بادمجان پلو، غذای محلی قزوینی
۱۹۲۸۴۴
۲۳ فروردين ۱۳۹۴ - ۰۹:۰۰
۶۹۲۸۶ 
بادمجان‌ها را سرخ کرده و کنار می‌گذاریم. سپس با پیاز داغ، کمی گوجه ‌فرنگی و گوشت تفت می‌دهیم.
سایت چاشنیک:

مواد لازم:

  • برنج : یک کیلوگرم
  • بادمجان حلقه شده : یک کیلوگرم
  • پیاز سرخ‌ شده : یک پیمانه
  • گوشت چرخ‌ کرده : 500 گرم
  • گوجه‌ فرنگی حلقه شده : 2 پیمانه یا 5 عدد
  • رب گوجه‌ فرنگی : 2 قاشق غذاخوری
  • روغن : نصف پیمانه
  • نمک، ادویه و زردچوبه : به میزان لازم

بادمجان پلو

طرز تهیه:


1. بادمجان‌ها را سرخ کرده و کنار می‌گذاریم.

2. سپس با پیاز داغ، کمی گوجه ‌فرنگی و گوشت تفت می‌دهیم.

3. می‌توانیم به همان گوشت سرخ ‌شده، رب گوجه ‌فرنگی را هم اضافه کنیم.

4. سپس برنج را شسته آبکش کرده و از ته قابلمه لابه‌لای آن گوشت، بادمجان و گوجه‌فرنگی را قرار داده و نصف لیوان روغن و آب ریخته و آن را دم می‌کنیم.
برچسب ها:
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج