طرز تهیه پاستا آلفردو سریع و آسان
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
دکتر نداف کرمانی_ fموبایل
دندانپزشکی تاج_f موبایل
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
لاله زار مال_1
اپیلاسیون نانا 1
ادیب_1
اپیلاسیون نانا 3
ادیب_3
لاله زار مال_3
لاله زار مال_4
اپیلاسیون نانا 4
ادیب_4
لاله زار مال_2
ادیب_2
اپیلاسیون نانا 2
دکتر نداف کرمانی_ f
دندانپزشکی تاج_f
۱۱۶۲۲۴۵
۲۶ مهر ۱۴۰۰ - ۱۲:۲۵
۵۷۴۴
رپورتاژ آگهی
راز خوشمزگی این پاستا، وجود سس آلفردو در آن است. در ادامه قصد داریم طرز تهیه پاستا آلفردو را به شما آموزش دهیم. این غذای خوشمزه، نیاز به تهیه مواد اولیه زیادی ندارد؛ بنابراین، در مدت زمان کمی می‌توانید در خانه، پاستای خوشمزه رستورانی تهیه کنید.

قطعا انتخاب و تهیه غذای سریع و در عین حال خوشمزه، دغدغه اغلب افرادی است که شاغل هستند و زمان زیادی برای غذا درست کردن ندارند. پاستا، به خصوص پاستا آلفردو، جزء غذا‌هایی است که سریع و آسان پخته می‌شود و می‌توانید در مدت زمان کمی، آن را حتی برای مهمان‌های سرزده خود تهیه کنید.

طرز تهیه پاستا آلفردو سریع و آسان

راز خوشمزگی این پاستا، وجود سس آلفردو در آن است. در ادامه قصد داریم طرز تهیه پاستا آلفردو را به شما آموزش دهیم. این غذای خوشمزه، نیاز به تهیه مواد اولیه زیادی ندارد؛ بنابراین، در مدت زمان کمی می‌توانید در خانه، پاستای خوشمزه رستورانی تهیه کنید.

نحوه پخت سس آلفردو

خوشمزه‌ترین بخش پخت پاستا آلفردو، سس آلفردو است. ترکیب شیر، خامه، کره، سیر و پنیر پارمزان، سس فوق العاده‌ای را که در واقع سس پاستا است، تشکیل می‌دهد. در ادامه، مرحله به مرحله نحوه تهیه سس آلفردو را برای شما توضیح خواهیم داد.

مقدار مواد لازم برای سس آلفردو

  • روغن کانولا و کره: به مقدار لازم
  • شیر: نصف لیوان
  • سیر: ۱ الی ۲ حبه
  • خامه: ۱ و نیم لیوان
  • پنیر پارمزان: ۳ الی ۴ قاشق
  • نمک، فلفل و پاپریکا: به مقدار لازم

برای تهیه این سس، ابتدا باید مقدار کمی روغن کانولا را در تابه بریزید (می‌توانید به جای روغن کانولا از روغن آفتابگردان حاوی توکوفرول غنچه نیز استفاده کنید.) و حبه‌های سیر خرد شده را به روغن اضافه کنید و کمی تفت بدهید (می‌توانید سیر را نیز در مرحله بعدی همراه با مرغ تفت دهید). شیر و خامه را با یکدیگر ترکیب کرده و سیر تفت داده شده را اضافه کنید. روی حرارات کم، مخلوط را هم بزنید تا به غلظت دلخواه شما برسد.

در صورتی که سس رقیق‌تری می‌خواهید، باید به اندازه دلخواه، شیر اضافه کنید، در غیر این صورت، باید مقدار شیر را کم کرده و خامه صبحانه اضافه کنید. پس از ترکیب این مواد غذایی روی حرارت، مقداری از پنیر پارمزان را اضافه کرده و پس از مدت کوتاهی، گاز را خاموش کنید.

در صورت تمایل، می‌توانید ادویه‌ها را در این مرحله اضافه کرده یا بعد از اینکه همه مواد با یکدیگر ترکیب شدند، در انتها به غذای خود اضافه کنید. مرحله بعدی، تهیه پنه آلفردو است.

طرز تهیه پاستا پنه همراه با مرغ و قارچ

اگر می‌خواهید به‌صورت اصولی این غذا را در خانه تهیه کنید، باید حتما از پاستا پنه استفاده شود. با این حال این غذا، با انواع دیگر ماکارونی مانند فتوچینی نیز پخته می‌شود.

طرز تهیه پاستا آلفردو سریع و آسان

مواد اولیه

  • سیر: ۱ الی ۲ حبه
  • قارچ: ۲۰۰ الی ۳۰۰ گرم
  • سینه مرغ: ۳۰۰ گرم
  • روغن: به میزان لازم
  • نمک: به مقدار لازم

مرغ‌های تکه شده را همراه با سیر و روغن یا کره تفت دهید. این نکته را به یاد داشته باشید که سیر، نباید سرخ شود. سپس می‌توانید قارچ‌ها را جداگانه یا همراه با مرغ تفت دهید تا آبشان کشیده شود. پس از اطمینان از پخت تمامی این مواد غذایی، گاز را خاموش کنید.

حال پاستا پنه را همراه با کمی روغن و نمک، در آب در حال جوش بریزید. پس از پخت ۹۰ درصدی و نرم شدن پاستاها، آن را با آب سرد آبکش کنید. در نهایت، قارچ و مرغ تفت داده شده را به سس آلفردو اضافه کنید، سپس در مرحله نهایی، پاستا پنه رژیمی را با سس آلفردو و مرغ‌ها ترکیب کنید. همه ترکیبات را به خوبی هم بزنید تا سس به خورد پنه‌ها برود.

پنیر پارمزان را نیز در این مرحله روی پاستا پنه آلفردو اضافه کرده و با زیتون سیاه، برگ ریحان و گوجه گیلاسی تزئین کنید.

نکات نهایی جهت طرز تهیه پاستا آلفردو

اگر قصد استفاده از سبزیجاتی مانند جعفری را دارید، می‌توانید در حین پخت مرغ، آن را اضافه کنید و تمامی مراحل را به همان صورت ادامه دهید.

اسفناج از دیگر مواد غذایی است که به این پاستا، طعم بی‌نظیری می‌دهد. همچنین می‌تواند جایگزین مناسبی به جای مرغ‌های تکه شده باشد که انتخاب بسیار خوبی برای افراد گیاخوار است.

طرز تهیه پاستا آلفردو سریع و آسان

برای اضافه کردن اسفناج، باید ابتدا آن را در ظرف جداگانه‌ای تفت دهید و اجازه دهید که آب آن به خوبی کشیده شود. پس از آن با مقدار بسیار کمی روغن کانولا یا روغن آفتابگردان حاوی توکوفرول تفت دهید و پس از مدتی، به ترکیبات و سسی که تهیه کرده‌اید، اضافه کنید.

این نکته را فراموش نکنید که بهتر است اسفناج، درشت خرد شود تا نتیجه بهتری از این غذای خوشمزه حاصل شود.

سخن آخر

اگر قصد تهیه یک غذای خوشمزه و در عین حال ساده را دارید، یادگیری طرز تهیه پاستا، گزینه خوبی برای شماست. حتی کودکان بد غذا نیز عاشق این غذا خواهند شد. استفاده از سیر، جعفری، اسفناج و مرغ، ارزش غذایی این پاستا را بالا برده است.

همچنین اگر به دنبال تهیه غذای سریع و آسان هستید، پاستا این قابلیت را دارد. سس پاستا، مهم‌ترین قسمت پخت این غذای فوق العاده است. بنابراین، در تهیه مواد لازم سس آلفردو دقت کنید تا بهترین نتیجه حاصل شود.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
سفیر بار ساقدوش_1
گروه تولیدی نیلوفر_1
دکتر نائبی_1
سفیر بار ساقدوش_3
گروه تولیدی نیلوفر_3
دکتر نائبی_3
سفیر بار ساقدوش_4
دکتر نائبی_4
گروه تولیدی نیلوفر_4
دکتر نائبی_2
سفیر بار ساقدوش_2
گروه تولیدی نیلوفر_2
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
روشا فارمسی_فوتر موبایل
پارسیان طب - فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
دکتر صالحی_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
ترجمه زندگی_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
نیکان فارمدمهر_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
قالیشویی ثمین_فوتر موبایل
دکتر آزاد خواه_فوتر موبایل
دکتر لاجوردی_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
اورانوس_فوترموبایل2
آیلین_تزریق چربی موبایل
روانشناسی مرهم_ فوتر موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
تنورستان_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر
اورانوس_فوتر2
دکتر لاجوردی_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
قالیشویی ثمین_فوتر
کلینیک النا_فوتر
پارسیان طب - فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
شفا_فوتر
روشا فارمسی_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
قالیشویی بانو_فوتر
نیکان فارمدمهر_فوتر
دکتر آزاد خواه_فوتر
تنورستان_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
دکتر صالحی_فوتر
آیلین_تزریق چربی
روانشناسی مرهم_ فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
تدبیرکالا_فوتر
فنی آتل_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
ترجمه زندگی_فوتر