يك اثر هنری از ملوان زبل: رول ژامبون و اسفناج
۱۹۳۱۲
۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۱ - ۱۰:۵۴
۱۴۹۲۵ 
یک پیش غذا، میان وعده و غذای رژیمی بی‌نظیر برای کسانی که اسفناج را فقط بلدند به صورت بورانی استفاده کنند. تجربه این ترکیب جدید اسفناج و لبنیات لذت‌بخش خواهد بود. به جای هله‌هوله و خوراکی‌های قندی و بی‌خاصیت این رول را به عنوان تغذیه کودکان در مدرسه به آنها بدهید تا به جای سوءهاضمه، گردن کلفت شوند!!!
برترین مجله اینترنتی ایران



برترین ها: 

مواد لازم برای 12 رول
  •  اسفناج پخته: 200 گرم
  •   ژامبون مرغ: 6  ورق
  •   پنیر خامه ای: 150 گرم
  •   سس مایونز: 100 گرم
  •   برگ کرفس: 3 قاشق غذاخوری، ساطوری  پیازچه: 2 عدد، ساطوری
  •   فلفل سیاه: به میزان لازم



روش تهیه:

1 - اسفناج را با دست بچلانید تا آب آن کاملا خارج شود، سپس ساطوری کنید.

2 - در یک کاسه، اسفناج، پنیر خامه ای، برگ کرفس و پیازچه را مخلوط کنید و فلفل بپاشید. به دلیل استفاده از ژامبون و پنیر خامه ای، نمک توصیه نمی شود.

3 - یک کاغذ روغنی را روی میز کار پهن کرده و کمی چرب کنید. مایه اسفناج را با کاردک یا چاقوی پهن به ضخامت 2 سانتیمتر روی آن پهن کنید.

4 - سس مایونز را روی مایه اسفناج ریخته و به آرامی آن را پهن کنید تا به لایه زیرین فشار نیاید.

5 - ورقه های ژامبون را روی مایونز قرار دهید، سپس کاغذ روغنی را از یک سمت به آرامی بلند کرده و ا سفناج و ژامبون را رول کنید. هنگامی که به انتهای رول رسیدید، کاغذ را دور آن بسته و 2 ساعت در یخچال بگذارید تا سفت شده و ببندد. کاغذ دور رول را باز کرده و برش بزنید.
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج