت 2 تا 3 ساعت بپزید.

5. مرغ پخته شده را رنده کنید.

6. پنیر خامه ای نرم شده اضافه کنید. هم بزنید تا مواد یکدست شوند. دوباره آنها را درون قابله بازگردانید و با حرارت بالا به مدت 20 تا 30 دقیقه بپزید.

7. این دیپ رابا چیپس تورتیلا یا سبزیجات سرو کنید.


دیپ ذرت و هالوپینو

طرز تهیه ۵ نوع دیپ خوشمزه و خوش‌خوراک

  •  زمان تهیه: 10 دقیقه
  •  زمان پخت: 2 ساعت
  • تعداد: 6 نفر

مواد لازم

  • 4 ورق ژامبون
  •  3 قوطی کنسرو ذرت
  •  دو عدد فلفل هالوپینو خرد شده
  •  نصف پیمانه خامه ترش
  • یک پیمانه پنیر فلفلی
  •  1/4 پیمانه پنیر پارمسان
  • نمک و فلفل سیاه
  •  225 گرم پنیر خامه ای، مکعبی
  •  2 قاشق غذاخوری پیاز کوهی خرد شده

طرز تهیه

1. تابه را روی حرارت ملایم گرم کنید. ژامبون را اضافه کنید و 6 تا 8 دقیقه تفت دهید تا طلایی شوند. آنها را روی دستمال کاغذی حوله ای بگذارید تا روغن اضافه شان گرفته شود.

2. ذرت، هالوپینو، خامه ترش، پنیر فلفلی و پنیر پارمسان را درون آرام پز بریزید. نمک و فلفل اضافه کنید تا مزه‌دار شود. خوب هم بزنید. روی آن پنیر خامه ای بریزید. در قابلمه را بگذارید و دو ساعت بپزید.

3. در قابلمه را بردارید و هم بزنید تا پنیر کاملا آب شود. در قابلمه را بگذارید و 15 دقیقه دیگر بپزید.

4. این دیپ را باید گرم با ژامبون و پیازکوهی سرو کنید.

برچسب ها:
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
شیرآلات زمانی_1
ادیب_1
خرید باکس 1
سوییچ ایران_1
عارفی_1
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_1
دکتر نائبی_1
شیرآلات زمانی_3
خرید باکس 3
عارفی_3
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_3
ادیب_3
دکتر نائبی_3
سوییچ ایران_3
ادیب_4
سوییچ ایران_4
شیرآلات زمانی_4
خرید باکس 4
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_4
عارفی_4
دکتر نائبی_4
شیرآلات زمانی_2
عارفی_2
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_2
خرید باکس 2
سوییچ ایران_2
ادیب_2
دکتر نائبی_2
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
تنورستان_فوتر موبایل
دکتر سید مصطفی حسینی_فوتر موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
شاخه نبات_ فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
آیلین_تزریق چربی موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
کالازم_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل
دکتر سید مصطفی حسینی_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
کلینیک النا_فوتر
شاخه نبات_ فوتر
فنی آتل_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
آیلین_تزریق چربی
پارسیس_فوتر ساختمان
شفا_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
کالازم_فوتر
تنورستان_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو