ته چین گوشت و سیب زمینی
۱۷۵۰۸۷
۱۷ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۴:۲۳
۶۷۱۳۴ 
سیب زمینی را را پوست می کنیم و به صورت ورقه هایی با ضخامت یک سانتیمتری برش می زنیم ، و به آن نمک می افزاییم برنج را می شوییم و با 5 پیمانه آب و 4 قاشق چایخوری نمک خیس می کنیم.
چاشنیک:

مواد لازم:

  • برنج : 4 پیمانه یا 600 گرم
  • گوشت راسته و یا مغز ران : 40 تا 500 گرم
  • سیب زمینی : 2 عدد
  • کره : 30 گرم
  • روغن، زعفران و نمک : به مقدار لازم

ته چین گوشت و سیب زمینی

طرز تهیه ته چین فوق العاده خوشمزه و آسان:


1. ابتدا گوشت را به صورت ورقه های نازک برش می زنیم و کمی نمک روی آن می پاشیم .

2. سیب زمینی را را پوست می کنیم و به صورت ورقه هایی با ضخامت یک سانتیمتری برش می زنیم ، و به آن نمک می افزاییم برنج را می شوییم و با 5 پیمانه آب و 4 قاشق چایخوری نمک خیس می کنیم.

3. حالا مقداری روغن کف قابلمه می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم و صبر می کنیم بعد از داغ شدن روغن، ورقه های سیب زمینی را با فاصله می چینیم.

4. ورقه های گوشت را بین سیب زمینی ها می چینیم و حرارت را ملایم می کنیم .

5. در این فاصله برنج را روی حرارت می گذاریم و در قابلمه را می گذاریم تا با شعله زیاد به جوش بیاد و بلا فاصله بعد از جوش آمدن در قابلمه را بر می داریم تا کم کم اب آن نسبتا تمام شود و کره را به آن اضافه می کنیم تا حالت سنجاق جوش پیدا کند.

6. در نهایت برنج کته شده را به آرامی روی آن می ریزیم و روی آن هم کمی زعفران دم کرده می دهیم.

7. صبر می کنیم حدود یک ساعت با حرارت ملایم دم بکشد،  گوشت وسیب زمینی برشته شوند.
مطالب مرتبط
انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
07:06 - 1393/11/18
بنظر خوشمزه میاد...اینو تا حالا نشنیده بودم ندیده بودم!
درستش میکنم!خوب تو کته هم استادم!
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج