طرز تهیه چند دسر هیجان‌انگیز از نوع بستنی
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
دکتر نداف کرمانی_ fموبایل
دندانپزشکی تاج_f موبایل
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
لاله زار مال_1
اپیلاسیون نانا 1
ادیب_1
اپیلاسیون نانا 3
ادیب_3
لاله زار مال_3
لاله زار مال_4
ادیب_4
اپیلاسیون نانا 4
اپیلاسیون نانا 2
لاله زار مال_2
ادیب_2
دکتر نداف کرمانی_ f
دندانپزشکی تاج_f
۱۱۷۲۸۲۷
۰۶ آذر ۱۴۰۰ - ۰۶:۵۴
۷۱۷۶
با شما موافق هستیم. بستنی به خودی خود هم یک دسر خوشمزه است، ولی تصویر کنید اگر بخواهید از همین دسر به عنوان ماده اولیه دسر‌های دیگر استفاده کنید چقدر هیجان انگیز خواهد شد. در ادامه با طرز تهیه چند مدل دسر بستنی که برای مهمانی‌های عصرانه و دسر‌های بعد از غذا بی‌نظیر آشنا شوید.

برترین‌ها: با شما موافق هستیم. بستنی به خودی خود هم یک دسر خوشمزه است، ولی تصویر کنید اگر بخواهید از همین دسر به عنوان ماده اولیه دسر‌های دیگر استفاده کنید چقدر هیجان انگیز خواهد شد. در ادامه با طرز تهیه چند مدل دسر بستنی که برای مهمانی‌های عصرانه و دسر‌های بعد از غذا بی‌نظیر آشنا شوید.

دسر ژله بستنی دورنگ

۲ بسته پودر ژله (طعم توت فرنگی) را داخل کاسه‌ای بریزید. ۲ لیوان آب جوش را به پودر ژله اضافه کنید و کاسه را روی حرارت بخار آب قرار دهید و هم بزنید تا شفاف شود، سپس نصف ژله را داخل قالبی که چرب کرده‌اید بریزید و داخل یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.

طرز تهیه چند دسر هیجان‌انگیز از نوع بستنی

شما می‌توانید برای راحتی کار و جلوگیری از چسبیدن ژله ته قالب سلفون قرار دهید. نصف دیگر ژله را با ۲ لیوان بستنی که به دمای محیط رسیده مخلوط کنید و هم بزنید تا یکدست شود، پس از اینکه ژله خودش را گرفت از یخچال خارج کنید و مخلوط ژله بستنی را روی ژله ساده بریزید. قالب ژله را مجدد داخل یخچال قرار دهید تا لایه‌ها سفت شود و دسر خودش را بگیرد، سپس از یخچال خارج کنید و به شکل قلب و یا هر شکلی که دوست دارید قالب بزنید و همراه با خامه و تکه‌های میوه آن را تزیین کنید.


دسرمافین بستنی

به تعداد مورد نیاز مافین کشمشی تهیه کنید و قسمت بالایی آن را به آرامی برش دهید. به طوریکه در آن باز باشد. با لبه چاقو به آرامی داخل آن یک حفره باز کنید. تا فقط یک دیواره با قطر یک سانت باقی بماند.

طرز تهیه چند دسر هیجان‌انگیز از نوع بستنی

100 گرم خامه را با 2 قاشق غذاخوری عسل مخلوط کنید و کف یک سینی کوچک پهن کنید و داخل فریزر قرار دهید. 1 قاشق غذاخوری میوه خشک خرد شده و 2 قاشق غذاخوری شکلات خرد شده را با نیم لیتر بستنی مخلوط کنید. خامه منجمد را از فریزر دربیاورید و خرد کنید. مخلوط بستنی و خامه و شکلات را داخل مافین ها بریزید و در  آنها را بگذارید. هرمافین را در فویل بپیچید و 3 ساعت داخل فریزر قرار دهید.


دسربستنی سرخ شده

ابتدا دو و نیم پیمانه کورن فلکس را در یک کیسه پلاستیکی بریزید و بکوبید تا کاملا خرد شوند، سپس دو قاشق غذاخوری پودر نارگیل و یک قاشق مرباخوری پودر دارچین را به آن اضافه کنید و مواد را خوب با هم مخلوط کنید. حالا آن را در ظرفی بریزید. با اسکوپ، بستنی را به شکل گرد قالب بزنید و در سینی قرار دهید و به مدت یک ساعت در فریزر بگذارید تا سرد شود. حالا ۲ عدد تخم مرغ را با یک قاشق غذاخوری شیر مخلوط کنید و با چنگال به مدت یک دقیقه هم بزنید تا کف کند.

طرز تهیه چند دسر هیجان‌انگیز از نوع بستنی

بعد بستنی‌های قالب زده را از فریزر بیرون بیاورید و در مخلوط کورن فلکس و نارگیل بغلتانید و بعد در مخلوط تخم مرغ و شیر قرار دهید. در آخر مجددا در مخلوط پودر نارگیل و کورن فلکس بغلتانید و بعد در فریزر به مدت ۳ ساعت قرار دهید. یک و نیم پیمانه روغن را در تابه بریزید تا داغ شود و بستنی‌ها را داخل روغن بیندازید تا سرخ شوند. مدت لازم برای سرخ شدن هر بستنی حدود ۲۰ ثانیه است.


بستنی توت فرنگی

2 پیمانه توت فرنگی را به شکل پوره درآورید و با یک پیمانه شکر خوب مخلوط کنید. 2 پیمانه توت فرنگی را هم به قطعات کوچک خرد کنید و با نصف پیمانه آب و ۲ پیمانه خامه سرد و ۲ پیمانه سرپر شیر به هم بزنید تا ترکیب شوند. مخلوط را در کاسه بستنی ساز بریزید و طبق دستور بستنی ساز بستنی را آماده کنید.

طرز تهیه چند دسر هیجان‌انگیز از نوع بستنی

ولی اگر بستنی ساز ندارید، مخلوط را در کاسه  استیل بریزید، در ظرف را بپوشانید و داخل فریزر قرار دهید. یک ساعت بعد ظرف را از فریزر بیرون بیاورید و به مدت چند دقیقه با همزن دستی خوب هم بزنید. بعد از اینکه خوب هم زدید دوباره ظرف را داخل فریزر بگذارید. این کار را ۲ تا ۳ بار تکرار کنید و در انتها 10 ساعت در فریزر بگذارید تا کاملا منجمد شود.


بستنی چیز کیک

2 پیمانه شیر پرچرب را با 4قاشق سوپخوری خامه و 3 قاشق سوپخوری پنیر خامه‌ای مخلوط کنید. کمی شکر هم اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود. مخلوط چیز کیکی را در قالب تا نیمه بریزید و در فریزر بگذارید. از مخلوط باقیمانده یک سوم از آن را با 1 تا 2 قاشق قهوه و یا پودر کاکائو مخلوط کنید.

طرز تهیه چند دسر هیجان‌انگیز از نوع بستنی

لایه اول بستنی که یخ زد، قالب را بیرون بیاورید و از این مخلوط روی آن بریزید. دوباره قالب را در فریزر بگذارید تا لایه دوم هم یخ بزند. باقیمانده مخلوط چیزکیکی (همان لایه اول) را به عنوان لایه سوم روی دو لایه قبلی (که یخ زده) بریزید. موقع سرو، بستنی را که از قالب بیرون آورید روی آن شکلات مایع بریزید و بعد آن را با خرده‌های کورن فلکس خردشده بپوشانید.


دسرکیک بستنی بیسکویتی

12 عدد بیسکویت پتی بور را داخل شکلات تخته ای گرم فروببرید تا شکلات سطح بیسکویت را بپوشاند. 2پیمانه بستنی وانیلی یا شکلاتی را با چیپس شکلات به خوبی مخلوط کنید. کمی مربای توت فرنگی یا آلبالو هم به آن اضافه و مخلوط کنید.4 عدد بیسکویت را کف یک ظرف کنار هم بچینید.

طرز تهیه چند دسر هیجان‌انگیز از نوع بستنی

یک سوم بستنی را روی آن بریزید و لبه های آن را صاف کنید. همین کار را ادامه دهید تا 3 لایه بیسکویت و بستنی روی هم قرار بگیرد. ظرف را داخل فریزر بگذارید تا کاملا منجمد شود. بعد از یک ساعت روی دسر را با شکلات تخته ای آب کرده بپوشانید. مقداری شکلات رنده شده و میوه خرد شده هم برای تزیین روی کیک بریزید.


کوکی بستنی ساندویچی

یک پیمانه آرد گندم سبوس دار(آرد سنگکی) را با یک عدد زرده تخم مرغ و 100 گرم کره آب شده و 3 قاشق غذاخوری عسل درون ظرف غذاساز بریزید تا خوب مخلوط شوند. نصف پیمانه شکلات چیپسی را با مواد کوکی مخلوط کنید.

طرز تهیه چند دسر هیجان‌انگیز از نوع بستنی

سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید . با یک قاشق غذاخوری مقداری از مواد را بردارید و روی کاغذ بریزید. سینی را در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 20 دقیقه بپزید. دو پیمانه بستنی وانیلی را با چیپس میوه خرد شده مخلوط کنید و بین دوعدد از کوکی های خنک شده بگذارید و یک ساعت در فریزر قرار دهید.


دسر بستنی بادام زمینی

2 پیمانه آرد را با 100 گرم کره5 دقیقه تفت دهید تا کمی رنگ بگیرد. سپس بگذارید تا کاملا سرد شود. 5 قاشق غذاخوری عسل و 5 قاشق غذاخوری کره بادام زمینی و 2 قاشق غذاخوری شیرعسلی را با آرد سرخ و سرد شده مخلوط کنید.

طرز تهیه چند دسر هیجان‌انگیز از نوع بستنی

کف قالب را سلفون یا کاغذ روغنی بیندازید و مواد را به قطر نیم سانتی متر روی آن پهن کنید و سطح آن را صاف کنید. یک لیتر بستنی وانیلی را با سه قاشق غذاخوری مربا آلبالو مخلوط کنید و روی بقیه مواد بریزید. لایه بعدی را از مواد اولیه با همان قطر روی بستنی پهن کنید. سلفون را روی کل مواد بکشید و قالب را به مدت 5 ساعت در فریزر قرار دهید. این دسر را به صورت برش داده می توانید سرو کنید.

انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:2
Iran (Islamic Republic of)
09:54 - 1400/09/06
اینارو چرا تابستون نذاشتین؟؟؟؟؟
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
گروه تولیدی نیلوفر_1
شرکت هوش و دانش سپهر_1
سفیر بار ساقدوش_1
گروه تولیدی نیلوفر_3
سفیر بار ساقدوش_3
شرکت هوش و دانش سپهر_3
گروه تولیدی نیلوفر_4
سفیر بار ساقدوش_4
شرکت هوش و دانش سپهر_4
گروه تولیدی نیلوفر_2
شرکت هوش و دانش سپهر_2
سفیر بار ساقدوش_2
قالیشویی ثمین_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
نیکان فارمدمهر_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
اورانوس_فوترموبایل2
آیلین_تزریق چربی موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
روانشناسی مرهم_ فوتر موبایل
تنورستان_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
روشا فارمسی_فوتر موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
دکتر صالحی_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل
دندانپزشکی تاج _ فوترموبایل2
دکتر لاجوردی_فوتر موبایل
ترجمه زندگی_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
دکتر آزاد خواه_فوتر موبایل
پارسیان طب - فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
ترجمه زندگی_فوتر
دکتر آزاد خواه_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
تنورستان_فوتر
دکتر صالحی_فوتر
دندانپزشکی تاج _ فوتر2
آیلین_فوتر بلفارو
قالیشویی نوین_فوتر
فنی آتل_فوتر
روشا فارمسی_فوتر
نیکان فارمدمهر_فوتر
پارسیان طب - فوتر
دکتر لاجوردی_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
قالیشویی بانو_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
روانشناسی مرهم_ فوتر
شفا_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
اورانوس_فوتر2
کلینیک النا_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
قالیشویی ثمین_فوتر
آیلین_تزریق چربی
موسسه خیریه زهرا_فوتر
تدبیرکالا_فوتر