غذای هرمزگانی‌ها؛ ماهي شير سرخ
۱۹۴۹۹۸
۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۰۹:۰۲
۳۹۲۵۰ 
ماهي بستكي يك غذاي اصيل و قديمي مردم هرمزگان است. اين غذا بيشتر با ماهي شير و حلواي سفيد و بدون برنج پخته مي‌شود. اين مدل ماهي را صيادها روي لنج درست مي‌كنند. ماهي را از دريا مي‌گيرند و همان جا تميز مي‌كنند.
مجله آشپزی مثبت - نگار وارسته بستكي: ماهي بستكي يك غذاي اصيل و قديمي مردم هرمزگان است. اين غذا بيشتر با ماهي شير و حلواي سفيد و بدون برنج پخته مي‌شود. اين مدل ماهي را صيادها روي لنج درست مي‌كنند. ماهي را از دريا مي‌گيرند و همان جا تميز مي‌كنند. حتي صبحانه هم اين ماهي را مي‌خورند. اگر دلتان مي‌خواهد طرز پخت متفاوتي از ماهي ياد بگيريد با ما همراه باشيد.

غذای هرمزگانی‌ها؛ ماهي شير سرخ

مواد لازم برای 3 نفر

  •  1 عدد ماهي شير يا حلوا
  • 1 عدد پياز
  • 5 حبه سير
  • 1 ق چ پودر كاري
  • 1 ق چ فلفل قرمز
  • 1 ق چ پودر زيره
  • 1 عدد گوجه‌فرنگي
  • 1 ق س جعفري
  • نمك و زردچوبه به اندازه لازم

طرز تهیه:

1.   ماهي را تكه‌تكه كنيد و آنها را به كمي نمك و زردچوبه آغشته کنید و  بگذاريد يك ساعت در يخچال بماند.

2. حالا پياز را نگيني خرد كنيد و روي حرارت كم، آن را تفت دهيد.

3. سيرها را رنده كنيد و به پياز اضافه كنيد. دقت کنید که حرارت كم باشد تا سير نسوزد. همین که بوي سير در آمد كافي است.

4. گوجه‌فرنگي را نگيني خرد كنيد وبه سير و پياز اضافه كنيد.

5. حالا نمك، فلفل، پودر كاري، پودر زيره و جعفري را هم اضافه كنيد و با يك ليوان آب بگذاريد که جوش بياید.

6.  در یک تابه جداگانه ماهي را در كمي روغن تفت دهيد تا طلايي شود.

7. ماهي تفت داده شده را به مواد در حال جوش‌تان اضافه كنيد و بگذاريد 15 دقيقه روي حرارت ملايم بپزد.

نکته:

اگر می خواهید سردی ماهی اذیتتان نکند می توانید تکه های ماهی را علاوه بر نمک و زردچوبه با کمی فلفل هم طعم دار کنید.
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج