دستور پخت قارچ سوخاری به چند روش خوشمزه
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
دکتر نداف کرمانی_ fموبایل
دندانپزشکی تاج_f موبایل
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
اپیلاسیون نانا 1
ادیب_1
لاله زار مال_1
لاله زار مال_3
اپیلاسیون نانا 3
ادیب_3
ادیب_4
اپیلاسیون نانا 4
لاله زار مال_4
اپیلاسیون نانا 2
ادیب_2
لاله زار مال_2
دکتر نداف کرمانی_ f
دندانپزشکی تاج_f
۱۱۶۹۸۰۴
۲۵ آبان ۱۴۰۰ - ۰۶:۵۹
۱۳۰۹۵
قارچ سوخاری رستورانی یکی از پیش‌غذا‌های بسیار خوشمزه و پرطرفدار دنیاست. قارچ سوخاری، سیب‌زمینی سوخاری، سیب زمینی سرخ‌کرده و پیاز سوخاری انواع ساید‌دیش (دورچین) پیش‌غذا‌های محبوبی هستند که همراه با فست‌فود‌هایی مثل انواع پیتزا و همبرگر مصرف می‌شوند.

برترین‌ها: قارچ سوخاری رستورانی یکی از پیش‌غذا‌های بسیار خوشمزه و پرطرفدار دنیاست. قارچ سوخاری، سیب‌زمینی سوخاری، سیب زمینی سرخ‌کرده و پیاز سوخاری انواع ساید‌دیش (دورچین) پیش‌غذا‌های محبوبی هستند که همراه با فست‌فود‌هایی مثل انواع پیتزا و همبرگر مصرف می‌شوند.

طرز تهیه قارچ سوخاری رستورانی نسبت به تهیه سیب‌زمینی سرخ کرده کمی سخت‌تر است و قلق خاص خود را دارد، زیرا اگر ریزه‌کاری‌های خاص آن رعایت نشود، مواد دور قارچ در حین سرخ‌شدن باز شده و قارچ سوخاری شما خراب می‌شود.

در اینجا طرز تهیه قارچ سوخاری رستورانی را به چند روش مختلف به شما آموزش می‌دهیم.

یک نکته مهم: برای درست‌کردن قارچ سوخاری رستورانی، مهم است که قارچ‌ها را به جای شستن، با یک دستمال مرطوب پاک کنید. البته اگر به این صورت از تمیز‌شدن کامل قارچ‌ها مطمئن نیستید، می‌توانید کمی حوصله به‌خرج داده و بعد از اینکه قارچ‌ها را با دستمال مرطوب تمیز کردید و تمام قسمت‌های سیاه آن‌ها را گرفتید، قارچ‌ها رو یکی‌یکی زیر آب گرفته و بعد با دستمال خشک کنید. اگر به جای این‌کار از روش شستشوی معمولی استفاده کنید، قارچ‌ها آب جذب می‌کنند و موقع سرخ‌کردن آب می‌اندازند. بهتر است این مورد را در همه روش‌هایی که در پایین آمده رعایت کنید.

قارچ سوخاری رستورانی

ننن

مواد لازم:

  • قارچ تازه: ۳۰۰ گرم
  • آرد سفید: ۱ پیمانه
  • نشاسته ذرت: ۱/۲ پیمانه
  • بکینگ پودر: ۳/۴ قاشق چای‌خوری
  • نمک: ۱/۴ قاشق چای‌خوری
  • آب: ۱ پیمانه
  • پودر سوخاری (پودر پانکو): ۲ پیمانه

طرز تهیه:

۱. ابتدا قارچ‌ها را به روش گفته‌شده در بالا تمیز کرده و کنار بگذارید.

۲. داخل یک کاسه، آرد سفید، نشاسته ذرت، بکینگ‌پودر و نمک ریخته و آب را کم‌کم به آن‌ها اضافه کنید. غلطت این ترکیب باید کمی بیشتر از ماست باشد.

۳. قارچ‌ها را یکی‌یکی با چنگال داخل ترکیب بالا زده و چند ثانیه صبر کنید تا اضافه مواد آن بریزد سپس داخل پودرسوخاری بزنید.

۴. هرکدام از قارچ‌هایی که آماده کردید را روی یک توری سیمی قرار دهید و همین‌کار را برای همه قارچ‌ها تکرار کنید.

۵. قارچ‌ها را یکی‌یکی داخل روغن داغ بیندازید و وقتی نیمه‌سرخ شدند، آن‌ها را با چنگال از داخل تابه خارج کنید. حرارت زیر تابه باید به اندازه‌ای باشد که خمیر دور قارچ‌ها و خود قارچ‌ها به خوبی پخته شوند. (توجه کنید که حرارت بالا، باعث می‌شود روی خمیر سرخ شده و مغز آن خام بماند.)

۶. وقتی همه قارچ‌ها به حالت نیمه‌سرخ‌شده آماده شدند، این بار چند‌تا-چندتا دوباره داخل روغن داغ بریزد و صبر کنید تا به رنگ مورد نظر برسند. این کار برای این است که همه قارچ‌ها به یک اندازه سرخ و ترد شوند و علاوه بر این موقع سرو، همه قارچ‌ها گرم باشند.


قارچ سوخاری زعفرانی

ننن

مواد لازم:

  • قارچ متوسط: نیم کیلو
  • تخم‌مرغ: ۱ عدد
  • ماست: ۴ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • آردسوخاری ساده: به میزان لازم
  • آردسوخاری درشت: به میزان لازم
  • آبلیمو: ۱ قاشق مرباخوری
  • زعفران آب‌کرده: ۱ قاشق چای‌خوری

طرز تهیه:

۱. ابتدا ماست و تخم‌مرغ را داخل ظرف باهمدیگر مخلوط کنید.

۲. نمک، فلفل، آبلیمو و زعفران را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

۳. آردسوخاری ساده را کم‌کم به مایع اضافه کنید تا کمی غلظت پیدا کند. حتما آرد را کم‌کم بریزید، زیرا اگر خیلی غلیظ شود، مایع به قارچ‌ها نمی‌چسبد.

۴. قارچ‌ها را شسته و با دستمال خشک کنید و داخل مواد بیندازید و خوب قارچ‌ها را به مواد آغشته کنید. حدود نیم‌ساعت صبر کنید تا قارچ‌ها خوب طعم‌دار شوند.

۵. در یک قابلمه گود، مقداری روغن بریزید و اجازه دهید خوب داغ شود.

۶. در یک ظرف گود دیگر، آردسوخاری درشت یا پودر پانکو بریزید و یکی‌یکی قارچ‌ها را داخل آن بیندازید و خوب آغشته کنید و بعد داخل روغن داغ بیندازید.

۷. وقتی که قارچ‌ها سرخ شدند، آن‌ها را روی یک دستمال بگذارید تا روغن اضافی گرفته شود سپس سرو کنید.


قارچ سوخاری تند با تخم‌مرغ

ننن

مواد لازم:

  • قارچ: ۱ کیلوگرم
  • نمک: نصف قاشق چای‌خوری
  • تخم‌مرغ: ۱ عدد
  • شیر: ۱ قاشق غذاخوری
  • آردسوخاری ادویه‌دار: نصف پیمانه

طرز تهیه:

۱. قارچ‌ها را به خوبی شسته و اجازه دهید خوب خشک شوند.

۲. تخم‌مرغ را شکسته، به‌آرامی بزنید و شیر و نمک را به آن اضافه کنید.

۳. قارچ‌ها را در مخلوط شیر و تخم‌مرغ بیندازید و بعد از غلطاندن در آردسوخاری، در روغن داغ سرخ کنید تا رنگ آن‌ها متمایل به قهوه‌ای شود.

۴. این پیش غذا را می‌توانید با سس تارتار سرو کنید.

نکته: می‌توانید برای پف‌کردن قارچ‌ها، به مخلوط شیر و تخم‌مرغ مقداری ماء‌الشعیر یا دلستر ساده اضافه نمایید.


قارچ سوخاری با پنیر

ننن

مواد لازم:

  • قارچ: ۱ کیلوگرم
  • آرد ذرت: به میزان لازم
  • نمک: نصف قاشق چای‌خوری
  • تخم‌مرغ: ۱ عدد
  • شیر: ۱ ق چای‌خوری
  • پودر سیر: نصف قاشق چای‌خوری
  • آردسوخاری: نصف پیمانه
  • پنیر پیتزا: نصف پیمانه

طرز تهیه:

۱. ابتدا قارچ‌ها را به روش گفته‌شده در ابتدای متن تمیز کنید و به آن‌ها نمک بزنید.

۲. قارچ‌ها را در آرد بغلتانید.

۳. تخم‌مرغ را با نمک، فلفل و پودر سیر مخلوط کنید.

۴. قارچ‌ها را در مایه تخم‌مرغ فرو ببرید

۵. آردسوخاری را با پنیر پیتزا مخلوط کنید.

۶. قارچ‌ها را در آردسوخاری و پنیر بغلتانید و کمی فشار دهید تا قارچ‌ها آرد سوخاری و پنیر را به خود بگیرند.

۷. مقداری روغن را در یک ظرف نسبتاً گود ریخته و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود.

۸. قارچ‌ها را یکی پس از دیگری در روغن داغ سرخ کنید به طوری‌که به خوبی ترد شوند، فقط دقت کنید که نسوزند.

قارچ سوخاری را به هر یک از روش‌های بالا که تهیه کنید در نهایت یک پیش‌غذای خوشمزه و لذیذ خواهید داشت، اما رعایت نکات ذکر شده در مورد اول به نزدیک‌شدن به کیفیت رستورانی تاثیر بسزایی دارد.

انتشار یافته: 2
در انتظار بررسی:1
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
گروه تولیدی نیلوفر_1
دکتر نائبی_1
سفیر بار ساقدوش_1
گروه تولیدی نیلوفر_3
دکتر نائبی_3
سفیر بار ساقدوش_3
دکتر نائبی_4
سفیر بار ساقدوش_4
گروه تولیدی نیلوفر_4
گروه تولیدی نیلوفر_2
دکتر نائبی_2
سفیر بار ساقدوش_2
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
دکتر صالحی_فوتر موبایل
دکتر لاجوردی_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
نیکان فارمدمهر_فوتر موبایل
قالیشویی ثمین_فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
اورانوس_فوترموبایل2
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
روشا فارمسی_فوتر موبایل
ترجمه زندگی_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
تدبیرکالا_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
تنورستان_فوتر موبایل
دکتر آزاد خواه_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل
پارسیان طب - فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
روانشناسی مرهم_ فوتر موبایل
اورانوس_فوتر2
آیلین_فوتر کاشت ابرو
فنی آتل_فوتر
ترجمه زندگی_فوتر
روشا فارمسی_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
تنورستان_فوتر
کلینیک النا_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
پارسیان طب - فوتر
قالیشویی بانو_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
دکتر آزاد خواه_فوتر
دکتر صالحی_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
دکتر لاجوردی_فوتر
روانشناسی مرهم_ فوتر
نیکان فارمدمهر_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
شفا_فوتر
قالیشویی ثمین_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
آیلین_تزریق چربی