دستور آشپزی کباب تابه ای
۱۵۶۷۹۱
۰۹ آذر ۱۳۹۳ - ۱۵:۲۶
۶۰۰۷۱
کباب تابه ای یک غذای خوشمزه، مقوی و مورد علاقه شماست کباب تابه ای را به آسانی و سریع بپزید و به عنوان غذای اصلی با برنج ایرانی میل کنید.
دیگچه: کباب تابه ای یک غذای خوشمزه، مقوی و مورد علاقه شماست کباب تابه ای را به آسانی و سریع بپزید و به عنوان غذای اصلی با برنج ایرانی میل کنید.

مـواد لازم آشپزی

  •     300 گرم گوشت چرخ کرده مخلوط گوساله و گوسفند
  •     یک عدد پیاز متوسط
  •     یک قاشق غذاخوری روغن
  •     نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
  •     سماق به مقدار لازم
  •     3 عدد گوجه فرنگی

دستور آشپزی کباب تابه ای

دستور پخت


برای تهیه کباب تابه ای ابتدا پیاز را پوست بکنید و آن را با رنده ریز رنده کنید و حال گوشت چرخ کرده را به پیاز رنده شده اضافه کنید، نمک و فلفل و زرد چوبه را به گوشت بیافزائید و سپس کباب را خوب ورز دهید.

گوشت ورز داده شده را در یک ماهیتابه کوچک پهن کنید. ماهیتابه را روی شعله کم بگذارید، در ماهیتابه را گذاشته تا کباب خود را بگیرد. یک قاشق روغن مایع را اضافه کنید در ماهیتابه را بگذارید تا کباب خوب بپزد. کباب پخته شده را برش داده و برشها را برگردانید. گوجه فرنگی ها را بصورت حلقه ای قاچ کنید و روی کباب بگذارید تا گوجه فرنگی ها با کباب بپزد سپس در ظرف را بردارید تا آب کباب تبخیر شود و کباب به روغن بیافتد.

کباب تابه ای آماده است کباب را در ظرف بکشید. گوجه فرنگی ها را روی کباب ها بگذارید سماق را روی کباب بپاشید و با پلوی سفید ایرانی سرو کنید.
برچسب ها:
انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
08:19 - 1393/09/11
دوستان سلام.
البته اگر بجای زردچوبه از زعفران استفاده کنید خیلی خوشمزه تر میشه. من امتحان کردم.
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج