از این «دسر ساندویچی براونی» نمیشه گذشت
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
دکتر نداف کرمانی_ fموبایل
دندانپزشکی تاج_f موبایل
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
اپیلاسیون نانا 1
لاله زار مال_1
ادیب_1
اپیلاسیون نانا 3
ادیب_3
لاله زار مال_3
اپیلاسیون نانا 4
ادیب_4
لاله زار مال_4
لاله زار مال_2
ادیب_2
اپیلاسیون نانا 2
دکتر نداف کرمانی_ f
دندانپزشکی تاج_f
۱۱۶۷۷۳۹
۱۷ آبان ۱۴۰۰ - ۰۷:۰۹
۶۸۰۰
براونی یکی از انواع کیک‌هایی است که آن‌هایی که عاشق کاکائو هستند، نمی‌توانند از این کیک بگذرند.

برترین‌ها: براونی یکی از انواع کیک‌هایی است که آن‌هایی که عاشق کاکائو هستند، نمی‌توانند از این کیک بگذرند. در این مطلب طرز تهیه یک دسر عالی با براونی شکلاتی و بستنی و کره بادام زمینی را به شما آموزش داده‌ایم.

از این «دسر ساندویچی براونی» نمیشه گذشت

مواد لازم:

  • کره (بدون نمک) 10 قاشق سوپخوری
  • شکر 1و 1/4 فنجان
  • پودر کاکائو (شیرین نشده) 3/4 فنجان + 2 قاشق سوپخوری
  • نمک 1/4 قاشق چایخوری
  • تخم مرغ (سرد) 2 عدد بزرگ
  • آرد نصف فنجان
  • بستنی وانیلی 1 لیتر
  • کره بادام زمینی نصف فنجان
  • عصاره وانیل 1 قاشق چایخوری

از این «دسر ساندویچی براونی» نمیشه گذشت

طرز تهیه:

1-فر را با دمای 325 درجه فارنهایت (160 درجه سانتی گراد) داغ کنید و 2 قالب 20 سانتی متری فلزی مربع شکل را با کاغذ روغنی بپوشانید به صورتی که دنباله های آن از بغل ظرف آویزان باشد.

از این «دسر ساندویچی براونی» نمیشه گذشت

2-کره، شکر، پودر کاکائو و نمک را در یک کاسه مقاوم در برابر حرارت یا روغن دان مخلوط کنید. کاسه را روی یک قابلمه آب در حال غل زدن قرار دهید تا یک قابلمه دو جداره درست کنید. کره را گاهی هم بزنید تا حل شود و مخلوط نرم و یکدست شود و آنقدر داغ شود که نتوان به آن دست زد. کاسه را بردارید و 10 دقیقه کنار بگذارید تا خنک شود.

3-با یک قاشق چوبی یا کاردک پلاستیکی عصاره وانیل را اضافه کنید و هم بزنید سپس تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و بعد از اضافه کردن هر کدام خوب هم بزنید.

از این «دسر ساندویچی براونی» نمیشه گذشت

4-زمانی که خمیر خوب مخلوط شد و براق و غلیظ شد، آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا خوب ترکیب شود. نیمی از خمیر را در یکی از قالب های آماده شده بریزید و نیمی دیگر را در قالب دیگر.

5-براونی ها را 10 تا 12 دقیقه تا زمانی که خلال دندانی که در آن فرو می کنید با کمی خرده نان بیرون بیاید در فر بپزید. براونی ها باید کمی شل و نپخته باشند تا وقتی منجمد می شوند گاز زدن آنها سخت نباشد. براونی ها را از فر بیرون بیاورید و بگذارید در قالب بمانند و روی یک توری بگذارید تا کاملاً خنک شوند.

6-بستنی را کلاً 20 ثانیه و در دو دوره ی 10 ثانیه ای در ماکروویو قرار دهید و بین هر دوره هم بزنید تا کمی نرم شوند. به قسمت نکات مراجعه کنید.

7-زمانی که براونی ها هنوز در قالب هستند، بستنی نرم شده را روی یکی از براونی ها بمالید. کره بادام زمینی را قاشق قاشق روی بستنی بگذارید سپس با یک چاقو یا کاردک بستنی و کره بادام زمینی را در همدیگر بپیچانید.

از این «دسر ساندویچی براونی» نمیشه گذشت

8-دو لبه ی کاغذ روغنی آویزان قالب براونی دوم را بگیرید و براونی را از قالب بیرون بیاورید و روی لایه ی بستنی و کره ی بادام زمینی قرار دهید تا شکل یک ساندویچ بزرگ پیدا کند.

9-قالب را با پوشش پلاستیکی بپوشانید و حداقل 3 ساعت در فریزر قرار دهید تا بستنی سفت شود.

از این «دسر ساندویچی براونی» نمیشه گذشت

10-زمانی که سفت شد پوشش پلاستیکی را بردارید و ساندویچ براونی و بستنی را روی یک تخته قرار دهید. با یک چاقوی دندانه دار براونی را به 8 ساندویچ کوچک مربع شکل تقسیم کنید. ساندویچ براونی و بستنی را بلافاصله سرو کنید یا آنها را تک تک داخل پوشش پلاستیکی بپیچید و تا موقعی که می خواهید سرو کنید در فریزر قرار دهید.

نکته:

1-برای نرم کردن بستنی بایستی کمی هنر به خرج بدهید. سعی نکنید بستنی را 20 ثانیه پشت سر هم در ماکروویو قرار دهید وگرنه بیش از حد نرم می شود. هدف ما این است که بستنی را آنقدر نرم کنیم که راحت روی براونی مالیده شود نه اینکه آنقدر نرم شود که زود آب شود و بچکد.

2-اگر فقط یک قالب 20 سانتی متری دارید هم می توانید این دستور آشپزی را اجرا کنید. نصف خمیر را در قالب بپزید و بگذارید براونی خنک شود سپس آن را از قالب بیرون بیاورید. این براونی لایه ی رویی ساندویچ شما می شود. سپس دوباره کف قالب کاغذ روغنی بیندازید و نیمه ی دوم خمیر را در آن بپزید که در قالب می ماند و روی آن بستنی می ریزید و ساندویچ براونی و بستنی را درست می کنید.

از این «دسر ساندویچی براونی» نمیشه گذشت

انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:0
Iran (Islamic Republic of)
12:19 - 1400/08/17
لطفا بیشتر طرز تهیه دسر بذارید. ممنون
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
شرکت هوش و دانش سپهر_1
گروه تولیدی نیلوفر_1
سفیر بار ساقدوش_1
سفیر بار ساقدوش_3
شرکت هوش و دانش سپهر_3
گروه تولیدی نیلوفر_3
شرکت هوش و دانش سپهر_4
سفیر بار ساقدوش_4
گروه تولیدی نیلوفر_4
گروه تولیدی نیلوفر_2
شرکت هوش و دانش سپهر_2
سفیر بار ساقدوش_2
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
کلینیک النا_فوتر موبایل
دکتر صالحی_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل
ترجمه زندگی_فوتر موبایل
دکتر لاجوردی_فوتر موبایل
روانشناسی مرهم_ فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
دندانپزشکی تاج _ فوترموبایل2
تنورستان_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
قالیشویی ثمین_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
نیکان فارمدمهر_فوتر موبایل
دکتر آزاد خواه_فوتر موبایل
روشا فارمسی_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
اورانوس_فوترموبایل2
پارسیان طب - فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر
قالیشویی ثمین_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
آیلین_تزریق چربی
آیلین_فوتر کاشت ابرو
تنورستان_فوتر
دکتر آزاد خواه_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
نیکان فارمدمهر_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
دندانپزشکی تاج _ فوتر2
کلینیک النا_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
قالیشویی ادیب_فوتر
دکتر لاجوردی_فوتر
شفا_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
ترجمه زندگی_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
روشا فارمسی_فوتر
فنی آتل_فوتر
روانشناسی مرهم_ فوتر
قالیشویی بانو_فوتر
دکتر صالحی_فوتر
پارسیان طب - فوتر
اورانوس_فوتر2