کلم پلو، پلویی ساده و خوشمزه
۱۹۲۸۴۷
۲۲ فروردين ۱۳۹۴ - ۰۸:۳۶
۸۵۷۴۲ 
گوشت را به همراه یک عدد پیاز رنده شده ( متوسط ) چنگ می زنیم . به اندازه سرگنجشکی برداشته و در دست گرد می کنیم در آرد می غلتانیم و بعد در روغن کمی سرخ می کنیم.
سایت مواد لازم:

مواد لازم:

  • کلم خرد شده : یک کیلو
  • برنج : یک کیلو
  • گوشت چرخ شده : 500 گرم
  • ریحان : 400 گرم
  • ترخان : 250 گرم
  • جعفری : 200 گرم
  • پیاز : 2 عدد
  • زعفران : 3 قاشق
  • روغن : به مقدار لازم
  • نمک و فلفل : به مقدار لازم
  • ادویه پلویی : یک قاشق مرباخوری

طرز تهیه پلویی ساده و خوشمزه

طرز تهیه:


1. گوشت را به همراه یک عدد پیاز رنده شده ( متوسط ) چنگ می زنیم . به اندازه سرگنجشکی برداشته و در دست گرد می کنیم در آرد می غلتانیم و بعد در روغن کمی سرخ می کنیم.

2. کمی روغن در تابه ریخته یک عدد پیاز را خرد می کنیم و تفت می دهیم تا بلوری شود. کلم را اضافه کرده و به مدت 10 تا 12 دقیقه با حرارت ملایم می چرخانیم . نمک، فلفل، زردچوبه، ادویه و زعفران را ریخته دوباره کمی هم می زنیم.

3. برنج را خیس کرده بعد از کمی پخت ریحان، جعفری و ترخان خرد شده را اضافه کرده مانند سبزی پلو آبکش می کنیم.

4. روغن ته قابلمه می ریزیم مقداری برنج در قابلمه ریخته و از مایع کلم و کوفته ریزها روی آن می ریزیم دوباره برنج ریخته و مواد را روی آن می ریزیم تا مواد تمام شود. قابلمه را روی حرارت گذاشته تا دم برنج بالا بیاید. دمکنی می گذاریم تا برنج دم بکشد.
مطالب مرتبط
انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:0
United States
00:01 - 1395/09/21
وای من دیوونه ی کلم پلو شیرازی ام با اینکه خودمم شیرازیم، وای که یه کلم پلو خوشمزه با سالاد شیرازی چه حالی میده و می چسبه ... شما ها هم حتما کلم پلو شیرازی رو امتحان کنین... کلم پلو پلو شیرازی رو با کلم قنبید که اصلش واسه قم هست رو هم میشه طبخ کرد
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج