طرز تهیه دلمه برگ مو، غذای پرطرفدار ترکی
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
دکتر نداف کرمانی_ fموبایل
دندانپزشکی تاج_f موبایل
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
لاله زار مال_1
اپیلاسیون نانا 1
ادیب_1
لاله زار مال_3
ادیب_3
اپیلاسیون نانا 3
لاله زار مال_4
ادیب_4
اپیلاسیون نانا 4
اپیلاسیون نانا 2
لاله زار مال_2
ادیب_2
دکتر نداف کرمانی_ f
دندانپزشکی تاج_f
۱۱۶۵۸۲۱
۱۰ آبان ۱۴۰۰ - ۰۷:۰۴
۸۲۲۸
دلمه برگ مو، یکی از لذیذترین غذاهاست که اگرچه به ظاهر ساده و مختصر به نظر می‌رسد، ولی مرحله آماده‌سازی سخت و وقت‌گیری دارد.

برترین‌ها: دلمه برگ مو، یکی از لذیذترین غذاهاست که اگرچه به ظاهر ساده و مختصر به نظر می‌رسد، ولی مرحله آماده‌سازی سخت و وقت‌گیری دارد.

[

مواد لازه برای تهیه دلمه برگ مو

دلمه یک غذا واقعا خوشمزه و عالی می باشد که تقریبا در پیک نیک ها از این غذا استفاده میشد که کمتر کسی وجود دارد که به این غذا علاقه نداشته باشد.

حالا ما در ادامه همراه شما هستیم تا این غذای فوق العاده خوشمزه را همراه با هم درست کنیم و از خوردن نهایت لذت را ببریم.

  • برگ مو:به مقدار لازم
  • گوشت چرخ کرده:300 گرم
  • برنج:یک پیمانه
  • سبزی دلمه( گشنیز، جعفری، نعناع و ترخون) به یک نسبت با گشنیز کمی بیشتر:300 گرم
  • پیاز متوسط:دو عدد
  • لپه:یک پیمانه
  • نمک:به مقدار کم

مواد لازم برای چاشنی دلمه

  • آب:یک پیمانه
  • سرکه:نصف پیمانه
  • شکر:یک قاشق غذا خوری
  • نمک:به مقدار کم
  • دلمه برگ مو

[

طرز تهیه دلمه برگ مو

لپه و برنج را جداگانه خیس کنید.

و بعد نیم پز کنید.

تابه ای را روی حرا رت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود. بعد پیاز را به همراه کمی زرد چوبه به روغن اضافه کنید و تفت دهید.

وقتی رنگ پیاز طلایی شد ، گوشت را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.

برنج و لپه نیم پز شده را به گوشت درحال تفت خوردن اضافه کنید و هم بزنید.در آخر سبزی را اضافه کنید و تفت دهید. بعد از کمی پاشیدن نمک روی مواد ، آنها را از روی حرارت بردارید.

و مواد را داخل برگها به صورت بقچه ای بپیچید.اگر برگهایی که استفاده میکنید تازه هستند باید دو سه دقیقه ای در آب جوش بجوشند تا نرم شوند و نشکنند.

سپس دلمه ها را به صورت فشرده و از پشت داخل قابلمه بچینید و چاشنی را روی آن بریزید.

در قابلمه را ببندید تا دلمه ها با حرارت کم و با بخار چاشنی بپزند.

[

طعم چاشنی دلمه:

برای چاشنی دلمه از سرکه یا آبلیمو ، آب ، نمک و شکر استفاده کنید و به اندازه دلخواه از آنها استفاده کنید.

دقت کنید سرکه را هنگام دم گذاشتن دلمه ها اضافه نکنید .

فوت و فن پیچیدن دلمه ها

برای پیچیدن دلمه ها روشهای مختلفی وجود داره که مرسوم ترینشون بقچه ای هست و رولی.

اگر برگهایی که استفاده میکنین تازه هست باید دو سه دقیقه ای در آب جوش بجوشه تا نرم بشه و موقع پیچیدن نشکنه.

برگها رو که آماده کردین، پهن کنین و مواد رو داخلش بریزین و بپیچیدش.

نکات:

اگر سرکه را در هنگام دم گذاشتن اضافه کنیم باعث سفت شدن برگ ها می شود.

می توانید به جای سرکه از آبلیموی تازه نیز استفاده کنید.

نکات تکمیلی در مورد دلمه برگ مو

  • دلمه برگ مو جزو دلمه و کوفته میباشد.
  • زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد.
  • دلمه برگ مو را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید.
  • توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد.
انتشار یافته: 8
در انتظار بررسی:11
Iran (Islamic Republic of)
07:54 - 1400/08/10
غذای سنتی ایرانی هست
پاسخ ها
شاهین
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۳۸ - ۱۴۰۰/۰۸/۱۰
کجاش غذای ترکیه
Iran (Islamic Republic of)
07:59 - 1400/08/10
دولما یا همون دولمه تو ترکی یعنی پر شونده
Iran (Islamic Republic of)
08:03 - 1400/08/10
کی گفته این غذا (دلمه برگ مو) ترکی هستش. خداییش چرا همه غذاهای ایران و کشورهای همجوار دارن به اسم خودشون میزنند!!!!
پاسخ ها
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۴۳ - ۱۴۰۰/۰۸/۱۰
موافقم
تو کردستان هم این غذا بسیار محبوبه
Romania
10:38 - 1400/08/10
غذای ترکی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ عجب
پاسخ ها
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۱۱ - ۱۴۰۰/۰۸/۱۰
ما به جای سرکه یا آبلیمو. از آبغوره استفاده میکنیم. بدون شکر ما ترش. دوست داریم
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۱۳ - ۱۴۰۰/۰۸/۱۰
در کشور سوریه هم دلمه درست میکنند برای اونها هم طعم شیرین داره خیلی چرب هست روش. روغن زیتون میریزند من خوشم نیامد
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
سفیر بار ساقدوش_1
گروه تولیدی نیلوفر_1
شرکت هوش و دانش سپهر_1
گروه تولیدی نیلوفر_3
سفیر بار ساقدوش_3
شرکت هوش و دانش سپهر_3
گروه تولیدی نیلوفر_4
شرکت هوش و دانش سپهر_4
سفیر بار ساقدوش_4
گروه تولیدی نیلوفر_2
شرکت هوش و دانش سپهر_2
سفیر بار ساقدوش_2
روشا فارمسی_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
قالیشویی ثمین_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
ترجمه زندگی_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
روانشناسی مرهم_ فوتر موبایل
دندانپزشکی تاج _ فوترموبایل2
اورانوس_فوترموبایل2
کلینیک النا_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
دکتر آزاد خواه_فوتر موبایل
دکتر صالحی_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
دکتر لاجوردی_فوتر موبایل
پارسیان طب - فوتر موبایل
تنورستان_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
نیکان فارمدمهر_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
روشا فارمسی_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
نیکان فارمدمهر_فوتر
دندانپزشکی تاج _ فوتر2
دکتر صالحی_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
قالیشویی بانو_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
دکتر آزاد خواه_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
تدبیرکالا_فوتر
فنی آتل_فوتر
پارسیان طب - فوتر
تنورستان_فوتر
اورانوس_فوتر2
روانشناسی مرهم_ فوتر
ترجمه زندگی_فوتر
آیلین_تزریق چربی
قالیشویی ثمین_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
شفا_فوتر
کلینیک النا_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
دکتر لاجوردی_فوتر