خورش سیر و انار مخصوص مازندران
۱۸۹۸۷۹
۰۹ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۰:۱۹
۶۷۴۳۲
خورش سیر و انار یکی از چندین غذای محلی استان مازندران است. این خورش به صورت محلی فاقد زعفران است.
همشهری آنلاین: خورش سیر و انار یکی از چندین غذای محلی استان مازندران است. این خورش به صورت محلی فاقد زعفران است.

مواد لازم:

  • پودر موسیر: يك قاشق مرباخوری
  • پودر سیر: يك قاشق مرباخوری
  • سیر: 5حبه (بزرگ)
  • نمک: به میزان لازم
  • انار: 2 پیمانه (دان شده)
  • رب انار: نصف پیمانه
  • مرغ: يك کیلو
  • پیاز: يك عدد (ریز)
  • روغن کنجد: 4 قاشق سوپ‌خوری
  • زعفران: يك قاشق مرباخوری (اختیاری)

خورش سیر و انار مخصوص مازندران

طرز تهیه:


1. ابتدا مرغ را شسته و چربی‌های اضافی آن را پاک کنید.تابه را روی حرارت گذاشته و کمی مرغ را بدون افزودنی تفت دهید و در انتها 2 قاشق روغن کنجد به آن اضافه کنید و پس از 10دقیقه تفت دادن مرغ را از تابه خارج کنید.

2. پیاز را به صورت خیلی ریز خرد کنید و آن را به همراه 2 قاشق دیگر روغن داخل تابه ریخته و طلایی کنید.سیر را شسته و پوست بگیرید و آن را رنده زده یا کاملا له کنید و پس از سرخ شدن پیاز به آن اضافه کنید .

3. شعله را بسیار ملایم کرده و سیر را کمی تفت دهید.زردچوبه ،فلفل و نمک را نیز به مواد افزوده و يك دقیقه تفت دهید.زعفران را با نصف پیمانه آب گرم حل کنید و آن را به رب انار اضافه کنید و خوب مخلوط کرده و به پیازداغ اضافه کنید.مرغ را به مواد در حال جوش اضافه کرده و بعد از کمی جوشیدن دانه انار را نیز اضافه کنید و اجازه دهید خورش 50دقیقه تا يك ساعت جا بیفتد.

نکات:

1)اگر از رب انار آماده استفاده می‌کنید میزان آن را 2 برابر کنید.

2)بهتر است از رب انار ترش استفاده کنید.

3)در صورت تمایل به جای روغن کنجد از روغن زیتون یا روغن مایع استفاده کنید.
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج