غذای اردبیلی ها؛ آش آرتاویل
۱۹۵۰۰۹
۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۰۸:۵۱
۴۰۱۹۲ 
آش دوغ اردبیلی ها خیلی معروف است. اما آش رشته مردم این شهر هم دست کمی از آش دوغ شان ندارد. آش خوشمزه و خوش رنگ و لعابی که در زیر سایه اسم معروف آش ماست، کمی گمنام مانده است.
مجله آشپزی مثبت - صبا درويشي: آش دوغ اردبیلی ها خیلی معروف است. اما آش رشته مردم این شهر هم دست کمی از آش دوغ شان ندارد. آش خوشمزه و خوش رنگ و لعابی که در زیر سایه اسم معروف آش ماست، کمی گمنام مانده است. اگر هوس آش رشته، آن هم از نوع متفاوت و پر ملاط کرده اید، حتما این آش مردم اردبیل ( که نام باستانی اش آرتاویل است)  را امتحان کنید.

غذای اردبیلی ها؛ آرتاویل

 مواد لازم برای 5- 4 نفر:

  •   2 /1 پیمانه عدس    
  •   2 /1 پیمانه لوبیا سفید و لوبیا قرمز        
  •   2 /1 پیمانه نخود       
  •   1 پیمانه آلو زرد ترش و شیرین        
  •   2 عدد پیاز بزرگ (سرخ شود)    
  •   2  ق س  رب گوجه   
  •   2 ق س نعنا داغ    
  •   زرد چوبه ، ادویه ، نمک و فلفل
  •   رشته به میزان لازم
  •   آب قلم  یا گوشت به میزان لازم
  •   400 گرم سبزی آش
  •   روغن مقداری  

طرز تهیه:

1.   همه حبوبات را جداگانه خیس کنید.

2. حبوبات را به جز عدس، بگذارید بپزند.

3. بعد از یک ساعت و نیم، عدس و آب قلم یا گوشت را به حبوبات اضافه کنید و بگذارید بپزد.

4. پیاز سرخ کرده را با زردچوبه ، ادویه و رب گوجه تفت دهید.

5. حالا پیاز و مخلفاتش را به همراه نعنا داغ ، آلو زرد و سبزی داخل آش بریزید. 

6. وقتی که همه مواد پخت، رشته را هم اضافه کنید.

7. وقتی رشته را ریختید، نمک و فلفل را هم بریزید. اما اول غذا را بچشید، اگر احتیاج به نمک داشت اضافه کنید.
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج