غذای سرابي‌ها؛ خوراك لوبيا
۱۹۵۰۱۵
۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۰۸:۵۵
۴۸۷۸۵ 
تا حالا خوراك لوبيا با عدس و گوشت چرخ‌كرده و با لوبيا قرمز خورده‌ايد؟ يك غذاي مقوي كه قديمي‌ها با قلم آن را درست مي‌كردند اما حالا بيشتر با گوشت چرخ‌كرده درست مي‌شود.
مجله آشپزی مثبت - سپيده توكلي: تا حالا خوراك لوبيا با عدس و گوشت چرخ‌كرده و با لوبيا قرمز خورده‌ايد؟ يك غذاي مقوي كه قديمي‌ها با قلم آن را درست مي‌كردند اما حالا بيشتر با گوشت چرخ‌كرده درست مي‌شود. يك غذاي ساده و خوشمزه كه بيشتر در فصل‌هاي پاييز و زمستان طرفدار دارد.

غذای سرابي‌ها؛ خوراك لوبيا

مواد لازم برای 4 نفر

  • 1 پيمانه لوبيا قرمز  
  • 2 /1 پيمانه عدس
  • 150 گرم گوشت چرخ‌كرده
  • 1 عدد پياز
  • 1 عدد گوجه‌فرنگي
  • 1 ق س رب گوجه‌فرنگي
  • نمك، فلفل و زردچوبه به میزان دلخواه
  • آب ليموي تازه به دلخواه

طرز تهیه:

1.   لوبيا را يك شب قبل از پخت خيس كنيد و چند بار آب آن را عوض كنيد.

2.  لوبيای خيس خورده را با دو ليوان آب روي حرارت ملايم بگذاريد.

3.  وقتي لوبيا نيم‌پز شد، عدس را هم اضافه كنيد.

4.  در ظرفي دیگری  پياز را نگيني خردكنيد و تفت دهيد.

5.  گوشت را به پياز اضافه كنيد و تفت دهيد.

6.  گوجه‌فرنگي، نمك، فلفل، زردچوبه و رب گوجه‌فرنگي را هم اضافه كنيد و هم بزنيد.

7.  وقتي لوبيا و عدس پخت، مخلوط گوشت چرخ‌كرده را به آن اضافه كنيد و بگذاريد 20 دقيقه روي حرارت كم جا بيفتد.

نکته:

عدس را قبل از پخت خيس نكنيد. عدس اگر خيس بخورد، ديگر راحت نمي‌پزد.
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج