هر كيكي براوني نيست!
۲۰۶۶۳
۲۷ فروردين ۱۳۹۲ - ۱۸:۴۶
۱۸۴۳۹ 
نوعی کیک شکلاتی که در اواخر قرن 19 در یک هتل در شیکاگو برای خانم‌های شیک طراحی شد تا هم نرم باشد که به دندان نچسبد و هم خرده های آن روی لباس نریزد.
برترین مجله اینترنتی ایران



برترین ها: 

مواد لازم
  •    شكلات تلخ و شيرين: 5 اونس‌ (150 گرم)
  •    كره بدون نمك: يك‌دوم پیمانه (113 گرم)
  •    پودر كاكائو: 2 قاشق غذاخوري (15گرم)
  •    شكر: يك پیمانه (200 گرم)
  •    وانيل: يك قاشق چاي‌خوري
  •    تخم‌مرغ: 3 عدد
  •    آرد: سه‌چهارم پیمانه (95 گرم)
  •    نمك: يك ‌چهارم قاشق چاي‌خوري

روش تهيه:

1- فر را روشن كرده و در دماي 350 درجه فارنهايت (180 درجه سانتي‌گراد) قرار دهيد. كف قالب خود را چرب كرده و كاغذ روغني در ظرف پهن كرده به‌نحوي كه ديوارها پوشيده شوند.

2- شكلات‌‌ها، كره و وانيل را درون كاسه‌اي استيل ريخته و روي بخار آب مي‌گذاريم و هم مي‌زنيم تا زماني‌كه مواد آب شده و يكدست شوند.

3- تخم‌مرغ‌ها و شكر را با هم مخلوط كرده و با مخلوط‌‌كن هم مي‌زنيم تا سفيد و يكدست شوند.

4- مواد خشك (پودر كاكائو، آرد و نمك) را با هم مخلوط مي‌كنيم و كم‌كم به مواد درون مخلوط‌كن اضافه كرده و هم مي‌زنيم.

5- محلول شكلاتي را به مواد درون مخلوط‌كن اضافه كرده و هم مي‌زنيم تا كاملا صاف و يكدست شوند، سپس درون قالب مي‌ريزيم و براي 25 تا 30 دقيقه درون فر مي‌گذاريم.

6- پس از درآوردن از فر به‌مدت 2 تا 3 ساعت در دماي اتاق قرار مي‌دهيم تا كاملا سرد شود، سپس برش داده و سرو مي‌كنيم.

فوت قنادي

به‌دليل مايع بودن شكلات درون براوني نبايد بعد از درآوردن از فر آن را برش زد، زيرا موجب از بين‌رفتن ظاهر براوني مي‌شود.
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج