ماهي ترد + سيني انجير + سالاد انار با ريحان
۱۲۳۶۲
۰۶ آذر ۱۳۹۰ - ۱۱:۲۵
۱۱۳۰۲ 
با حضور "دسر موس" !
سبزي‌ها را شسته و از برگ جدا كنيد و درون ظرف سالاد بريزيد. روغن زيتون را همراه با كمي نمك روي سالاد بپاشيد. انار را نصف كرده و در ظرف سالاد دانه كنيد و روي آن را گلپر بريزيد.
برترین مجله اینترنتی ایران



مواد لازم ماهي ترد
  •   ماهي قزل‌آلا: 8 عدد
  •   سير: 4 حبه
  •   ليمو: يك عدد
  •   فلفل قرمز چيلي: يك عدد
  •   جعفري: يك دسته كوچك
  •   كنجد: به ميزان لازم



ادويه
  •  نمك و فلفل سياه: به ميزان لازم
  •  روغن زيتون: به ميزان لازم



مواد لازم سالاد انار با ريحان
  •   ريحان: يك دسته كوچك
  •   شاهي: يك دسته كوچك
  •   نعناي تازه: به ميزان كم
  •   انار: يك عدد
  •   روغن زيتون: به ميزان لازم
  •   ليمو: يك عدد
  •   خلال بادام: به ميزان دلخواه
  •   گلپر: يك قاشق چاي‌خوري براي سرو



مواد لازم دسر موس
  •   شكلات خالص: يك تخته
  •  كره: يك قالب كوچك
  •  شكر: 2 قاشق غذاخوري
  •  خامه پرچرب: 300 ميلي‌ليتر
  •  پودر وانيل يا 2 عدد تخم‌مرغ بزرگ
  •  پودر نارگيل: به ميزان كم
  •  پرتقال: يك عدد



مواد لازم  سيني انجير
  •   انجير: 4 عدد
  •   عسل: يك كاسه كوچك
  •   نعنا: چند برگ



مواد لازم  براي سرو
  •   نان: 6 عدد
  •   ليمو: يك عدد
  •   ترشي: يك كاسه





برای شروع :

فر را در حرارت 220 درجه سانتي‌گراد يا 425 درجه فارنهايت قرار داده. يك قابلمه متوسط را روي حرارت ملايم گاز قرار دهيد و نصف آن را با آب جوش پر كنيد.

سالاد انار با ريحان

سبزي‌ها را شسته و از برگ جدا كنيد و درون ظرف سالاد بريزيد. روغن زيتون را همراه با كمي نمك روي سالاد بپاشيد. انار را نصف كرده و در ظرف سالاد دانه كنيد و روي آن را گلپر بريزيد. خلال بادام را به ميزان دلخواه اضافه كرده و در آخر ليمو را برش داده و آب آن را بگيريد. سالاد خوشرنگ و بو آماده سرو است.

سيني انجير

با چاقو روي انجيرها را برش ايجاد كنيد. ته انجيرها را كمي فشار دهيد تا مثل گل باز شود. ترجيحا از يك سيني گرد چوبي براي سرو انجيرها استفاده كنيد تا زيباتر به چشم بيايد.
در يك كاسه عسل بريزيد و در وسط انجيرها قرار دهيد برگ‌هاي تازه نعنا را كنار انجيرها بريزيد.

دسر موس

ابتدا تخته شكلات را داخل ظرف روي حرارت همراه با كره آب كنيد. در مرحله بعد شكر را اضافه كرده و با شكلات آب‌شده به‌خوبي به هم بزنيد. خامه پرچرب را همراه با وانيل و پودر نارگيل به‌خوبي هم بزنيد و به شكلات آب‌شده اضافه كنيد سپس مواد را روي حرارت ملايم گاز قرار داده و هر چند لحظه يك‌بار آن را به هم بزنيد. موس آماده شده را در ظرفي كه مي‌خواهيد سرو كنيد، بريزيد و داخل يخچال قرار دهيد. براي سرو، پرتقال را به 4 قسمت بريده و كنار ظرف قرار دهيد.

ماهي ترد

ماهي‌ها را مربع‌مربع برش بزنيد و داخل سيني فر بچينيد. روغن زيتون همراه با نصف ليموي تازه را به سيني اضافه كنيد سيرها را با پوست كنار ماهي‌ها بچينيد، بعد نمك و فلفل را روي تكه‌هاي ماهي بپاشيد و پوست ليمو را روي ماهي‌ها رنده كنيد. در آخر فلفل قرمز را ريز كرده و با دانه‌هاي كنجد روي ماهي‌ها بپاشيد، جعفري را خرد كرده و كنار بگذاريد. مطمئن شويد كه مواد به‌خوبي به خورد ماهي رفته است سيني ماهي را در طبقه بالاي فر به‌مدت10دقيقه قرار دهيد تا زماني كه ترد و طلايي شود و هنگام سرو ماهي جعفري خرد شده را براي تزئين غذا استفاده كنيد.

اختصاصی مجله اینترنتی برترین ها Bartarinha.ir

مجله اینترنتی برترین ها


انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:0
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج