مرغ تيكا ماسالا
۱۸۶۵۶
۰۶ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۶:۳۲
۱۱۵۲۳ 
اين غذا يكي از معروف‌ترين غذاهاي هندي است كه هندي‌ها ‌آن را جزو يكي از اصلي‌ترين غذاهاي خود قرار داده‌اند. مزه اين غذا با طعم كلاسيك و سس بي‌نظير هندي همراه است.
برترین مجله اینترنتی ایران



 برترین ها: اين غذا يكي از معروف‌ترين غذاهاي هندي است كه هندي‌ها ‌آن را جزو يكي از اصلي‌ترين غذاهاي خود قرار داده‌اند. مزه اين غذا با طعم كلاسيك و سس بي‌نظير هندي همراه است. سس تيكا ماسالا، سسي شيرين و پخت آن سريع است. براي تهيه اين خمير بايد تمامي اين مواد را با هم مخلوط كنيد تا خمير موردنظر به دست بيايد.



مواد لازم تيكا ماسالا
  •   سينه مرغ پاك شده: 4 عدد
  •  پياز متوسط: 2 عدد
  •  فلفل چيلي قرمز: يك عدد
  •  زنجبيل: اندازه يك بند انگشت
  •  گشنيز: يك دسته كوچك
  •  روغن سبزي يا بادام‌زميني: به مقدار لازم
  •  كره: يك تكه
  •  خمير تيكا ماسالا: 150گرم
  •  گوجه‌فرنگي خرد شده: 400 گرم
  •   شير نارگيل: 400 ميلي‌ليتر



مواد لازم  براي سرو
  •  ماست طبيعي
  •  ورقه مغز بادام
  •  ليمو: يك عدد



ادويه‌ها
  •   روغن زيتون
  •   نمك و فلفل سياه
  •   روغن زيتون



مواد لازم  خمير  تيكا ماسالا
  •   سير: 2عدد
  •   زنجبيل: يك بند انگشت
  •   پودرفلفل قرمز: يك قاشق چاي‌خوري
  •   پودر پاپريكا: يك قاشق غذاخوري
  •   نمك: يك‌دوم قاشق چاي‌خوري
  •   روغن بادام‌زميني: 2 قاشق غذاخوري
  •   رب گوجه‌فرنگي: 2 قاشق غذاخوري
  •   فلفل قرمز چيلي:‌2 عدد
  •   گشنيز تازه: يك دسته كوچك
  •   پودر نارگيل: يك قاشق غذاخوري
  •   ورقه بادام: به ميزان لازم



برای شروع

سينه مرغ را به اندازه 2 سانتي‌متر برش دهيد. پيازها را شسته، پوست بكنيد و خرد كنيد. فلفل چيلي را با چاقو ريز كنيد و زنجبيل را رنده كنيد، گشنيزها را از ساقه جدا كرده و كنار بگذاريد.

خوراك كاري تيكا ماسالا

ابتدا يك تابه گود را روي حرارت زياد گاز قرار  دهيد و مقدار زيادي روغن و يك تكه كره به آن اضافه كنيد.

پياز را همراه با زنجبيل، گشنيز به مدت 10 دقيقه تفت دهيد تا زماني كه نرم و طلايي شود. در مرحله بعد خمير تيكا ماسالا را همراه با تكه‌هاي مرغ اضافه كنيد و به خوبي هم بزنيد تا كاملا در همه جاي تابه پخش شود و مرغ‌ها به يك اندازه حرارت ببينند. نمك و فلفل را به اندازه كافي روي كل مواد بريزيد و كمي روغن سبزي‌ها روي آن بريزيد. وقت آن رسيده تا گوجه‌فرنگي‌ها را در مخلوط‌كن ريخته و له كنيد و همراه با شير نارگيل داخل تابه بريزيد. در آخر نصف ليوان آب اضافه كرده و بگذاريد تا به جوش بيايد. بعد از اين‌كه به جوش آمد حرارت آن را كم كرده و در آن را بگذاريد تا با بخار آرام بپزد. هرچند دقيقه چك كنيد تا مبادا آب آن تمام شود و اگر آب آن كم بود ميزان كمي آب اضافه كرده و بگذاريد تا به مدت 20 دقيقه به آرامي بپزد.

پس از 20 دقيقه چك كنيد تا مرغ‌ها كاملا پخته شده باشد و به آن مجدد كمي نمك و فلفل سياه اضافه كرده و زير گاز را خاموش كنيد.

براي سرو

اين خوراك را مي‌توانيد با برنج سرو كنيد و يك قاشق ماست تازه روي خوراك بريزيد. ورقه‌هاي مغز بادام را همراه با چند برگ گشنيز روي خوراك ريخته و ليمو را كنار آن سرو كنيد.
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج