طرز تهیه چند سوپ دلچسب برای روز‌های سرد پاییز
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
دکتر نداف کرمانی_ fموبایل
دندانپزشکی تاج_f موبایل
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
لاله زار مال_1
اپیلاسیون نانا 1
ادیب_1
اپیلاسیون نانا 3
لاله زار مال_3
ادیب_3
ادیب_4
لاله زار مال_4
اپیلاسیون نانا 4
اپیلاسیون نانا 2
ادیب_2
لاله زار مال_2
دکتر نداف کرمانی_ f
دندانپزشکی تاج_f
۱۱۷۰۱۰۸
۲۶ آبان ۱۴۰۰ - ۰۷:۰۴
۸۱۶۷
در این مطلب چندین نوع سوپ را برایتان آموزش داده‌ایم که برای روز‌های سرد پاییز بسیار دلچسب هستند.

برترین‌ها: در این مطلب چندین نوع سوپ را برایتان آموزش داده‌ایم که برای روز‌های سرد پاییز بسیار دلچسب هستند.

سوپ اسفناج ایتالیایی

طرز تهیه چند سوپ دلچسب برای روز‌های سرد پاییز

  •  تعداد: 6 نفر
  • زمان تهیه و پخت: 35 دقیقه

مواد لازم

  •  یک عدد پیاز متوسط خرد شده
  •  4 حبه سیر رنده شده
  •  دو قاشق چایخوری پودر سبزیجات معطر
  •  دو قاشق غذاخوری کره
  •  850 گرم آب مرغ
  •  یک عدد سیب زمینی خرد شده
  •  510 گرم اسفناج تازه
  •  نمک
  •  دو پیمانه شاهی آبی
  •  60 گرم پنیر پارمسان رنده شده
  •  دو عدد گوجه فرنگی کوچک خرد شده

طرز تهیه

1. در یک قابلمه، سیر، پیاز و سبزیجات معطر را داخل کره و روی حرارت ملایم به مدت 5 دقیقه تفت دهید تا پیاز سبک شود.

2. آب مرغ و سیب زمینی را اضافه کنید و اجازه دهید بجوشد. پس از جوشیدن، در قابلمه را بگذارید تا سیب زمینی ها نرم شوند. سپس از روی حرارت بردارید.

3. دو پیمانه از اسفناج را کنار بگذارید و باقی اسفناج را داخل قابلمه بریزید تا 5 دقیقه بپزد.

4. سوپ را داخل غذاساز بریزید و آن را به پوره تبدیل کنید. سپس دوباره داخل قابلمه برگردانید و روی حرارت نمک اضافه کنید تا مزه دار شود.

5. سوپ آماده شده را با برگ های تازه اسفناج، شاهی آبی و گوجه فرنگی سرو کنید.


سوپ مرغ اسپایسی و ذرت

طرز تهیه چند سوپ دلچسب برای روز‌های سرد پاییز

  •  تعداد: 8 نفر
  • زمان تهیه و پخت: 60 دقیقه

مواد لازم

  •  8 ورق ژامبون خرد شده
  •  450 گرم سینه بدون استخوان مرغ، نگینی خرد شده
  •  نصف قاشق چایخوری نمک
  • نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
  •  1.5 پیمانه فلفل شیرین قرمز، خرد شده
  •  یک پیمانه پیاز خرد شده
  •  1 تا 2 عدد فلفل چیلی خرد شده
  •  4 حبه سیر رنده شده
  • 1/3 پیمانه آرد کامل
  •  6 پیمانه آب مرغ کم نمک
  •  دو عدد سیب زمینی بزرگ، خرد شده
  • دو پیمانه ذرت شیرین
  •  1.5 پیمانه خامه فرم گرفته
  •  نصف قاشق چایخوری فلفل هندی

طرز تهیه

1. در یک قابلمه بزرگ، ژامبون ها را تفت دهید تا برشته و طلایی شوند. آنها را از قابلمه خارج کنید و کنار بگذارید.

2. مرغ ها را به قابلمه اضافه کنید. نمک و فلفل بپاشید و روی حرارت متوسط هم بزنید تا مرغ ها پخته شوند. فلفل شیرین و پیاز را اضافه کنید و تفت دهید تا پیاز سبک شود. فلفل چیلی و سیر را اضافه کنید و 3 دقیقه تفت دهید. در این مرحله آرد را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید.

3. آب مرغ و سیب زمینی را اضافه کنید. حرارت را کم کنید و اجازه دهید بدون در 10 دقیقه در حالت نیم جوش باقی بماند. مرغ، ذرت، خامه و فلفل هندی را نیز اضافه کنید و 15 دقیقه دیگر بگذارید بپزد.


سوپ سه گوجه

طرز تهیه چند سوپ دلچسب برای روز‌های سرد پاییز

  •  تعداد: 4 نفر
  • زمان تهیه: 20 دقیقه
  • زمان پخت: 45 دقیقه

مواد لازم

  •  یک عدد پیاز درشت خرد شده
  •  یک قاشق غذاخوری کره یا روغن زیتون
  •  یک قوطی کنسرو گوجه فرنگی (800 گرم)
  •  ¾ پیمانه گوجه فرنگی خشک
  •  85 گرم رب گوجه فرنگی کم نمک
  •  400 گرم آب مرغ کم نمک
  •  نصف پیمانه کرفس تازه خرد شده
  • دو قاشق غذاخوری گشنیز تازه خرد شده
  •  2 تا 3 قاشق چایخوری آب لیموترش
  •  خامه صبحانه
  •  جعفری تازه (اختیاری)

طرز تهیه

1. در یک قابلمه متوسط، پیاز را با کره روی حرارت متوسط حدود 10 دقیقه تفت دهید تا سبک و طلایی شود. کنسرو گوجه فرنگی را به همراه نصف پیمانه گوجه فرنگی خشک، رب، آب مرغ، جعفری و کرفس اضافه کنید. بگذارید مواد بجوشند سپس حرارت را کم کنید تا 20 دقیقه نیم جوش باشد.

2. در این فاصله، باقی گوجه فرنگی های خشک را یک دقیقه داخل آب داخل مایکروفر بگذارید. آنها را ریز خرد کنید و کنار بگذارید.

3. مخلوط گوجه فرنگی را داخل غذاساز بریزید تا پوره شود. آن را داخل شیرجوش بریزید و آب لیمو را به آن اضافه کنید. روی آن خامه و جعفری بریزید و سرو کنید.


سوپ غلیظ ذرت و فلفل

طرز تهیه چند سوپ دلچسب برای روز‌های سرد پاییز

  •  تعداد: 6 نفر
  • زمان تهیه و پخت: 40 دقیقه

مواد لازم

  •  یک پیمانه پیاز خرد شده
  •  یک دسته تره فرنگی خرد شده
  • 5 پیمانه دانه ذرت
  •  400 گرم آب مرغ کم نمک
  • یک عدد فلفل قرمز شیرین خرد شده
  •  1/8 قاشق چایخوری فلفل سیاه
  •  1/8 قاشق چایخوری فلفل هندی خرد شده
  •  زعفران (اختیاری)

طرز تهیه

1. داخل یک قابلمه کمی روغن بریزید و تره فرنگی و پیاز را 5 دقیقه تفت دهید. مرتب هم بزنید تا یکدست سرخ شوند.

2. ذرت را اضافه کنید و 5 دقیقه تفت دهید. سپس، آب مرغ را اضافه کنید تا بجوشد. سپس شعله را کم کنید. درب قابلمه را بگذارید تا 20 دقیقه نیم جوش باشد. سپس از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود.

3. نیمی از مخلوط ذرت را داخل غذاساز بریزید و پوره کنید. سپس دوباره داخل قابلمه برزید تا بجوشد.

4. باقی مانده آب مرغ را به همراه 1/8 قاشق چایخوری فلفل سیاه، فلفل هندی و زعفران اضافه کنید. حرارت دهید و سپس داغ سرو کنید.


سوپ چیزبرگر آمریکایی

طرز تهیه چند سوپ دلچسب برای روز‌های سرد پاییز

  •  تعداد: 6 نفر
  • زمان تهیه و پخت: 40 دقیقه

مواد لازم

  •  450 گرم گوشت چرخ‌کرده
  •  یک عدد پیاز متوسط خرد شده
  • یک ساقه کرفس خرد شده
  •  دو حبه سیر رنده شده
  •  دو قاشق غذاخوری آرد کامل
  •  410 گرم آب مرغ
  •  دو عدد سیب زمینی خرد شده
  •  410 گرم کنسرو گوجه فرنگی
  •  220 گرم پنیر چدار رنده شده
  •  170 گرم رب گوجه فرنگی
  •  ¼ پیمانه کچاپ
  •  دو قاشق غذاخوری خردل
  •  یک پیمانه شیر کامل
  • نان تست (اختیاری)

طرز تهیه

1. در یک قابلمه متوسط، گوشت، پیاز، کرفس و سیر را روی حرارت ملایم تفت دهید تا رنگ گوشت عوض و طلایی شود.

2. آرد را اضافه کنید و دو دقیقه تفت دهید. آب مرغ و سیب زمینی را اضافه کنید و بگذارید بجوشد. به طور مرتب هم بزنید. حرارت را کم کنید. درب قابلمه را بگذایرد تا 10 دقیقه بپزید و سیب زمینی ها نرم شوند.

3. گوجه فرنگی، پنیر، رب گوجه فرنگی، کچاپ و خردل را اضافه کنید. هم بزنید تا پنیر آب و سوپ غلیظ شود. شیر را اضافه کنید و با نان تست سرو کنید.


سوپ تورتلینی فلورانس

طرز تهیه چند سوپ دلچسب برای روز‌های سرد پاییز

  •  تعداد: 6 نفر
  • زمان تهیه و پخت: 30 دقیقه

مواد لازم

  •  255 گرم تورتیلینی پنیر
  •  400 گرم آب مرغ
  •  280 گرم سس آلفردو
  • دو پیمانه گوجه فرنگی خشک و چرب
  •  دو پیمانه سینه مرغ پخته و ریز شده
  •  70 گرم اسفناج کوچک
  • پنیر پارمسان

طرز تهیه

1. در یک قابلمه، تورتیلینی را بپزید، آبکش کنید و کنار بگذارید.

2. در همان قابلمه، آب مرغ و سس آلفردو را با هم مخلوط کنید. مرغ و گوجه فرنگی خشک را اضافه کنید و اجازه دهید بجوشد. حرارت را کم کنید تا 5 دقیقه نیم جوش باقی بماند.

3. توتلینی پخته شده و اسفناج را اضافه کنید. 1 تا دو دقیقه بپزید تا تورتیلینی گرم شود و اسفناج آب بیندازد. در صورت تمایل، روی آن پنیر پارمسان بریزید و سرو کنید.

انتشار یافته: 4
در انتظار بررسی:4
Iran (Islamic Republic of)
11:12 - 1400/08/26
سوپای خودمون یه چیزدیگس
پاسخ ها
مریم کریمی مهر
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۱۸ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۶
دقیقا
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۴۸ - ۱۴۰۰/۰۹/۰۸
افرین
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
سفیر بار ساقدوش_1
گروه تولیدی نیلوفر_1
دکتر نائبی_1
دکتر نائبی_3
گروه تولیدی نیلوفر_3
سفیر بار ساقدوش_3
دکتر نائبی_4
گروه تولیدی نیلوفر_4
سفیر بار ساقدوش_4
دکتر نائبی_2
سفیر بار ساقدوش_2
گروه تولیدی نیلوفر_2
دکتر آزاد خواه_فوتر موبایل
نیکان فارمدمهر_فوتر موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
اورانوس_فوترموبایل2
شفا_فوترموبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
تنورستان_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
پارسیان طب - فوتر موبایل
قالیشویی ثمین_فوتر موبایل
دکتر لاجوردی_فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
روانشناسی مرهم_ فوتر موبایل
ترجمه زندگی_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
روشا فارمسی_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
دکتر صالحی_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
روشا فارمسی_فوتر
فنی آتل_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر
پارسیان طب - فوتر
نیکان فارمدمهر_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
شفا_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
قالیشویی ثمین_فوتر
اورانوس_فوتر2
ترجمه زندگی_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
کلینیک النا_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
آیلین_فوتر کاشت ابرو
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
آیلین_تزریق چربی
روانشناسی مرهم_ فوتر
دکتر آزاد خواه_فوتر
دکتر صالحی_فوتر
دکتر لاجوردی_فوتر
تنورستان_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر