سينه مرغ شكم‌پر + لمون آيس + آيس نسكافه
۱۲۳۶۶
۰۷ آذر ۱۳۹۰ - ۱۱:۵۵
۱۶۴۱۸ 
فر را روشن كرده و در حرارت 220 درجه سانتي‌گراد و 425 درجه فارنهايت قرار داده 2 عدد ماهي‌تابه را روي حرارت متوسط گاز قرار دهيد و شروع كنيد.
برترین مجله اینترنتی ایران


مواد لازم سينه مرغ شكم‌پر
  •  جعفري تازه: يك دسته كوچك
  • ريحان: يك دسته كوچك
  • پوره گوجه‌فرنگي: 5 قاشق غذاخوري
  • سير: 2 يا 3 حبه
  • پنير فتا: 100 گرم
  • پوست و خلال ليمو: يك عدد
  • سينه مرغ براي هر نفر: 180 گرم
  • رزماري: چند برگ



مواد لازم نوشيدني نعنا با ليمو
  •  يخ: به مقدار لازم
  •  نعنا: 5 تا 6 برگ
  •  ليمو: يك عدد
  •  پرتقال: 2 عدد
  •  آب: يك بطري



مواد لازم نان
  •   نان: به‌طور دلخواه
  •   سير: 2 حبه
  •   سبزي خشك: به ميزان لازم



مواد لازم سبزي
  •  سير: 5 تا 6 حبه
  •  گوجه‌فرنگي: ريز تزئيني
  •  برگ بو، رزماري، آويشن: يك دسته كوچك
  •  مارچوبه: 250 گرم
  •  زيتون سياه: 8 تا 10 عدد بدون هسته



مواد لازم  نسكافه بستني
  •   بستني وانيلي: 500 ميلي‌ليتر
  •   نسكافه: به تعداد مهمان‌ها
  •   شكر: 2 قاشق
  •   بيسكويت گردويي: به تعداد



مواد لازم سالاد كلم‌پيچ
  • كلم‌پيچ: يك دوم  پياز: يك عدد
  • جعفري: به ميزان كم
  •  ريحان: به ميزان كم 
  • فلفل قرمز چيلي: يك دوم
  • ليمو: 2 عدد





برای شروع :

فر را روشن كرده و در حرارت 220 درجه سانتي‌گراد و 425 درجه فارنهايت قرار داده 2 عدد ماهي‌تابه را روي حرارت متوسط گاز قرار دهيد و شروع كنيد.

لمون آيس

ابتدا يك پارچ را با قالب يخ تا نصفه پر كنيد برگ‌هاي خوشبو نعنا را در پارچ بريزيد و ليمو را همراه با پرتقال آب بگيريد و درون پارچ بريزيد، كمي آب به نوشيدني اضافه كنيد و با قاشق به‌خوبي هم بزنيد.

سینه مرغ شکم پر

جعفري را همراه با ريحان روي تخته خرد كنيد، سيرها را روي سبزي‌ها همراه با پوست ليمو رنده‌ كنيد. پوره گوجه‌فرنگي‌ را به سبزي اضافه كرده و با قاشق مواد را با هم مخلوط كنيد. مقداري روغن زيتون همراه با نمك و فلفل را روي سبزي‌ها بپاشيد در آخر مجدد تمام مواد را روي تخته چوبي به‌خوبي خرد كنيد و كنار بگذاريد. سينه مرغ را از وسط با چاقو برش دهيد تا به‌خوبي بتوانيد مواد را درون آن قرار دهيد. مواد را با قاشق در هر مرغ ريخته، پنير فتا را روي آن رنده كنيد و با نخ و سوزن مرغ را بدوزيد و كنار بگذاريد. ماهي‌تابه را با روغن پر كرده و مرغ‌هاي شكم‌پر را در روغن بغلتانيد و اجازه دهيد تاكمي پخته و سرخ شوند. مرغ‌ها را از ماهي‌تابه بيرون آورده و درون سيني فر قرار دهيد. كمي روغن زيتون همراه با برگ‌هاي رزماري داخل سيني قرار دهيد و آن را درون فر بگذاريد. هنگامي كه مرغ‌ها طلايي شدند وقت آن رسيده كه از فر بيرون بياوريد و در ظرف بچينيد.

در يك ماهي‌تابه مقداري روغن زيتون بريزيد و سيرها را درون آن رنده كنيد. گوجه‌فرنگي‌ها را همراه با برگ بو، رزماري و آويشن اضافه كرده و حرارت شعله گاز را كمي كم كنيد. بعد از 3 دقيقه مارچوبه را اضافه كرده و كمي تفت دهيد و زير آن را خاموش كنيد. در آخر زيتون سياه بدون هسته را روي كل سبزي‌ها بريزيد.

معجزه کلم و لیمو

كلم‌پيچ را شسته و برگ‌هاي روي آن را جدا كنيد و دور بريزيد. در مرحله بعد كلم را به 2 قسمت تقسيم كنيد و در ظرف گود با رنده درشت رنده كنيد. فلفل چيلي را ريز كرده و درون ظرف بريزيد. پياز را همراه با جعفري و ريحان سريع خرد كنيد و به كلم اضافه كنيد. مقداري نمك همراه با روغن زيتون در ظرف بريزيد. ليموي تازه را برش داده و روي تمام مواد بچكانيد.

اختصاصی مجله اینترنتی برترین ها Bartarinha.ir

مجله اینترنتی برترین ها


انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
10:52 - 1393/06/30
نسکافه بستنیش کو پس؟
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج