یعنی میشه عاشق این چیزکیک یخچالی نشد؟
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
دکتر نداف کرمانی_ fموبایل
دندانپزشکی تاج_f موبایل
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
ادیب_1
اپیلاسیون نانا 1
لاله زار مال_1
ادیب_3
اپیلاسیون نانا 3
لاله زار مال_3
لاله زار مال_4
اپیلاسیون نانا 4
ادیب_4
اپیلاسیون نانا 2
لاله زار مال_2
ادیب_2
دکتر نداف کرمانی_ f
دندانپزشکی تاج_f
۱۱۷۵۴۰۸
۱۵ آذر ۱۴۰۰ - ۰۷:۰۶
۱۳۷۶۱
چیز کیکی که اینجا طرز تهیه اش رو میبنین احتیاجی به فر نداره و خیلی ساده و راحت حاضر میشه، علاوه بر این خوشگل و خوشمزه هم هست. فقط کافیه تا مراحل رو انجام بدین و این چیز کیک رو درست کنین.

برترین‌ها: چیز کیکی که اینجا طرز تهیه اش رو میبنین احتیاجی به فر نداره و خیلی ساده و راحت حاضر میشه، علاوه بر این خوشگل و خوشمزه هم هست. فقط کافیه تا مراحل رو انجام بدین و این چیز کیک رو درست کنین.

ه

ه

مواد لازم

  • بیسکوییت: ۲۰۰ گرم
  • خامه صبحانه: ۲۰۰ گرم
  • پنیر ماسکارپونه یا خامه ای: ۲۰۰ گرم
  • کره:۸۰ گرم
  • پودر ژلاتین: ۱۰ گرم
  • آب: ۱/۳ پیمانه
  • پودر شکر: ۵ قاشق غذاخوری
  • وانیل: ۱/۸ قاشق چایخوری
  • پودر ژله با طعم دلخواه

ه

طرز تهیه

برای شروع باید بیسکوییت رو کاملا پودر کنیم. میتونیم داخل غذاساز بریزیمش یا اینکه داخل یه کیسه ریخته و با گوشتکوب کاملا پودرش کنیم. نوع بیسکوییت هم سلیقه ایه که من معمولا از بیسکوییت سبوس دار (ساقه طلایی) استفاده میکنم.

ه

حالا داخل یه کاسه بیسکوییت پودر شده و کره‌ای که آب کردیم رو کاملا مخلوط میکنیم.

ه

بعد قالب کمربندی رو به قطر دلخواه باز کرده و داخل ظرف سرومون میذاریمش، (من قطرش رو حدود ۱۸ سانت در نظر گرفتم) بعد مخلوط کره و بیسکوییت رو داخلش ریخته و کاملا سطحش رو صاف میکنیم و با ته یه لیوان فشار میدیم تا منسجم بشه. تا مایه روی بیسکوییت رو حاضر میکنیم قالب رو داخل یخچال میذاریم تا کره خودش رو بگیره و بیسکوییت منسجم‌تر بشه.

ه

حالا داخل یه کاسه خامه، پنیر، پودر قند و وانیل رو با یه همزن دستی یا برقی خوب مخلوط میکنیم تا یکنواخت بشه.

ه

بعد ژلاتین و آب رو داخل یه قابلمه روی حرارت هم میزنیم تا ژلاتین داخل آب کاملا حل بشه.

ه

حالا ژلاتین رو به مخلوط خامه و پنیر اضافه میکنیم.

ه

مواد رو سریع و خوب هم میزنیم تا یه مایه یکنواخت بدست بیاد.

ه

حالا مایه رو کاملا روی سطح بیسکوییت پخش کرده و سطحش رو کاملا صاف میکنیم. ظرف رو برای مدت ۱ الی ۲ ساعت داخل یخچال میذاریم تا مایه خامه‌ای خودش رو بگیره.

ه

بعد از طی این مدت قالب رو از یخچال بیرون میاریم و روش رو با حدود یک لیوان مایع ژله‌ای که طبق دستور عمل روی بسته ژله آماده کردیم میپوشونیم. باید دقت کنیم تا مایه ژله کمی خنک بشه و بعد روی مخلوط خامه بریزیمش.

ه

حالا کافیه برای ۲ تا ۳ ساعت دیگه قالب رو داخل یخچال بذاریم تا ژله هم خودش رو بگیره و بعد میتونیم کیک رو از قالب جدا کرده و سروش کنیم.

ه

ه

نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
سفیر بار ساقدوش_1
شرکت هوش و دانش سپهر_1
گروه تولیدی نیلوفر_1
گروه تولیدی نیلوفر_3
سفیر بار ساقدوش_3
شرکت هوش و دانش سپهر_3
شرکت هوش و دانش سپهر_4
سفیر بار ساقدوش_4
گروه تولیدی نیلوفر_4
سفیر بار ساقدوش_2
شرکت هوش و دانش سپهر_2
گروه تولیدی نیلوفر_2
دندانپزشکی تاج _ فوترموبایل2
کلینیک النا_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل
روانشناسی مرهم_ فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
نیکان فارمدمهر_فوتر موبایل
پارسیان طب - فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
ترجمه زندگی_فوتر موبایل
اورانوس_فوترموبایل2
شفا_فوترموبایل
دکتر آزاد خواه_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
دکتر لاجوردی_فوتر موبایل
تنورستان_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
دکتر صالحی_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
آیلین_تزریق چربی موبایل
قالیشویی ثمین_فوتر موبایل
روشا فارمسی_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر
دکتر صالحی_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
اورانوس_فوتر2
آیلین_تزریق چربی
ترجمه زندگی_فوتر
تنورستان_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
دکتر آزاد خواه_فوتر
قالیشویی ثمین_فوتر
فنی آتل_فوتر
دکتر لاجوردی_فوتر
روشا فارمسی_فوتر
پارسیان طب - فوتر
دندانپزشکی تاج _ فوتر2
روانشناسی مرهم_ فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
کلینیک النا_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
قالیشویی ادیب_فوتر
شفا_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
نیکان فارمدمهر_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر