تاس‌كباب مرغ، خوشمزه و مقوی
۱۴۰۶۸۹
۰۹ مهر ۱۳۹۳ - ۰۷:۲۲
۵۵۷۱۴
اجاق را با دماي 160 درجه سانتي‌گراد گرم مي‌‌كنيم. تكه‌هاي مرغ را خوب ادويه زده، روغن را در يك تابه متوسط و نسوز گرم مي‌كنيم.
برترین مجله اینترنتی ایران
مجله سیب سبز:

تاس‌كباب مرغ

مواد لازم براي 6 نفر:

  • سينه مرغ:  2 عدد، بزرگ و پوست‌گرفته و دو نيم شده
  • ران مرغ: 4 عدد، پوست‌گرفته
  • روغن‌زيتون: 2 قاشق سوپ‌خوري
  • موسير: 200 گرم، پوست‌گرفته
  • سير: 2 بوته، خرد شده
  • زنجبيل تازه: 4 سانتي‌متر، رنده شده
  • پودر زيره: يك قاشق سوپ‌خوري
  • تخم گشنيز: يك قاشق سوپ‌خوري، كمي آسياب‌شده
  • چوب دارچين: 2 عدد، كوچك
  • گردو: 375 گرم، آسياب‌شده
  • عصاره مرغ: 500 ميلي‌ليتر
  • عسل: يك قاشق سوپ‌خوري
  • گشنيز: 2 قاشق سوپ‌خوري، ساطوري شده
  • زعفران و چيلي: مقداري، ساييده‌شده

روش تهیه:

1. اجاق را با دماي 160 درجه سانتي‌گراد گرم مي‌‌كنيم. تكه‌هاي مرغ را خوب ادويه زده، روغن را در يك تابه متوسط و نسوز گرم مي‌كنيم. مرغ‌ها را درون ظرف خوب سرخ مي‌كنيم تا كاملا برشته شوند، بعد آن‌ها را از ظرف خارج مي‌كنيم.

2. شعله گاز را كم كرده، موسيرها را در تابه تفت دهيد تا طلايي رنگ شوند. حالا سير و زنجبيل رنده شده را هم به آن اضافه كرده و براي 30 ثانيه بپزيد و بعد تمام ادويه‌ها را داخل تابه ريخته و به مدت يك دقيقه تفت دهيد.

3. گردوهاي آسياب‌شده را با مواد داخل تابه حسابي مخلوط كنيد تا طعم ادويه‌ها به خورد گردو برود. حالا مرغ‌ها را درون تابه گذاشته و عصاره مرغ و عسل را روي آن بريزيد. وقتي غذا به جوش آمد، تابه را درون فر بگذاريد تا براي 40 دقيقه بپزد تا نرم شود. حالا گشنيز را روي آن بپاشيد و سرو كنيد.
برچسب ها:
انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
20:39 - 1393/11/30
اگر مي خواهيد بوي زهم مرغ به بهترين وجه رفع شود بخصوص براي كسانيكه زعفران دور از دسترس هست آب پرتقال دو سه تا و يا آب يك گريپ فروت درشت . موقعي كه مرغ را سرخ كرديد و مي خواهيد آب بريزيد همراه آّن آب پرتقال را بريزيد . اصلاً بوي پرتقال مشخص نخواهد بود و اگر پرتقال نيست چند تا هويج بريزيد .
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج